1. do 7. z 7
    Początkująca(y)

Domyślnie szukam niani w Opolu

Szukam niani do 6 miesiecznej dziewczynki. Praca w Opolu dzielnica Zaodrze.
    Praca w domu dziecka. Do obowiazków oprócz biezacej opieki będą należały wyjścia na spacery oraz inne zajecia dla maluszków. Cena do uzgodnienia.

:) :) :) Avatar anik567

Domyślnie Odp: szukam niani w Opolu

i ja szukam niani do 6 miesiecznej córci.
    Po 2-5h dziennie, weekendy wolne i jeden dzień w tygodniu też.
    Najchętniej chciałabym aby niania spędzała jak najwiecej czasu na spacerze
    Opole-Malinka

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: szukam niani w Opolu

Witam, jeśli nadal poszukuje Pani niani to proszę o kontakt 693094273, chętnie zaopiekuję się dzieckiem. Sama wychowałam czwórkę a teraz jestem radosną babcią która ma mnóstwo wolnego czasu ;)

Początkująca(y)

Domyślnie Odp:opiekunka do dziecka

witam jeśli nadal Pani poszukuje opiekunki do dziecka z miłą chęcią się nim zaopiekuję. Miałam do czynienia z dziećmi w różnym wieku. Jednak ostatnio opiekowałam się 6 miesięcznym dzieckiem więc w tym temacie jestem na bieżącą. Sama mam 4 młodszego rodzeństwa i dlatego tez tak bardzo znam się na dzieciach. Doskonale umiem zorganizować dziecku czas. Proszę o kontakt po nr tel: 794588933

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: opiekunka do dziecka

Chciałabym trochę odświeżyć ten wątek. Poszukuje opiekunki dla mojego 19-miesięcznego synka od lipca. Opieka w domu dziecka, jedynie opieka nad dzieckiem, zabawa, spacery ewentualne przygotowywanie posiłków.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: opiekunka do dziecka

Witam. jeśli oferta jest nadal aktualna w sprawie opieki to chętnie sie zaopiekuje. jestem z Opola. sama mam 16 miesięcznego synka i również opiekowałam się kilkoma krasnalami, także znam się troche na dzieciach:) czekam na info pod nr 880978160. pozdrawiam

Aga

Początkująca(y)

Domyślnie Niania od zaraz

Mam 20 lat, kocham dzieci zawsze zajmuje się dziećmi mojego rodzeństwa ostatnio zajmowałam się przez miesiąc 4 miesięczym chłopczykiem ale niestety rodzice wyjechali za granicę. Jestem dyspozycyjna od zaraz. Ja uwielbiam dzieci a ona mnie, wasze dzieci nie będą się zemną nudzić
    tel: 721086658
    opole lub okolice

Zasady Postowania