1. do 5. z 5
-
2-07-2008, 16:48 #1Początkująca(y)
szukam drugiej mamy do wynajęcia niani Tychy
Szukam drugiej mamy aby wspólnie wynająć nianie na okres jesieni (może dłużej), moje dziecko ma 1,5 roku. Chodzi mi o obniżenie kosztów, gdyż nie stać mnie samej na wynajęcia niani (po ok 500złx2), od pn do pt, jeśli są jakieś mamy chętne to proszę o kontakt na gg 4998106, nianie też mile widziane :)
Ostatnio edytowane przez pinezka1_1 : 26-09-2008 - 08:49
-
11-07-2009, 00:09 #2Początkująca(y)
Odp: szukam drugiej mamy do wynajęcia niani Tychy
Witam,
jestem mamą 4-miesięcznego pogodnego maluszka i bardzo chętnie skorzystałbym z Twojego pomysłu podzielenia kosztów... Potrzebuję niani tak na około 4-5 godzin dziennie (od 8:30 do 13:30). Najlepiej gdyby dało się zorganizować wszystko za dwa, trzy tygodnie. Znam jedną bardzo miłą Panią-opiekunkę z doświadczeniem, której "cennik" przerósł moje możliwości finansowe (1600 zł miesięcznie)...ale nie upieram się... jestem otwarta na oferty innych osób.
Jeśli jesteś Ty lub ktoś inny zainteresowany, proszę o kontakt (nr GG 8987731). Pozdrawiam :)
-
28-08-2009, 23:02 #3Początkująca(y)
Wita jestem opiekunką dziecięcą mam na imie asia mam28lat mieszkam w tychach prosze o kontakt jesli aktualne
-
18-10-2011, 18:27 #4Początkująca(y)
Wracasz do pracy? Chcesz wyskoczyć do kina? Na zakupy?
Ale co z dzieckiem? OPIEKUNKA !!!
Każdy rodzic wie jak trudno znaleźć dobrą opiekę dla kochanego maluszka.
W „Elemele” dostają Państwo gwarancję odpowiedniej Opiekunki!
W swojej ofercie proponuję oprócz dziennej opieki nad dzieckiem, opiekę CAŁODOBOWĄ oraz WEEKENDOWĄ !!!
Do opieki nad dziećmi podchodzę odpowiedzialnie i cierpliwie. Posiadam wykształcenie pedagogiczne, dzięki któremu mogę opiekować się dziećmi zdrowymi jak i niepełnosprawnymi. Mam doświadczenie w opiece nad dziećmi, a co ważniejsze wkładam wiele serca i rozsądku w to co robię. Moje wymagania dotyczące ceny sięgają nawet 4,50 zł za godzinę.
Strach, obawa przed wprowadzeniem opiekunki do swojego domu?
Pozostawienie obcej osoby na kilka godzin w swoim mieszkaniu bez jakiegokolwiek nadzoru?
Brak umowy czyli dodatkowa obawa przed nagłym zakończeniem współpracy z opiekunką?
Wychodzę naprzeciw tym wszystkim obawą!
Opiekę nad dziećmi pełnię u siebie w domu, w pokoju specjalnie dostosowanym do potrzeb dzieci, w dodatku oferuję możliwość integracji Waszej pociechy z innymi dziećmi pod okiem doświadczonej i cierpliwej Opiekunki !
Umowa? Z Rodzicami zawsze podpisuję umowę, co stanowi bezpieczeństwo zarówno dla Rodziców jak i Opiekunki.Więcej szczegółów mogą Państwo uzyskać na stronie internetowej www.ak-elemele.plKontakt:
E-mail: opieka@ak-elemele.pl
Tel: 792 260 589
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do kontaktu ze mną.
Agnieszka
-
23-10-2011, 22:20 #5

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne