1. do 3. z 3
-
29-07-2009, 14:11 #1Początkująca(y)
Warszawianki - szukacie niani?
Jestem odpowiedzialną, kulturalną i doświadczoną osobą z wykształceniem pedagogicznym.Zapewnię twojemu 2-letniemu (lub starszemu) maluszkowi udział w grach i zabawach rozwijających umysłowo i fizycznie. Znajdę czas na czytanie mu książeczek, opowiadanie bajek.

kontakt: an99na @ gazeta.pl
-
31-08-2009, 14:03 #2Początkująca(y)
Odp: Warszawianki - szukacie niani?
Polecam Ci przy szukaniu zatrudnienia serwisy pośredniczące. Tam będziesz znacznie bardziej wiarygodna. Potwierdzą Twoje doświadczenie i referencje. PO prostu niania dla maluszka to ktoś bardzo bliski i warto go dobrać mądrze...Zwłaszcza ze tyle czytamy o złych nianiach. Ja mojom opiekunke dla córeczki znalzałam przez serwis niania.pl i szczerze go polecam szokującym. Warto wcześniej poczytać na forach posty potencjalnych opiekunek i przestudiować poradnik. Moim zdaniem by zaufać komuś i powierzyc swój skarb terzeba się wczesniej odpowiednio przygotować.
-
2-09-2009, 09:36 #3Początkująca(y)
Odp: Warszawianki - szukacie niani?
Szukam niani dla 2 letniego chłopca w godzinach 16-19.Mieszkam w Piastowie. Dziecko jest ruchliwe i szybko się nudzi, więc zależy mi na kreatywnym spędzaniu z nim czasu (zabawa, żarty, itp). Jeśli jest Pani zaintersowana to proszę o kontakt w godz. 9-13 lub 17-20.tel 506 019 123
Pozdrawiam,
SylwixOstatnio edytowane przez sylwix : 2-09-2009 - 09:39

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne