1. do 3. z 3
    szczęśliwa Avatar grushka

Question 3dniowy weekend,gdzie pojechać w zimie?

Witam,
    może znacie jakieś miejsca przyjazne dzieciom na zimowe wypady? Najlepiej z woj mazowieckiego ale nie koniecznie ;)
    Slyszałam ze w Łomży jest stok dla maluchów ale dla 3 latki to chyba za duże wyzwanie, szukam dziś od rana jakiegoś fajnego miejsca i nic... mam nadzieje że pomożecie?

Mama Maksa i Julka Avatar koga

Domyślnie Odp: 3dniowy weekend,gdzie pojechać w zimie?

ja mojego niespełna 3-latka zabieram w tym roku na narty, najpierw na weekend w nasze góry, a w marcu do Włoch mój pięciolatek zaliczy w tym roku swój 3 sezon narciarski, a jeździ jak szatan jeśli tylko Wy kochacie narty, a mała jest żwawa i dobrze rozwinięta fizycznie tzn jeździ na rowerku zwykłym, czy biegowym, hulajnodze i generalnie ją roznosi, to myślę że możecie fajnie rodzinnie i na powietrzu spędzić czas
    pozdrawiam

Wdrożona(y)

Domyślnie Odp: 3dniowy weekend,gdzie pojechać w zimie?

no tak, jak jest zima to najlepiej pojechać gdzieś na narty, albo w miejsce, gdzie jest góra, albo pagórek, żeby można było pozjeżdżać na sankach. Ale na szczęście mamy już piękną wiosnę i większe pole do popisu, jeśli chodzi o wybór miejsca na wypoczynek, a już niedługo długi czerwcowy weekend, więc fajnie by było coś pomyśleć, gdzie się wybrać. Może nad morze do hotelu Primavera???? Co myślicie??

Zasady Postowania