1. do 3. z 3
Temat: Niania Kielce
-
27-07-2010, 14:56 #1
Niania Kielce
Witam serdecznie,
Zaopiekuję się Dzieckiem w Kielcach (bądź w okolicach Kielc). Jestem osobą odpowiedzialna, aktywną i pogodną, bez nałogów. Lubię pomagać. Działam w wolontariacie. W lipcu ubiegłego roku pomagałam w IX Ogólnopolskich Letnich Igrzyskach Olimpiad Specjalnych, gdzie miałam styczność z Osobami Niepełnosprawnymi. Od maja '09 odwiedzam Dzieciaki w Domu Dziecka. Myślę że można to uznać jako doświadczenie. Łatwo nawiązuję kontakt z Dziećmi. Spędzanie z nimi czasu sprawia mi ogromną radość. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Na chwilę obecną oferuję swoją pomoc na czas wakacji - sierpień, wrzesień. Potem w zależności od studiów.
Pozdrawiam.
-
30-07-2010, 00:45 #2
Odp: Niania Kielce
Zastanawiam się, czy mam szansę na zyskanie zaufania Rodzica z takim doświadczeniem ? Czy ktoś byłby w stanie powierzyć mi w opiekę swoją Pociechę? Jak myślicie ? :)
Generalnie nie traktuję tego jako pracy tylko i wyłącznie dla zarobku, ale przede wszystkim robię to, bo lubię zajmować się Dzieciakami. Robię to z przyjemnością, dlatego też w Domu Dziecka robię to nieodpłatnie i z własnej woli :) Liczy się dla mnie uśmiech Dziecka i (teraz) zadowolenie Rodziców. Od niedawna postanowiłam połączyć przyjemne z pożytecznym i przy okazji trochę dorobić, bo wiadomo, że na studiach parę groszy się przyda.
Jak Wy- Mamy to postrzegacie ?
Pozdrawiam :)
-
22-01-2012, 01:25 #3
Odp: Niania Kielce
wiesz myślę, że to zależy od tego, czego oczekują rodzice i Waszego spotkania

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne