1. do 1. z 1
-
10-06-2009, 16:09 #1Początkująca(y)
Opieka nad dziećmi - Dobra Szczecińska
Witam serdecznie,
Niedawno rozpoczęłam prace przygotowawcze nad KLUBEM MALUCHA w Dobrej (Szczecińskiej).
Pragnę zaproponować Państwu opiekę nad Waszymi pociechami w warunkach typowo domowych. Jestem mieszkanką Dobrej, mieszkam w domu, w którym postanowiłam dostosować pomieszczenia do warunków jakich wymaga opieka nad dziećmi.
Do dyspozycji dzieci będą miały także ogród z piaskownicą i huśtawkami.
Piękny, duży salon z wejściem do ogrodu, dwa pokoje do zabawy oraz jeden pokój, w którym dziecko będzie mogło wyciszyć się i odbyć popołudniową drzemkę (na prośbę rodziców).
Planuję utworzyć dwie grupy wiekowe: 1-3-latki oraz 4 i 5-latki, każda po max 15-ro dzieci. Obydwoma grupami będą się opiekowały trzy Panie, mające doświadczenie w pracy z dziećmi. Panie zapewnią maluszkom i starszym dzieciom dzień pełen wrażeń.
Pobyt w Klubie będzie mógł się rozpocząć od godziny 6:30 a trwać może do 17:30, jak również w szczególnych wypadkach opieka może być przedłużona do całodobowej.
Przyjazna i miła atmosfera w gronie rówieśników - to nasz główny cel.
Na pewno nasuwa się Państwu wiele pytań, dlatego zapraszam do kontaktu ze mną pod
nr tel. 698-901-866 Katarzyna Zacios
Zapisy na rok szkolny 2009/2010 oraz 2010/2011NA PAŃSTWA DECYZJĘ OCZEKUJĘ DO 30 CZERWCA, BOWIEM W ZALEŻNOŚCI OD ILOŚCI CHĘTNYCH DZIECI W POSZCZEGÓLNYCH GRUPACH WIEKOWYCH, BĘDĄ CZYNIONE PRZYGOTOWANIA W ADAPTACJI POMIESZCZEŃ I ICH WYPOSAŻENIU, TAK BY, 15 SIERPNIA DZIECI Z OCHOTĄ I UŚMIECHEM DO NAS ZAWITAŁY !
Jeśli ktoś z Państwa rodziny lub znajomych ma problem ze zorganizowaniem opieki dla swojej pociechy, bardzo proszę o podanie mojego numeru telefonu.
Z góry dziękuję,

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne