1. do 5. z 5
    Początkująca(y)

Exclamation szukam drugiej mamy do wynajęcia niani Tychy

Szukam drugiej mamy aby wspólnie wynająć nianie na okres jesieni (może dłużej), moje dziecko ma 1,5 roku. Chodzi mi o obniżenie kosztów, gdyż nie stać mnie samej na wynajęcia niani (po ok 500złx2), od pn do pt, jeśli są jakieś mamy chętne to proszę o kontakt na gg 4998106, nianie też mile widziane :)
    Ostatnio edytowane przez pinezka1_1 : 26-09-2008 - 08:49

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: szukam drugiej mamy do wynajęcia niani Tychy

Witam,
    jestem mamą 4-miesięcznego pogodnego maluszka i bardzo chętnie skorzystałbym z Twojego pomysłu podzielenia kosztów... Potrzebuję niani tak na około 4-5 godzin dziennie (od 8:30 do 13:30). Najlepiej gdyby dało się zorganizować wszystko za dwa, trzy tygodnie. Znam jedną bardzo miłą Panią-opiekunkę z doświadczeniem, której "cennik" przerósł moje możliwości finansowe (1600 zł miesięcznie)...ale nie upieram się... jestem otwarta na oferty innych osób.
    Jeśli jesteś Ty lub ktoś inny zainteresowany, proszę o kontakt (nr GG 8987731). Pozdrawiam :)

Początkująca(y)

Wita jestem opiekunką dziecięcą mam na imie asia mam28lat mieszkam w tychach prosze o kontakt jesli aktualne

Początkująca(y)

Wracasz do pracy? Chcesz wyskoczyć do kina? Na zakupy?
    Ale co z dzieckiem? OPIEKUNKA !!!
    Każdy rodzic wie jak trudno znaleźć dobrą opiekę dla kochanego maluszka.
    W „Elemele” dostają Państwo gwarancję odpowiedniej Opiekunki!
    W swojej ofercie proponuję oprócz dziennej opieki nad dzieckiem, opiekę CAŁODOBOWĄ oraz WEEKENDOWĄ !!!
    Do opieki nad dziećmi podchodzę odpowiedzialnie i cierpliwie. Posiadam wykształcenie pedagogiczne, dzięki któremu mogę opiekować się dziećmi zdrowymi jak i niepełnosprawnymi. Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi, a co ważniejsze wkładam wiele serca i rozsądku w to co robię. Moje wymagania dotyczące ceny sięgają nawet 4,50 zł za godzinę.

Strach, obawa przed wprowadzeniem opiekunki do swojego domu?
    Pozostawienie obcej osoby na kilka godzin w swoim mieszkaniu bez jakiegokolwiek nadzoru?
    Brak umowy czyli dodatkowa obawa przed nagłym zakończeniem współpracy z opiekunką?
    Wychodzę naprzeciw tym wszystkim obawą!
    Opiekę nad dziećmi pełnię u siebie w domu, w pokoju specjalnie dostosowanym do potrzeb dzieci, w dodatku oferuję możliwość integracji Waszej pociechy z innymi dziećmi pod okiem doświadczonej i cierpliwej Opiekunki !
    Umowa? Z Rodzicami zawsze podpisuję umowę, co stanowi bezpieczeństwo zarówno dla Rodziców jak i Opiekunki.
    Więcej szczegółów mogą Państwo uzyskać na stronie internetowej www.ak-elemele.pl
    Kontakt:
    E-mail: opieka@ak-elemele.pl
    Tel: 792 260 589
    Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do kontaktu ze mną.
    Agnieszka

tab
    tab jest nieaktywny
    Isiowa mama Avatar tab

Cytat Napisał ELEMELE Zobacz post
    Wychodzę naprzeciw tym wszystkim obawą!

obawy -> komu? czemu? obawom
    obawa-> kim? czym? obawą
    Strasznie razi taki błąd, tym bardziej, że to reklama, a nie zwykły post na forum. Do tego zdanie z błędem jest pogrubione i podkreślone...

Zasady Postowania