11. do 17. z 17
-
8-12-2010, 20:59 #11
Odp: Pomoc dla wielodzietnej Rodziny z Wlkp
Mamy Świętego Mikołaja także dla Kasi :)
-
10-12-2010, 20:05 #12
Witam, też pomyslałam o kolczykach, bizuterii, przed porodem zajmowałam sie tworzeniem bizuterii, nie wszystko zdazylam sprzedac a teraz sporo kolczyków lezy i sie kurzy, może Monika ucieszyłaby sie z modnej, niepowtarzalnej bizuterii? Napisz proszę na Priv :)
-
13-12-2010, 16:44 #13
witam sie ..
poprosze o adres do wyslania paczki...mam troche ubranek dla Amelko-najmlodszej,jakies malutkie buciki tez sie znajdą...
tez niedawno wysylalam zywnosciową paczke ,ale w styczniu postaram sie wyslac cos dla nich-dlugoterminowa zywnosc,paste do zebow,żele pod prysznic...
mam nadzieje,ze jeden z chlopcow dostal tą prace???
-
14-12-2010, 11:24 #14
Praca wiąże się niestety z wyjazdem i przeprowadzką z dala od domu i rodziny. Pan zaoferował pomoc również w wynajęciu mieszkania. Jeśli będzie taka możliwość- być może pracę znajdziemy także dla drugiego brata, bo w dwójkę zawsze będzie im raźniej. Na razie wszystko jest w trakcie ustalania.
Pozdrawiam serdecznie :)
-
14-12-2010, 11:54 #15
Dziękuję za wszystkie pomysły na prezent dla Moniki :)
Dla dziewczyny też już mamy upominek :) Jedna z Pań kupiła książkę dla Moniki. Monika i jej siostry otrzymają także kolczyki za które bardzo dziękuję myangel oraz p.Oli z innego forum :)
-
14-12-2010, 12:44 #16
-
9-01-2011, 05:18 #17
Kochani, przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale chciałabym wszystkim Osobom z całego serca podziękować za udział w akcji świątecznej dla wielodzietnej Rodziny! Pani Małgosia prosiła, by przekazać wszystkim Osobom podziękowania za ogromne wsparcie jakie od Was otrzymali! Łzy wzruszenia i uśmiechy na twarzach Dzieci są bezcenne.... Jesteście wspaniali- bardzo dziękuję!

Podsumowanie akcji znajduje się tutaj: Dotyk Nadziei: Podsumowanie akcji świątecznej
Dzieci prosiły o podanie adresów do Osób, od których otrzymały pomoc, ponieważ chciały wysłać podziękowania. Jeśli jest taka możliwość- proszę wszystkie Osoby, które wyrażają zgodę na udostępnienie danych, o wysłanie adresu na prv- przekażę go Dzieciom.
Jeszcze raz DZIĘKUJĘ wszystkim Świętym Mikołajom!

PS. Niestety, Pan który zaoferował pracę dla jednego z chłopców, nie skontaktował się z nami do tej pory. Mam jednak nadzieję, że jeszcze się odezwie...
Pozdrawiam serdecznie :)

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

Zapraszam do Ostromecka na...
Wczoraj, 23:05 w Bydgoszcz