1. do 7. z 7
    Początkująca(y)

Domyślnie Nianie w Krakowie

Witam,
    Jestem studentką II-go roku pedagogiki w Krakowie. Szukam pracy od zaraz, ponieważ rodzice dziecka, którym się zajmowałam przeprowadzają się na drugi koniec Krakowa
    Uwielbiam dzieci, uwielbiam z nimi spędzać czas - szybko przywiązuję się do dziecka, przez co chciałabym zajmować się dzieckiem przez dłuższy okres czasu(nie na parę miesięcy). Mieszkam w okolicach Bronowic. Mogę również dojechać-nie ma z tym problemu.
    Jestem odpowiedzialna, dyspozycyjna oraz bez nałogów.
    Opiekowałam się już dziećmi - dzieci od 10 miesięcy do 5 lat.

Prosze o kontakt osoby zainteresowane.

Mail to : dobra_opiekunka@o2.pl
    gg : 7583387

Początkująca(y)

Domyślnie Emerytowana nauczycielka zaopiekuje się dzieckiem KRAKÓW

Witam.
    Jak w temacie jestem emerytowaną nauczycielką (56lat).
    Od Lipca zaopiekuje się dzieckiem na pełny etat, najlepiej okolice Nowej Huty...

Proszę pisać lub Dzwonić w razie pytań

506-640-607 Ewa

Początkująca(y) Avatar asik0011

Domyślnie Niania- Kraków! Również dorywczo.

Dyspozycyjna, niepaląca studentka IV roku psychologii,
    na stałe mieszkająca w Krakowie,
    z doświadczeniem w pracy z dziećmi
    chętnie zaopiekuje się Maluchem w okresie wakacji.
    Również dorywczo, kilka godzin dziennie, lub w razie nagłej potrzeby.

Mój adres mailowy:
    asik0011@wp.pl

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Niania- Kraków! Również dorywczo.

Lepiej zamieść ogłoszenie w jakiejś agencji. Np niania.pl Na takich forach jesteś mało wiarygodna. Każda mama szukając opiekunki oczekuje referencji, jakiejkolwiek gwarancji, że odda dziecko pod dobrą opiekę.

Wdrożona(y)

Domyślnie Niania Kraków i okolice !!!!!!!!!!

Mam na imię Karolina. Mam 20 lat, Bardzo chętnie zaopiekuje sie dziećmi . Mam doświadczenie. Jestem mamą 3 letniej dziewczynki Jestem bez nałogową osobą. Uwielbiam zabawy z dziećmi zarówno na podłodze, a także w piaskownicy. Jestem odpowiedzialna, cierpliwa, komunikatywna, pogodna i kreatywna. Do opieki nad dzieckiem podchodzę z uczuciem dzięki czemu wykonuje swoją pracę rzetelnie. Staram się poznać dziecko by móc się porozumieć. Lubię też zwierzęta więc ich obecność mi nie będzie przeszkadzać, chętnie zabiorę pieska na spacer z maluchem. Praca z małymi maluchami sprawia mi ogromną przyjemność ponieważ wiąże z Nimi moją przyszłość. Mieszkam w okolicach Krakowa (Najbardziej interesują mnie oferty z mojej okolicy jednak czekam na oferty z całego Krakowa). Pozdrawiam serdecznie :) TEL 507445220 sarasroka2006@vp.pl

Początkująca(y)

Wink Doświadczona niania szuka pracy PILNIE - KRAKÓW

Witam mam 20 lat. Mimo młodego wieku posiadam doświadczenie.

Przez około rok opiekowałam się bliźniętami na pełny etat. Zaczynałam jak mieli 18 miesięcy. Byli to sympatyczni chłopcy, lecz niestety poszli do żłobka.
    Opiekowałam się również dziećmi od 13 miesięcy do 6 lat, ale były to jednorazowe przypadki. Obecnie jestem wolontariuszką w przedszkolu.

Jestem osobą odpowiedzialną i sumienną, a swoją pracę traktuje na poważnie. Jestem dyspozycyjna, nie palę, lubię bawić się z dziećmi, czytać, rysować. Praca i zabawa z maluszkami przynosi mi dużo radości i satysfakcji. Kiedy jestem z maluszkami oddaje im całe serduszko, i nie ma wówczas nic ważniejszego jak ich dobro i bezpieczeństwo :). Łatwo nawiązuję kontakt z dziećmi i lubię z nimi spędzać aktywnie czas. Jestem również osobą ciepłą i pogodną. Uważam, że praca z dziećmi jest nie tylko ogromnym wyzwaniem wymagającym wielkiej odpowiedzialności i poświęcenia, ale też zajęciem dającym ogromną satysfakcję.

Uczę się zaocznie. W wolnym czasie lubię czytać książki, słuchać muzyki, jeździć na rowerze oraz pływać.

Mój numer telefonu to 693 085 803.
    Ostatnio edytowane przez Monika1989 : 29-10-2009 - 10:11

Początkująca(y)

Domyślnie Szukam pracy jako NIANIA - Kraków

Mam na imię Monika. Mam 20 lat. Mam doświadczenie. Przez około rok opiekowałam się bliźniętami na pełny etat. Zaczynałam jak mieli 18 miesięcy. Byli to sympatyczni chłopcy, lecz niestety poszli do żłobka.
    Opiekowałam się również dziećmi od 13 miesięcy do 6 lat, ale były to jednorazowe przypadki. Obecnie jestem wolontariuszką w przedszkolu.
    Jestem bez nałogową osobą. Uwielbiam zabawy z dziećmi zarówno na podłodze, a także w piaskownicy. Jestem odpowiedzialna, cierpliwa, komunikatywna, pogodna i kreatywna. Do opieki nad dzieckiem podchodzę z uczuciem dzięki czemu wykonuje swoją pracę rzetelnie. Staram się poznać dziecko by móc się porozumieć. Lubię też zwierzęta więc ich obecność mi nie będzie przeszkadzać, chętnie zabiorę pieska na spacer z maluchem. Praca z małymi maluchami sprawia mi ogromną przyjemność ponieważ wiąże z Nimi moją przyszłość. TEL 693085803 mucia1989@o2.pl

Tagi tego tematu

Zasady Postowania