Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 30. z 30
    kajene
    Guest

Domyślnie Odp: Arystokratyczny wózek

hmm no tego....również nawet za darmo bym nie chciala

Mamunia MILANA :) Avatar Dolcia2912

a ja w sumie nie mam zdania na temat takiego wozka...bo niby jest fajny ale......no wlasnie.......ja na swoim osiedlu mialam kolezanke ktora miala taki wozek...powiem szczerze ze......jak wychodzila na spacer to byla sensacja...ale ta cena?? chociaz badzo ladnie wygladal...ona miala bialo rozowy...ale za taka kase to mozna auto kupic :)

ja osobiscie bym nie kupila

ale to kwesta gustu a ponoc o gustach sie nie dyskutuje

Zadomowiona(y) Avatar anioleczek12341

chociaż jestem zwolenniczką klasyków to ten akurat mi się nie podoba. Jak narzazie jestem zauroczona Roanem Marita i dla naszego planowanego dzidziusia kupimy właśnie ten w kolorze jasnobeżowym :)

Mamuśka Jaśka:)

z tym wózkiem to jak z białymi wysokim szpilkami albo z rózowymi.Trzeba miec kilka innych par bo te nie do wszystkiego pasuja.

Jak bym miala z 5 innych wozkow to ten czemu nie? brzydki nie jest.Ale nie wyobrazam sobie isc na spacer z tym wozkiem,ubrana w addiady i jeandy,a na dole jeszcze pelno siatek z biedronki hahahahahah:D

"Ty jesteś moim skarbem wiesz?,tak bardzo bardzo kocham Cię'' J&R

Wdrożona(y) Avatar merko

Domyślnie Odp: Wózki " retro "

Cytat Napisał ewcia1988 Zobacz post
    Ja też wole coś bardziej nowoczesnego :)
    I lubię wielofunkcyjność.
    Patrzyłaś na wózki z firmy gesslein. ?
    Wizualnie przyciągają, są wielofunkcyjne, bardzo trwałe:)

Geslein opanował wszystkie możliwe fora, ja nie wiem! Ale w sumie jak patrze na stronę, to nie jest to jakoś bardzo klasyczny wózek ani retro tym bardziej (?!)
    Te wiklinowe są fajne, ale nie wiem jak z funkcjonalnością tego, czy ta gondolka jest wytrzymała? No i czy dziecku nie przewiewa tam? Z klasyków to mi się podoba roan marita, bo bardzo dobra cena, no i nasz rodzimy acz z zagranicznym zacięciem navington. Ta wersja z dużymi kołami jest interesująca, widziałam kilka mam na mieście, chociaż ja osobiście wybrałam mniejsze koła. Jak na klasyczny wózek to jest mega elegancki, a do tego funkcjonalny, no i nie musiałam zastawiać mieszkania żeby go zakupić
    Doczekaliśmy się Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!

Początkująca(y)

Mi się strasznie takie wzoki podobaja, tylko wlasnie nie do wszyskiego pasuja i nie sa zbyt funkcjonalne, ale wygladają swietnie :)

Początkująca(y)

Musimy się zastanowić czy chcemy funkcjonalny i solidny wózek,czy też raczej patrzmy na niego tylko pod kątem wyglądu. te w stylu retro faktycznie są bardzo fajne,podoba mi się ich stylistyka ale nic więcej.

Wdrożona(y) Avatar rudacool
    Wpisów do bloga
    14

powiem tak wizualnie pzypomina mi wózek z mojego dzieciństwa jak patrzę na zdjęcia , co do wagi - to za żadne skarby takiego bym nie chciała mieć , po prostu masakra może on dla Pudziana a nie dla kobiety , a cena cóz każdy wydaje ile może i ile chce ja tyle w życiu bym na wózek nie dała - za te pieniążki kupiłabym sobie cinkusia :)

Zadomowiona(y) Avatar KasiaP-P

nie podobają mi się wózki w stylu retro i w ogóle nie lubię stylu retro, nie wiem po co wozić dziecko w takim ciężkim wózku, skoro są nowoczesne, ładne i lekkie wózki, no ale snobizm niejedno ma imię...

Fan(ka) Avatar margo_84

Któraś tu pisała o Pudzianie, uśmiałam się ale to fakt, że waga wózka jest ważna jak się mieszka w bloku mój wózek waży 9 kg (bugaboo) do tego dzidzuś i jak wnoszę na parter to mam dość!!!!!

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania