Strona 1 z 5 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 45
    maminka Niki i Kubcia

Thumbs up Second hand? Allegro?

No właśnie...można tam znaleźć niezłe perełki i oszczędzić budżet domowy.
    Może pochwalicie się nabytkami?
    WALCZ JULIANKU, MYŚLIMY O WAS!!!

Mamusia Radusia i Matusia

Domyślnie Odp: Second hand? czemu nie :)

Ja,mieszkając w Polsce często kupowałam fatałaszki w tzw.lumpexach,a tu ,w Irlandii wiem,ze też są,ale jakoś ja na nie trafić nie mogęA chętnie bym poszperała

wakacyjna mama ;-)

ja polecam lumpki Scandia
    raz w miesiacy sa w nich wyprzedaze - 2 dni akcji "50%" taniej a potem 2 dni "kazda rzecz za 3 zl"
    i tak za 3 zl kupilam m.in. jeansowa spodnice ciazowa H&M MAMA, spodnie tej samej firmy - tez ciazowe i to nie jedne tunike i cala mase ciuchow w dobrym stanie

dodatkowo po tych akcjach wyprzedazowych jest nowa dostawa czasem na wieszakach sa ciuchy jak w sklepie - ten sam kolor, inne rozmiary, z metkami

szukajcie Scandii u siebie

Nie daj się, Ludzie niech swoje myślą. Nie daj się, Z diabłem do piekła wyślą.
    Nie daj się, Warto być zawsze tylko sobą.

maminka Niki i Kubcia

Smile Aukcje internetowe - zakupy przez internet

Ja sporo kupuję na pewnym portalu aukcyjnym Wynika to z tego, że z dwójką małych dzieci wybrać się na zakupy to dla mnie mordęga. Jestem już chyba lojalnym użytkownikiem tego portalu...mam ponad 200 pkt
    A Wy co? Korzystacie?

Uwaga - ogłoszenia typu Sprzedam zamieszczamy w dziale Sprzedam. !!!
    Tutaj jedynie dzielimy się doświadczeniem i chwalimy zakupami
    WALCZ JULIANKU, MYŚLIMY O WAS!!!

Fan(ka) Avatar mikimauro

Cytat Napisał megusek Zobacz post
    Może pochwalicie się nabytkami?
    hmmm... aparat fotograficzny nie obejmie tego wszystkiego..
    Ja jestem straszną szmaciarą [ tak mnie maż nazywa, jak wracam z kolejnym łupem]Generalnie często bywam w exkluzywnych butikach- uwielbiam szperać i wynajdywać coś co jest akurat modne [ a mnie na nie nie stać; albo jestem sknera i tyle nie dam] albo coś innego niż wszyscy mają.
    Najczęściej kupuje dla dzieci, prawie zawsze biore rzeczy jeszcze z metkami. W moim miasteczku jest taki jeden lumpek, w którym są bardzo ładne rzeczy,często te same co jeszcze na wieszakach w markowych sklepach.
    Julianku dużo zdrówka dla Ciebie księciuniu !!!

............................................. motylem jestem=cel-70kg=do celu=26kg........................................

Szczesliwa mama:)) Avatar ewelcia86

Mikimauro u nas na watku dziewczyny nazywaja te sklepy "miedzynarodowe" hehe

Ja tez czesto tam bywam i tez zawsze cos upoluje,najczesciej dla Szymka.
    Spodnie najczesciej next lub Adams,czasami z metkami a czasami bez,ale wygladaja jak nowki sztuki.
    sweterkow zazwyczaj nie kupuje bo jak sa to rozsciagniete albo sprane,chociaz ostatnio kupilam sweterek nexta za 2e normalnie nowka z metka.
    Kiedys udalo mi sie kupic pchacza V-tech za 3e i okazalo sie ze to jest najbardziej ulubiona zabawka Szymka,teraz juz chodzi z nim

Dla siebie kupilam ostatnio sweterek i spodnie ale spodnie musze sprzedac kolezance(napewno wezmie) bo zabralam sie za dietke i sa za duze....nie wiem po co je kupowalam jak wiedzialam ze zaczynam dietowaniechyba nie przypuszczalam ze dietka bedzie skuteczna

NIE PISZESZ - NIE CZYTAJ!

Fan(ka) Avatar mikimauro

Cytat Napisał ewelcia86 Zobacz post
    Mikimauro u nas na watku dziewczyny nazywaja te sklepy "miedzynarodowe" hehe
    między sobą, tzn. między mną a moja przyjaciółką mówimy na te sklepy "dziungarnia", ale jak któs jest obok, np. mężowie, to mówimy ze byłyśmy w exkluzywnym butiku
    Ja ostatnio kupiłam Majce ślicznąsukienusie właśnie z nexta, taka z jesiennymi listkami, na szerokich ramiączkach, a na dole w gumke [ ala bombka] fantastycznie mała w niej wygląda. Sobie kupiłam spodnie-zamałebo ja nigdy nie mierze, tylko biore w ciemno, no a potem wpycham znowu do wora na recykling
    Julianku dużo zdrówka dla Ciebie księciuniu !!!

............................................. motylem jestem=cel-70kg=do celu=26kg........................................

lipcowa mamuśka 09

Domyślnie Odp: Aukcje internetowe - zakupy przez internet

Ja mam to samo. Aukcje internetowe to moje drugie życie
    I to od bardzo dawna. Tylko dlatego, że nie lubię chodzić po sklepach... cholery dostaje jak widzę coś fajnego ale oczywiście nie ma odpowiedniego rozmiaru. A na aukcjach wpisuje odpowiednia kryteria i hejaaaaaaaaa.....
    Misiu [*]

marcowa mama'06 Entuzjast(k)a Avatar viola30

iwon a powiedz mi jak to zrobic bo ze mnie taki internetowy kupujaćy ze tylko na kup teraz coski kupuje jak bys mogła wyślij mi na priva jakis namiar byłabym zobowiązana

Fan(ka) Avatar szczęśliwa1

ja też uwielbiam zakupy przez internet Wten sposób kupuje wiele rzeczy nie tylko ubrania nawet pralkę kupiliśmy przez neta bo u nas w sklepach nie było takiego modelu i do tego była tańsza

Strona 1 z 5 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania