1. do 5. z 5
Temat: Wakacje na Mazurach
-
3-01-2011, 22:28 #1
-
16-04-2011, 01:27 #2
Odp: Wakacje na Mazurach
Domek letniskowy, Piece, warmińsko-mazurskie - www.e-relaks.pl
w dodatku teraz jest remontowana łazienka i kuchnia, więc będzie jeszcze ładniej i wygodniej :))
polecam serdecznie!
-
20-07-2011, 20:06 #3Początkująca(y)
No ja tylko w pensjonacie nocowałam w Wilkasach http://skarpa.eu/ . Ceny są niziutkie- razem z wyżywieniem, komfort jest jak najbardziej. Jezioro niedaleko, kilka km od Giżycka. Można tez wykupić pobyt razem z jazdą konną. To jest akurat wspaniała atrakcja :D
-
24-08-2011, 23:33 #4
Podpisuję pod tym tematem...
Chcielibyśmy z Mężem i synkiem dwuletnim pojechać gdzieś na Mazury w sprawdzone i niedrogie miejsce.
Zależy nam nad tym, by szybko było do jeziora, możliwość kajakowania z maluchem, plac zabaw, jakieś inne ciekawe atrakcje, już z wyżywieniem byłoby super. Może jakaś agroturystyka...albo pensjonat...???
Ktoś coś wie? Zna? Bardzo proszę o podpowiedzi

-
3-10-2011, 15:40 #5Początkująca(y)
Nie miałam okazji być na Mazurach i ciężko mi coś powiedzieć, z opowiadań znajomych wynika jednak jedno - Mazury to droga przyjemność, większość pensjonatów i hoteli nastawiona jest na niemieckich turystów, którzy przyjeżdżają tam całą rzeszą ;) Zdecydowanie taniej jest na Warmii, może nie w okolicach Olsztyna, ale mniejsze miejscowości są już bardziej przyjazne. A z nieodkrytych do tej pory turystycznie miejsc chyba na odwiedzenie zasługuje najbardziej Pojezierze Brodnickie - spokojne i bardzo zielone miejsce. Bardzo dobre opinie wśród gości zbiera lokalny hotel Głęboczek - szczególnie za kultywację tradycji polskiego winiarstwa :)

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne