1. do 1. z 1
Temat: Wielka prośba
-
6-02-2012, 13:06 #1
Wielka prośba
Dziewczyny kochane!
Podobnie jak w zeszłym roku chciałam Was gorąco prosić o pomoc. Mam na imię Agata i choruję na stwardnienie rozsiane. Jest to neurologiczna choroba powodująca postępującą niepełnosprawność fizyczną. Leczenie zwalniające przebieg choroby jest koszmarnie drogie i nierefundowane - 3tys. zł miesięcznie. Dzięki Polskiemu Towarzystwu Stwardnienia Rozsianego mogę zbierać 1% podatku wynikający z rozliczeń. I w tym miejscu gorąco i z całego serca proszę Was o przekazanie mi swojego 1% podatku. Zeszłoroczne pieniążki z 1% umożliwiły mi zakup kuracji na 10 miesięcy! To olbrzymi dar, 10 miesięcy samodzielności więcej. Za to dziękuję panu Bogu i wszystkim, którzy pomyśleli o mnie przy rozliczaniu PITA, czyli także WAM, moje drogie współ-forumowiczki:) Wychowuję obecnie z mężem 9 miesięcznego synka Jacusia i jestem w 4 miesiącu ciąży z drugim maluszkiem. Także mam dla kogo walczyć o swoje zdrowie. Chciałabym jak najdłużej być w stanie poświęcić się moim maluchom. Więcej informacji o mnie znajdziecie na blogu, który założył dla mnie mój kochany mąż Karol:
Amor vincit SM
Jeśli zdecydujecie się mi pomóc, poniżej podaję dane, które trzeba wpisać w rozliczeniu:
Nazwa OPP: Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego
KRS: 0000083356
Cel szczegółowy 1%: Agata Długokęcka
Będę bardzo bardzo bardzo wdzięczna. I z góry Wam dziękuję z całego serca.
Agata Długokęcka

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne