1. do 10. z 11
Temat: Nianie w Warszawie
-
7-05-2009, 13:09 #1Początkująca(y)
Nianie w Warszawie
Mam 19 lat i z chęcią zaopiekuję się Twoim dzieckiem. Radosne podejscie do życia pozwala mi na stworzenie idealnych warunków do pracy i kontaku z dziećmi. Uczciwość i wrażliwość na otaczający świat to jedne z moich pozytywnych stron. Bardzo angażuje się w współpracę i wkładam w to całe swoje serce. Jestem komunikatywna i pomysłowa. Nie palę, lubię zwierzęta. Mogę wykonywać również drobne prace w domu.
Najchętniej zacznę od czerwca lub jeśli jest taka potrzeba trochę szybciej.
Czekam na maile, karolinawoszczyk@op.pl
Pozdrawiam,
KarolinaOstatnio edytowane przez karolinciaa172 : 7-05-2009 - 13:13
-
11-05-2009, 18:27 #2
Niania szuka pociechy Warszawa
Witam jestem mamą 5-miesięcznej Julci.Szukam pracy jako niania z możliwością przyjeżdżania z Juleńką.Jest wesołym dzieckiem,a maluchom byłoby weselej.Jestem sumienną i uczciwą dziewczyną,z dojazdem nie ma problemu, zainteresowane osoby proszę o kontakt e-mail paulina.kaczmarzyk@onet.eu bądź tel 662-586-977 Pozdrawiam
-
9-06-2009, 17:39 #3Początkująca(y)
Niania Szuka Pracy Warszawa
Niania szuka pracy od sierpnia. Opiekowałam sie 10 miesieczną dziewczynką przez 3 lata. Posiadam referencje.
gg 11219621
-
21-10-2009, 10:16 #4Początkująca(y)
Niania - Warszawa (Bemowo, os. Górce)
Witam,
Poszukujemy niani dla naszego 1,5-rocznego dziecka
od zaraz.
Proponujemy pracę na Bemowie (okolice ul. Górczewskiej/Powstańców Śląskich) od poniedziałku do piątku w godzinach 9:50 – 16:50. Interesuje nas opieka wyłącznie na długi okres czasu. Wymagamy doświadczenia w opiece nad dzieckiem w podobnym wieku. Do obowiązków należeć będzie podstawowa opieka + spacery. Nie chcemy sprzątania, gotowania itp. Niepalenie papierosów będzie dodatkowym atutem.
Wynagrodzenie 1400 miesięcznie.
Proszę o kontakt (przesłanie informacji o sobie - wiek, doświadczenie, wykształcenie, przykładowa organizacja dnia dziecka, swoje zainteresowania) pod adresem niania.bemowo@gmail.com
Pozdrawiamy
-
12-11-2009, 11:49 #5Początkująca(y)
Warszawa-Niania
Witam!!!

Ciepła, odpowiedzialna i kochająca dzieci nie paląca 26 latka z doświadczeniem poszukuje od grudnia pracy jako pełnoetatowa Niania. Jestem otwarta na propozycje. Dużo uwagi poświęcam na spacery, zabawy oraz na czytanie dzieciom bajek. Nie szczędze czułosci, każdego podopiecznego traktuje i otaczam opieką jak własne dziecko. Kontakt
tylko telefoniczny 516 830 274 -Agnieszka
Moje doświadczenie ponad 3 lata: 0,5 roczny chłopiec, roczna dziewczynka, 3 letni chłopczyk
-
18-11-2009, 08:57 #6Początkująca(y)
Niania dla 1,5-rocznego chłopca (Bemowo)
Witam,
Poszukujemy niani dla naszego 1,5-rocznego dziecka
Praca od zaraz.
Proponujemy pracę na Bemowie (okolice ul. Górczewskiej/Powstańców Śląskich) od poniedziałku do piątku w godzinach 9:30 – 17:00. Wymagamy doświadczenia w opiece nad dzieckiem w podobnym wieku. Do obowiązków należeć będzie podstawowa opieka + spacery. Nie chcemy sprzątania, gotowania itp. Niepalenie papierosów będzie dodatkowym atutem.
Wynagrodzenie 1400 miesięcznie.
Proszę o kontakt (przesłanie informacji o sobie - wiek, doświadczenie, wykształcenie, przykładowa organizacja dnia dziecka, swoje zainteresowania) pod adresem niania.bemowo@gmail.com.
PozdrawiamyOstatnio edytowane przez Miś.ek : 21-11-2009 - 19:21
-
17-02-2010, 22:07 #7Początkująca(y)
Odp: Nianie w Warszawie
Ja niestety chcę Was ostrzec przed "nianią" - sytuacja dotyczyła mojej przyjaciółki i jej dziecka, ale ja nie potrafię pogodzić się z tym, że ludzie zgłaszający się do opieki nad dziećmi są tak okropni
Pani nazywa się Mariolka D. mieszka gdzieś na Woli w Warszawie(okolice Hali Wola) wiek ok.50lat - pani polecana przez znajomą, u której opiekowała się dwiema dziewczynkami ponad dwa lata. Wszystko fajnie pani przyszła na rozmowę umyła ręce, fajnie rozmawiała z córeczką, niepaląca(tak twierdziła) i najważniejsze polecona!!! Przyjaciółka i jej mąż uznali, że wszystko ok i zatrudnili panią na ok 6 godzin dziennie.
