Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 19. z 19
    Początkująca(y)

Domyślnie Twoje dziecko Twoja kopia? Czyli moda wśród mam i dzieci

Ostatnio bardzo popularne wśród gwiazd jest ubieranie swoich dzieci w podobnym stylu do swojego. Wśród dzieciaków można było więc zobaczyc koszule w krate, sukienki czy buty na obcasie.

Coraz częściej można zaobserwowac w sklepach te same rzeczy dla mamy i dzieci tylko w odpowiednich rozmiarach.

Co o tym sądzicie? Lubicie stroic swoje dzieci lub ubierac je tak jak siebie? Mi sie to bardzo podoba i od razu się uśmiecham na ulicy jak widze tak dopasowaną mamę i dziecko.

Tutaj przykładowe zestawy,który udało mi się zrobic .
    Załączone Obrazki Załączone Obrazki

maminka Niki i Kubcia

Domyślnie Odp: Twoje dziecko Twoja kopia? Czyli moda wśród mam i dzieci

witaj :)
    Ja Wam napiszę, że marzyłam o tym zanim mi się córa urodziła Nie wiem czy taki sam fason -bo nie wiem czy w princesce byłoby mi fajnie ale taki sam materiał sukienki na lato dla mnie i mojej córci...TO JEST TO!
    Na wiosnę będę o tym myśleć
    WALCZ JULIANKU, MYŚLIMY O WAS!!!

Początkująca(y) Avatar Marjanna

Witam
    A ja sama szyję dla swoich dzieci i często moja Zuzia ma miniturkę mojej sukienki

maminka Niki i Kubcia

Super! Pokaż jakieś sukienki :) Ja w tym roku skończyłam na słomianym zapale, ale za rok...
    WALCZ JULIANKU, MYŚLIMY O WAS!!!

Wdrożona(y)

teraz jest bardzo dużo ciuchów dla dzieci, które imitują styl osób dorosłych, np. wydaje mi się, że w tego typu bluzce: Taniebuty.pl Adidas P41060 Adigirl 2Q T mogłaby chodzić mała dziewczyna, nastolatka a także starsza dziewczyna, nie widzę za dużej różnicy między stylem dziecięcym, a tym dla dorosłych

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: A moze cos dla dzieci :)

modne stały się ostatnio akcesoria dla niemowląt w biało-czarnych kolorach? Co o nich sądzicie? Nam powiedziano, że biało-czarne wzory rozwijaja u maluszków zmysł wzroku i ogólnie to udowodnione naukowo;) Mało jest w internecie info na ten temat, a mnie to bardzo interesuje. Do tej pory udało nam się kupić rożek i roller od White&Black, właśnie w internecie. Czy ktoś już posiada taką wyprawkę? nie zbiega się w praniu?

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Ubrania

Najbardziej uroczy widok na świecie: córka, która jest miniaturową kopią swojej mamy. Mam nieodparte wrażenie, że sklepy z ciuchami dla dzieci są robione na wzór i podobieństwo tych dla dorosłych (mówię zwłaszcza o sieciówkach).

Początkująca(y)

Marjanna zazdroszczę umiejętności możesz sama stworzyć coś niepowtarzalnego. Ja chciałam pochwalić się swoją ostatnią zdobyczą dla swojej córci Sukienka wieczorna elegancja | a mój mąż ma idealnie pasujący krawat pod jej sukieneczkę :)

Początkująca(y)

Ja czasami nie mogę się napatrzeć na dziecięce kolekcje w Zarze czy HMie, niestety ich ceny są mocno odstraszające. Chociaż jak przypomnę sobie własne dzieciństwo i moje nieustanne pragnienie ładnych sukienek z bufiastymi rękawami i falbanami, to rozumiem, że od czasu do czasu można poszaleć i kupić małej księżniczce/księciu coś naprawdę ładnego. Bo na co dzień to i tak niespecjalnie ma sens, szczególnie przy żywiołowych dzieciakach. Choć na razie mogę wybierać ciuszki tylko dla dzieci z mojej rodziny - w sumie to najwyższy czas, żeby wybierać już świąteczne prezenty, dużo dziecięcych kolekcji po przecenie jest na stilago.pl, pewnie stamtąd coś zamówię.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania