Witam, jeśli masz problem ze znalezieniem żłobka lub przedszkola dla swojego malucha, zapraszam do Klubu „Stumilowy Las” na ulicy Jaracza (Śródmieście). Z chęcią zajmę się Państwa brzdącem w godzinach od 7.00 do 17.00, jeśli tylko ma od roku do czterech lat (nie skreślam od razu wybiegających nieco poza podane ramy wiekowe dzieci). Jestem nianią z dwuletnim doświadczeniem, które mogę potwierdzić referencjami. Liczba dzieci w mojej grupie nie przekroczy trojga, ze względu na ich bezpieczeństwo i podzielność mojej uwagi. Zapewniam, że czas spędzony ze mną nie będzie stracony zarówno dla malucha jak i dla zatroskanego o edukacyjny rozwój swojej pociechy rodzica. Dzięki małej grupie, twoje dziecko uniknie wad dużego przedszkola (infekcje, dyskomfort psychiczny spowodowany nagłym kontaktem z dużą grupą) ale nie zostanie pozbawione towarzystwa innych dzieci. Poza tym, okazjonalnie mogę zająć się maluchem w weekendy lub wieczorami. Cenowo nie odbiegam od usług innych niań: 1300zł/mc plus wyżywienie (różne opcje, do ustalenia z rodzicami). Anita, tel: 787353606, mail: anita.losik@gmail.com Zaczynamy od 7 września.