Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 21

Temat: Kreta

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)

Domyślnie Kreta

Witam-macie jakies doswiadczenia z Kreta-jakies wyjatkowe miejsca,fajne hotele itp...W tym roku chcemy sie tam wybrac i chcialabym uslyszec tez opinie osob ktore byly...Wiadomo w necie nie wszystko prawda co pisza szczegolnie nie chcialabym naciac sie na hotel...

Lipcowe mamy'09

Domyślnie Odp: Kreta

Ja akurat na Krecie nie blylam ale dlugo na Rodos i innych malych wyspach greckich i to na co warto zwrocic uwage przy wyborze hotelu, to to ile ma gwiadek. Mysle, ze jesli chodzi o greckie hotele to ja jadac z dzieckiem bym brala nie mniej niz 4 gwiazdki. Chyba ,ze ktos ma sprawdzony dobry hotel 3gwiadkowy. I nie polecem przelomu lipca, sierpnia bo tam upaly potrafia byc bardzo duze. Zwroc tez uwage jaka jest plaza jest kolo hotelu, bo na greckich wyspach jest sporo laz zwirowych.
    I zycze udanego wyjazdu i super wakacji!!!!!

Dzieki -my nie jedziemy z dzieckiem ,a z 2 naszych przyjaciol wiec wskazane szalenstwa,imprezy do bialego rana-wiec moze byc to miejscowosc pod tym katem Wiesz juz sie przekonalam ,ze ilosc gwiazdek nie idzie w parze z higiena,ladem i porzadkiem... Dlatego tak podpytuje

Zadomowiona(y) Avatar EVE81

Ja to w ogóle bym się bała teraz wakacje w Grecji spędzać, nieciekawie tam się dzieje

a co sie tam dzieje?

październikowa mama Avatar morulik

Ja spędziłam parę lat temu wakacje na Krecie, w mieście Iraklio i tego miasta raczej nie polecam nie ma w sobie nic osobliwego,plaża przeciętna ale my mieliśmy samochód więc codziennie wycieczki i na innej plaży.
    Polecam Chania ,Ag.Nikolaos,Amoudara, Rethymno.W sprawie hoteli raczej nie pomogę.
    Może zajrzyj na forum polonosa Forum Polaków w Grecji :: Strona Główna forum cosmatrwe ostatnio ale mam nadzieję że ktoś się odezwie i Ci pomoże. :)

Cytat Napisał patrycja24berlin Zobacz post
    a co sie tam dzieje?
    nic strasznego się nie dzieje,kryzys Grecję dopadł ale turystów witają z otwartymi ramionami,
    no i Ateny z daleka omijaj bo przestępczość wzrosła bardzo

Patrzac w necie i czytajac opinie ,zeby poimprezowac to Malia wydaje sie fajna My planujemy leciec i tam wynajac auto wiec bedziemy zmotoryzowani chcialabym pozwiedzac okolice itd...ale znajac zycie jak ostatni urlop-duzo planow a potem w jednym miejscu i jeden ciag imprez

Jak na imprezy to Malia jak najbardziej
    tego nie wzięłam pod uwagę
    teraz doczytałam że bez dziecka się wybieracie

Lipcowe mamy'09

Cytat Napisał patrycja24berlin Zobacz post
    Dzieki -my nie jedziemy z dzieckiem ,a z 2 naszych przyjaciol wiec wskazane szalenstwa,imprezy do bialego rana-wiec moze byc to miejscowosc pod tym katem Wiesz juz sie przekonalam ,ze ilosc gwiazdek nie idzie w parze z higiena,ladem i porzadkiem... Dlatego tak podpytuje
    A jak wakacje bez dziecka to co innego Na kryzys nie patrz, bo kryzys kryzysem,a turystyka turystyka. Ja 3 lata pracowalam w Grecji wlasnie w turystyce i tam zawsze narzekaja ,ze zle w panstwie, ale na wakacjach tego wogole nie widac. Co do gwiazdek to masz racje roznia sie bardzo standardy, ale greckie 3 gwiazdki to sa naprawde srednie hotele,bo nie da sie ukryc Grecy nie za bardzo dbaja o czystosc itp.
    Jak sami jedziecie pobawic sie to bierzcie hotel koniecznie w fajnym, rozrywkowym miasteczku. jak znajomi fajni i klimat w miasteczku bedzie super, to hotel juz mal o wazny!!

Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania