Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 17. z 17
    Wdrożona(y) Avatar emmi13

Domyślnie Odp: Pomoc dla wielodzietnej Rodziny z Wlkp

Mamy Świętego Mikołaja także dla Kasi :)

Mamusia 01'07 i 11'10 Avatar myangel

Witam, też pomyslałam o kolczykach, bizuterii, przed porodem zajmowałam sie tworzeniem bizuterii, nie wszystko zdazylam sprzedac a teraz sporo kolczyków lezy i sie kurzy, może Monika ucieszyłaby sie z modnej, niepowtarzalnej bizuterii? Napisz proszę na Priv :)

Fan(ka) Avatar mama05

witam sie ..
    poprosze o adres do wyslania paczki...mam troche ubranek dla Amelko-najmlodszej,jakies malutkie buciki tez sie znajdą...

tez niedawno wysylalam zywnosciową paczke ,ale w styczniu postaram sie wyslac cos dla nich-dlugoterminowa zywnosc,paste do zebow,żele pod prysznic...

mam nadzieje,ze jeden z chlopcow dostal tą prace???

Praca wiąże się niestety z wyjazdem i przeprowadzką z dala od domu i rodziny. Pan zaoferował pomoc również w wynajęciu mieszkania. Jeśli będzie taka możliwość- być może pracę znajdziemy także dla drugiego brata, bo w dwójkę zawsze będzie im raźniej. Na razie wszystko jest w trakcie ustalania.

Pozdrawiam serdecznie :)

Dziękuję za wszystkie pomysły na prezent dla Moniki :)

Dla dziewczyny też już mamy upominek :) Jedna z Pań kupiła książkę dla Moniki. Monika i jej siostry otrzymają także kolczyki za które bardzo dziękuję myangel oraz p.Oli z innego forum :)

Fan(ka) Avatar mama05

EMMI- no to nadal trzymam &&&&&&&&&&&& za prace dla chlopcow-oby sie udalo i brawo dla tego pana ,ze tak im pomaga...

Kochani, przepraszam, że dopiero dziś piszę, ale chciałabym wszystkim Osobom z całego serca podziękować za udział w akcji świątecznej dla wielodzietnej Rodziny! Pani Małgosia prosiła, by przekazać wszystkim Osobom podziękowania za ogromne wsparcie jakie od Was otrzymali! Łzy wzruszenia i uśmiechy na twarzach Dzieci są bezcenne.... Jesteście wspaniali- bardzo dziękuję!

Podsumowanie akcji znajduje się tutaj: Dotyk Nadziei: Podsumowanie akcji świątecznej

Dzieci prosiły o podanie adresów do Osób, od których otrzymały pomoc, ponieważ chciały wysłać podziękowania. Jeśli jest taka możliwość- proszę wszystkie Osoby, które wyrażają zgodę na udostępnienie danych, o wysłanie adresu na prv- przekażę go Dzieciom.

Jeszcze raz DZIĘKUJĘ wszystkim Świętym Mikołajom!

PS. Niestety, Pan który zaoferował pracę dla jednego z chłopców, nie skontaktował się z nami do tej pory. Mam jednak nadzieję, że jeszcze się odezwie...

Pozdrawiam serdecznie :)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Tagi tego tematu

Zasady Postowania