Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 24. z 24
    S i T - :***

Domyślnie Odp: stylowe wnętrza

mi tak, fajne!
    u nas zmiana decyzji - w związku z tym że na malutkie okienko (30cm szerokości) nie da rady zrobić drewnianych żaluzji (albo da na siłę ale będzie nieciekawie wyglądało), będziemy mieli plisowane rolety, dokładnie coś takiego:

Początkująca(y)

Co lepsze jeśli chodzi o wystrój wnętrz nowocześnie urządzonego gniazdka...
    Czy łatwiej dopasuję w prezencie nowoczesne lampy ? czy może lepiej jakiś zegar karlsson ?
    Prezent kupię oczywiście z możliwością wymiany na inny lub nawet zwrotu, ale z opcji wyżej co doradzicie?
    Było 70 jest 64, 94 jest 85, 56 jest 44

SmartLady.pl - sklep torebki damskie j:)

Grudniówka 2010 :)
    Wpisów do bloga
    3

Ja proponuję zegar ponieważ lampy często ludzie dobierają sobie w jednym stylu.

Ur. 18.11.2010 o 19.40 - 3250g i 53 cm

Mama Ma Mi Avatar Lapis_Lazuli

Lampy tworzą cały nastrój pomieszczenia, zobacz tylko jak zmienia się wnętrze kiedy wyłączysz np. lampę górną która z zasady zwykle daje najwięcej światła, i włączysz oświetlenie boczne, albo lampę podłogową. Gdybym miała wybierać to lampy, lampy , lampy, ja sama mam w salonie czyli dużym pokoju 5. Górną, podłogową ale na szafce, dwa ogromne kinkiety-długie, praz za kanapą mała lampkę do czytania.I jak włączę sobie same kinkiety, albo samą tę podłogową to wszystko inaczej wygląda, cieplej, przytulniej, uwielbiam wtedy posiedzieć sobie i pomyśleć chwilkę, czasem mam na to tylko 5 minut ale to przyjemne
    Moze po prostu kupon prezentowy do sklepu z lampami? Jesli sklep takie cus prowadzi, ja mam lampy z Ikei, ale nie każdy lubi Ikeę.
    Ostatnio edytowane przez Lapis_Lazuli : 16-11-2011 - 20:44

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania