1. do 3. z 3
-
1-02-2012, 10:31 #1
3dniowy weekend,gdzie pojechać w zimie?
Witam,
może znacie jakieś miejsca przyjazne dzieciom na zimowe wypady? Najlepiej z woj mazowieckiego ale nie koniecznie ;)
Slyszałam ze w Łomży jest stok dla maluchów ale dla 3 latki to chyba za duże wyzwanie, szukam dziś od rana jakiegoś fajnego miejsca i nic... mam nadzieje że pomożecie?
-
1-02-2012, 11:40 #2
Odp: 3dniowy weekend,gdzie pojechać w zimie?
ja mojego niespełna 3-latka zabieram w tym roku na narty, najpierw na weekend w nasze góry, a w marcu do Włoch
mój pięciolatek zaliczy w tym roku swój 3 sezon narciarski, a jeździ jak szatan
jeśli tylko Wy kochacie narty, a mała jest żwawa i dobrze rozwinięta fizycznie tzn jeździ na rowerku zwykłym, czy biegowym, hulajnodze i generalnie ją roznosi, to myślę że możecie fajnie rodzinnie i na powietrzu spędzić czas
pozdrawiam
-
10-05-2012, 15:45 #3Wdrożona(y)
Odp: 3dniowy weekend,gdzie pojechać w zimie?
no tak, jak jest zima to najlepiej pojechać gdzieś na narty, albo w miejsce, gdzie jest góra, albo pagórek, żeby można było pozjeżdżać na sankach. Ale na szczęście mamy już piękną wiosnę i większe pole do popisu, jeśli chodzi o wybór miejsca na wypoczynek, a już niedługo długi czerwcowy weekend, więc fajnie by było coś pomyśleć, gdzie się wybrać. Może nad morze do hotelu Primavera???? Co myślicie??

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne