1. do 10. z 45
Temat: Second hand? Allegro?
-
16-11-2009, 14:57 #1maminka Niki i Kubcia
-
16-11-2009, 15:15 #2
Odp: Second hand? czemu nie :)
Ja,mieszkając w Polsce często kupowałam fatałaszki w tzw.lumpexach,a tu ,w Irlandii wiem,ze też są,ale jakoś ja na nie trafić nie mogę
A chętnie bym poszperała
-
16-11-2009, 15:25 #3
ja polecam lumpki Scandia

raz w miesiacy sa w nich wyprzedaze - 2 dni akcji "50%" taniej a potem 2 dni "kazda rzecz za 3 zl"
i tak za 3 zl kupilam m.in. jeansowa spodnice ciazowa H&M MAMA, spodnie tej samej firmy - tez ciazowe
i to nie jedne
tunike i cala mase ciuchow w dobrym stanie
dodatkowo po tych akcjach wyprzedazowych jest nowa dostawa
czasem na wieszakach sa ciuchy jak w sklepie - ten sam kolor, inne rozmiary, z metkami 
szukajcie Scandii u siebie
-
16-11-2009, 16:22 #4maminka Niki i Kubcia
Aukcje internetowe - zakupy przez internet
Ja sporo kupuję na pewnym portalu aukcyjnym
Wynika to z tego, że z dwójką małych dzieci wybrać się na zakupy to dla mnie mordęga. Jestem już chyba lojalnym użytkownikiem tego portalu...mam ponad 200 pkt

A Wy co? Korzystacie?
Uwaga - ogłoszenia typu Sprzedam zamieszczamy w dziale Sprzedam. !!!
Tutaj jedynie dzielimy się doświadczeniem i chwalimy zakupami
-
16-11-2009, 17:17 #5
hmmm... aparat fotograficzny nie obejmie tego wszystkiego..

Ja jestem straszną szmaciarą [ tak mnie maż nazywa, jak wracam z kolejnym łupem
]Generalnie często bywam w exkluzywnych butikach
- uwielbiam szperać i wynajdywać coś co jest akurat modne [ a mnie na nie nie stać; albo jestem sknera i tyle nie dam
] albo coś innego niż wszyscy mają.
Najczęściej kupuje dla dzieci, prawie zawsze biore rzeczy jeszcze z metkami. W moim miasteczku jest taki jeden lumpek, w którym są bardzo ładne rzeczy,często te same co jeszcze na wieszakach w markowych sklepach.
-
16-11-2009, 17:27 #6
Mikimauro u nas na watku dziewczyny nazywaja te sklepy "miedzynarodowe" hehe

Ja tez czesto tam bywam i tez zawsze cos upoluje,najczesciej dla Szymka.
Spodnie najczesciej next lub Adams,czasami z metkami a czasami bez,ale wygladaja jak nowki sztuki.
sweterkow zazwyczaj nie kupuje bo jak sa to rozsciagniete albo sprane,chociaz ostatnio kupilam sweterek nexta za 2e normalnie nowka z metka

.
Kiedys udalo mi sie kupic pchacza V-tech za 3e
i okazalo sie ze to jest najbardziej ulubiona zabawka Szymka,teraz juz chodzi z nim
Dla siebie kupilam ostatnio sweterek i spodnie ale spodnie musze sprzedac kolezance(napewno wezmie
) bo zabralam sie za dietke i sa za duze....nie wiem po co je kupowalam jak wiedzialam ze zaczynam dietowanie
chyba nie przypuszczalam ze dietka bedzie skuteczna
-
16-11-2009, 17:54 #7

między sobą, tzn. między mną a moja przyjaciółką mówimy na te sklepy "dziungarnia", ale jak któs jest obok, np. mężowie, to mówimy ze byłyśmy w exkluzywnym butiku

Ja ostatnio kupiłam Majce ślicznąsukienusie właśnie z nexta, taka z jesiennymi listkami, na szerokich ramiączkach, a na dole w gumke [ ala bombka] fantastycznie mała w niej wygląda
. Sobie kupiłam spodnie-zamałe
bo ja nigdy nie mierze, tylko biore w ciemno, no a potem wpycham znowu do wora na recykling

-
16-11-2009, 21:03 #8
Odp: Aukcje internetowe - zakupy przez internet
Ja mam to samo.

Aukcje internetowe to moje drugie życie
I to od bardzo dawna. Tylko dlatego, że nie lubię chodzić po sklepach... cholery dostaje jak widzę coś fajnego ale oczywiście nie ma odpowiedniego rozmiaru.
A na aukcjach wpisuje odpowiednia kryteria i hejaaaaaaaaa.....

-
16-11-2009, 21:45 #9
-
17-11-2009, 08:21 #10

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Zapraszam do Ostromecka na...
Wczoraj, 23:05 w Bydgoszcz