Strona 498 z 498 PierwszyPierwszy ... 478 488 493 497 498
4 971. do 4 976. z 4976
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

Domyślnie Odp: plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i i

Cytat Napisał pawimi Zobacz post
    taka sama czerwoniutka budka jak w moim chlip, chlip...teskni mi sie za tym wozeczkiem no ale coz, naturalna kolej rzeczy ze dzieciaczki wyrastaja ze swoich bryczek, ja juz pomalu zaczynam sprzedawanie swoich wozkow, niestety moj kawaler pomalu bedzie konczyc swoja wozkowa kariere, lubi sie wozic owszem ale coraz rzadziej korzystamy z wozkow bo biegacz z niego zawodowy Mysle, baaa nawet jestem przekonana ze przyszla jesien/zima (bo jednak w sniegu i lodzie gorzej chodzic na malych noziach) beda juz ostatnimi w naszej kadencji wozkowania. Zostawiam sobie napewno swoje baby joggerki na wiosne bo my biegamy i zwiedzamy hardcorowo przyrode a te sa idealne na takie przygody no i maclareny volo...reszta idzie pod mlotek.
    Fotki swietne, mala urocza
    Pati zapp tez for sale??
    Ostatnio edytowane przez pawimi : 18-06-2010 - 16:59

potrojna mamusia

Domyślnie Odp: plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i i

NIE, zapp jest przyczepiony do rowera ale aria o ktora dopytywalas i owszem

mamcia Jakuba :) Avatar agnesiaa

czesc, czy ktoras z Was ma moze wozeczek Cosatto I-Spin, Nuna albo Frankie Pushchair? przymierzam sie do zakupu ktoregos z tych wozkow, choc zdanie zmieniam dosc czesto ;p zalezy mi na w miare lekkim wozku z duzym siedziskiem, no i jakas amortyzacja by sie przydala, zeby podbic mojego paczusia ;p moze mozecie powiedziec cos o tych ktore wymienilam lub polecic jakis inny? moj syn ma 15 miesiecy, ale jest dosc dlugi, a chcialabym zeby teraz zakupiony wozek posluzyl do 3 urodzin moze dluzej ;p

jeszcze widzialam Peg perego Si dosc ciekawy, bo wlasnie chcialabym miec pojedyncze kola, ktory z tych wozkow Waszym zdaniemy bylby najlepszy dla dosc ciezkiego i wysokiego dziecka?
    Ostatnio edytowane przez agnesiaa : 5-07-2010 - 11:05

Październikowe mamy'08 Avatar ppatqa

mam puytanie czy któraś z was używa dostawki do wózka x-landera x1???????????????

M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

Cytat Napisał ppatqa Zobacz post
    mam puytanie czy któraś z was używa dostawki do wózka x-landera x1???????????????
    polecam ta dostawke Dostawka do wózka BuggyBoard Maxi Lascal W-wa (1386809254) - Aukcje internetowe Allegro sama jej uzywam do wozka quinny speedi..chodz w hurtowni dzieciecej mi wmawiali ze do mojego wozka nie ma zadnej pasujacej dostawki bo wozek ma za grobe rurki..jak widac sie mylili to lascal maxi pasuje raczej do wszystkich wozkow

Wdrożona(y) Avatar merko

Cytat Napisał ppatqa Zobacz post
    Dostawka do X-1 to nie widziałam że jest coś takiego. A widziałaś gdzieś takie coś? Na stronie nie ma. Chyba że przy tym nowym x-1 które wraca, przynajmniej tak piszą na FB
    Doczekaliśmy się Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!

Zasady Postowania