1. do 3. z 3

Temat: Niania Kielce

Początkująca(y) Avatar Magda91

Domyślnie Niania Kielce

Witam serdecznie,

Zaopiekuję się Dzieckiem w Kielcach (bądź w okolicach Kielc). Jestem osobą odpowiedzialna, aktywną i pogodną, bez nałogów. Lubię pomagać. Działam w wolontariacie. W lipcu ubiegłego roku pomagałam w IX Ogólnopolskich Letnich Igrzyskach Olimpiad Specjalnych, gdzie miałam styczność z Osobami Niepełnosprawnymi. Od maja '09 odwiedzam Dzieciaki w Domu Dziecka. Myślę że można to uznać jako doświadczenie. Łatwo nawiązuję kontakt z Dziećmi. Spędzanie z nimi czasu sprawia mi ogromną radość. Zainteresowanych proszę o kontakt.
    Na chwilę obecną oferuję swoją pomoc na czas wakacji - sierpień, wrzesień. Potem w zależności od studiów.

Pozdrawiam.

Początkująca(y) Avatar Magda91

Domyślnie Odp: Niania Kielce

Zastanawiam się, czy mam szansę na zyskanie zaufania Rodzica z takim doświadczeniem ? Czy ktoś byłby w stanie powierzyć mi w opiekę swoją Pociechę? Jak myślicie ? :)

Generalnie nie traktuję tego jako pracy tylko i wyłącznie dla zarobku, ale przede wszystkim robię to, bo lubię zajmować się Dzieciakami. Robię to z przyjemnością, dlatego też w Domu Dziecka robię to nieodpłatnie i z własnej woli :) Liczy się dla mnie uśmiech Dziecka i (teraz) zadowolenie Rodziców. Od niedawna postanowiłam połączyć przyjemne z pożytecznym i przy okazji trochę dorobić, bo wiadomo, że na studiach parę groszy się przyda.
    Jak Wy- Mamy to postrzegacie ?

Pozdrawiam :)

Początkująca(y) Avatar Sufi

Domyślnie Odp: Niania Kielce

wiesz myślę, że to zależy od tego, czego oczekują rodzice i Waszego spotkania

Tagi tego tematu

Zasady Postowania