1. do 6. z 6
    Początkująca(y)

Domyślnie wózek turystyczny

Czy orientujecie sie gdzie w internecie znalezc wózki spacerówki dla dzieci, tyle ze chodzi mi o taką składaną, lekką wersje turystyczną i niedrogą, bo wózek spacerowke z prawdziwego zdarzenia mamy ale nawet po zlozeniu zajmuje za duzo miejsca w samochdzie a chodzi nam tylko o korzystanie z takiego wozka na wczasach, zeby byl skladany, leciutki i podreczny

Fan(ka)

Domyślnie Odp: wózek turystyczny

pO PROSTU POTRZEBUJESZ PARASOLKI :)
    TO JEST CHYBA NAJMNIEJSZY NA RYNKU
    QUICK SMART - NAJMNIEJSZY WÓZEK NA RYNKU NOWOŚĆ (1069719917) - Aukcje internetowe Allegro
    JA POLECAM INGLESSINE TRIP TROCHĘ CIĘŻSZA ALE ZNACZNIE BARDZIEJ NIEZAWODNA

Lipcowe mamy'09

Ja zastanawialm sie miedzy maclarenem quest a inglesina Trip i w koncu kupilam mamas&papas Pipi. Jako mala parasolka jest naprawde swietna i w przeciwienstwie do tych dwoch spacerowek-parasolek bardzo tania.

Wdrożona(y)

A myślałaś może o takim modelu sklep, Easy Rider red, entliczek pentliczek, mebelki, foteliki, wózki, zabawki, Playshoes, akcesoria dla dzieci jest lekki i bez problemu można go złożyć. Muszę jednak przyznać szczerze,że ja nigdy nie potrzebowałam takiego wózka- odkąd mój maluch skończył dwa lata nie chciął słyszeć o tym,żeby go wozić. Są tego plusy- teraz ma naprawdę niezłą kondycję i nigdy nie marudzi,że juz mu się nie chce chodzic, bo nogi go bolą:)

Początkująca(y)

Wybór wózków spacerowych jest bardzo duży,pozostaje jedynie kwestia ceny oraz zaufania do danej firmy. Ile możesz przeznaczyć na zakup nowego wózka? Warto szukać w sklepach internetowych.

Początkująca(y) Avatar GabrielGarcia

Tanią dobrą parasolkę z x-landera to możesz kupić już za niecałe 400 zł. Tu masz x-s za 379 Spacer | wózki spacerowe | X-Lander X-S PROMOCJA | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa a jeszcze mają x-go za chyba 480.

Zasady Postowania