Dziecko pozytywnie reagowało na nianię - spacerki, obiadki i niby wszystko ok, ale przyjaciółka coś wyczuła i zaczęła podejrzewać ją o palenie, a z czasem
brudny nocnik, dziecko trochę bardziej nerwowe... ale niby ok - Mariolka zawsze twierdziła, że wszystko świetnie, dziecko cudowne itd. Poza tym Mariolka spóźnia się czasami i zaczęła jeść obiady w ich domu... Instynkt przyjaciółki nie dawał jej spokoju - zamontowali kamerę.
Pani Mariolka dużo czasu spędzała w kuchni i rządziła się w całym mieszkaniu, łącznie z używaniem kosmetyków Przyjaciółki, paleniem papierosów na balkonie - dziecko bawiło się same
Krzyczała na dziecko i ciągała za ręce, dziecko bardzo pogodne więc dodatkowo zastraszała je i układała tak aby jej nie przeszkadzało w ciągu jej godzin "pracy".... masakra.
Uważajcie na tą kobietę - potrafi grać. Proszę sprawdzajcie referencje!!! bądźcie dociekliwe i uważne.
Dziewczyna, która polecała tę kobietę rozmawiała ze swoją córeczką i ta powiedziała, że Mariolka nie kazała mówić nikomu, że pali papierosy...(dowiedziała się tego dopiero teraz - Mariolka zajmowała się jej dziewczynkami przez ponad 2 lata...)
A co najgorsze ta kobieta sama jest matką 2 dzieci
Drogie mamy takie przypadki należy nagłaśniać i ostrzegać innych przed tymi co mogą wyrządzić krzywdę ich maleństwom.
-
22-04-2010, 15:06 #8Początkująca(y)
Odp: Nianie w Warszawie
Drogie Mamy, Tatusiowie, Rodzice
polecam nianie z nianie-warszawa.pl - Zaufana Niania i Pomoc w Domu
Sama skorzystałam z usługi "Nianie na Zawołanie'-Pogotowia Opiekunek, miła studentka pedagogiki pojawiła się u nas na następny dzień, dzięki czemu mogłam bez wyrzutów sumienia, zostawić chorego synka w domu, a sama wrócić do pracy:)
Usługa nie jest droga - około 100 zł nie licząc oczywiście standardowego wynagrodzenia dla niani, w moim przypadku zapłaciłam dziewczynie 15zł/h
Pozdrawiam i polecam
-
19-05-2010, 16:42 #9Początkująca(y)
Odp: Niania Szuka Pracy Warszawa
Witam serdecznie, jesteśmy Agencją Opiekunek i Personelu Domowego mieszczącą się w Legionowie. W chwili obecnej poszukujemy niani pod niżej opisaną ofertę:
STANOWISKO: OPIEKUNKA DO DWÓJKI DZIECI
MIEJSCE PRACY: Stare Babice
TERMIN ROZPOCZĘCIA PRACY: 1 sierpnia
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: odbiór dzieci z przedszkola - 2,5 roku (Bemowo) i szkoły - 7 lat (Bielany); zawiezienie ich do Starych Babic i opieka nad nimi do ok. 18:30; ewentualnie przygotowanie szybkiego posiłku + ewentualnie opieka nad dziećmi w razie choroby lub w weekendy (sporadycznie)
WYMIAR PRACY: ok. 25 godz/tyg ; poniedziałek-piątek 14:00-19:00
WYMAGANIA: osoba posiadająca prawo jazdy (min. 5 lat), własny samochód oraz referencje (warunek konieczny); wiek: 30 - 55 lat; odpowiedzialna, przywiązująca wagę do porządku i higieny; współpraca długoterminowa
PRACODAWCA OFERUJE: wynagrodzenie 10 - 15 PLN/godz + pokrycie kosztów paliwa; zapewnienie fotelików samochodowych; płatny urlop
Jeśli byłaby Pani zainteresowana prosimy o kontakt.
FRIYA Agencja Opiekunek i Personelu Domowego
ul. Warszawska 60 B, 05-119 Legionowo
tel: 501 64 70 64; 721 843 272
www.friya.pl; biuro@friya.plOstatnio edytowane przez FRIYA : 20-05-2010 - 07:30
-
24-05-2010, 13:20 #10Początkująca(y)
Odp: Niania Szuka Pracy Warszawa
Wiecie co, a sprawdzałyście może taki portal jak pomocedomowe.pl? Wydaje mi się, że tam było sporo ogłoszeń, co prawda nie jestem tego do końca pewna, ale zdaje się, że mignęła mi tam zakładka "niania" - ogłoszeń jest mnóstwo, więc jak kogoś się od zaraz potrzebuje, to może warto tam zajrzeć.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne