Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4
31. do 37. z 37
    Aniołek 18.06.2008 Avatar Alicja1985

Domyślnie Odp: Pomóżcie wybrać wózek!!! 4 propozycje

ja mam x landera xa i tez jestem z niego zadowolona ma fajny spiworek na zime jest ogolnie cieply duze pompowane kola prowadze go czesto jedna reka duzy kosz na zakupy duza spacerowka rozkladana na plasko minus dla mnie i to duzo ze brak przekladanej raczki ale ogolnie co raz bardziej ejstem z nie zadowolona

Nasz Kochany Mały Cud 24.03.2011 56cm, 3750

Wdrożona(y) Avatar merko

Cytat Napisał Dolcia2912 Zobacz post
    ja jak wybiealam fue dla mojego malucha to tez miala nie lada problem.....na poczatki chcialam roana ale mi sie w nich spaceowki niepodobaja....potem zawiesilam oko na implascie bolderze ale pan w hutowni mi odadzil ten wozek...spacerowka mala.....potem zachorowalam na espiro enzo poprostu " sikalam" jak widzialam ten wozek....nie moglam go znalezc w zadnym sklepie ale przypadkowo znalazlam kawalek za Zielona Gora...jak wlazlam do hurtowni i zobaczylam to myslalam ze padne....minelam wszystkoe wozki odrazu podeszlam do tego "swojego" ale jak ponaciskalam, podotykalam...to tragedia.....sztywny strasznie....no i zalamka....ale wpadl mi w oko kolejny wozek.....x-lander.....nie wiem pod jakim wzgledem porownujecie espiro do x-landera chyba tylko wizualnie....ale oczywiscie nie uazajac nikogo.....mi osobiscie x-lande bardziej odpowiada...fakt ze wade ma ta ze nie ma obracanego siedziska...chcialam kupic x-landera x1 ale nie moglam znalezc nowego a nie hcialam uzywanego wozka......to po obejrzeniu x-landera x3 sie zdecydowalam wlasnie na ten wozek.....posoba mi sie ma kola pompowane duza budke w spacerowce i gondola tez mala nie jest ale fakt jest taki ze narazie nic nie moge o nim wiecej napisac bo jeszcze go nie uzywam....
    X-Landerów x-1 to już chyba nie produkują x-3 to też nie wiem jaki, bo oni teraz inne nazewnictwo wprowadzili. Jeżeli chodzi o przekładane siedzisko to na pewno w x-q jest spacerówka przodem i tyłem. W sumie jeżeli chodzi o x-landery to x-q mi sie najbardziej podoba. I siedzisko też jest rozkładane a nie kubełkowe, więc powinien być spoko. Generalnie dużo dziewczyn widzę z tymi wózkami!
    Doczekaliśmy się Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!

Mamunia MILANA :) Avatar Dolcia2912

merko- racja x-1 nie produkuja a x-3 jeszcze nowe sa ja kupilam nowy a tak one wygladaja Wózek Spacerowy X-LANDER X3 (1943032349) - Aukcje internetowe Allegro ....w x3 spacerowka napewno sie nie przeklada....a ja nie chcialam wozka z obrotowymi kolami dlatego wybralam wlasnie taki :)

Początkująca(y) Avatar arnikam

Cytat Napisał MamuniaKubunia Zobacz post
    Z racji tego że nie mam wiele okazji aby przywieźć wózek z pl a mam teraz spoooro czasu zaczęłam się oglądać... Oczywiście nie zaskoczył mnie fakt, że jestem wybredna Poszukuję wózka z:
    -dużą gondolą
    -skrętnymi przednimi kołami
    -dobrą amortyzacją
    -oczywiście koła pompowane
    -obracanym siedziskiem
    -w miarę pojemnym koszem na zakupy

Po przejrzeniu allegro znalazłam:
    IMPLAST BOLDER SD ECOLINE
    GTX ESPIRO BABY DESIGN
    Espiro VECTOR PRO
    BABY ACTIVE JET CLASSIC

Wózek muszę mieć w pl najpóźniej na początku grudnia. We wrześniu chcę je pooglądać na żywo a jak tylko w listopadzie dowiem się co kryje się pod serduszkiem trzeba będzie dokonać zakupu... Może ktoś ma doświadczenie z tymi wózkami? Albo ma inne propozycje? Dziękuję za każdą odpowiedź
    Zaglądam i się zastanawiam który wózek ostatecznie wybrałaś? DO wózków które spełniają wszystkie te wymagania dopisałbym jeszcze navingtona caravel, wszystkie koła pompowane, albo navingtona cadet dwa pompowane dwa piankowe. Mam pierwszy i jestem bardzo zadowolona.

Wdrożona(y)

Ja też cenie sobię maxi cosi, a to dlatego, że normalnie jest duży a po złożeniu naprawde zajmuje mało miejsca no i oczywiście,wiadomo - lekki. Ja mam ten: [url=http://www.chiccomio.com.pl/wozki-maxi-cosi/2464-maxi-cosi-wozek-mura-4-purple-blossom-2011.html]Maxi Cosi W

Początkująca(y) Avatar mamamalwina

Czy któraś z mamuś może wypowiedzieć się na temat wózka Baby Merc Q& exclusive? Wpadł mi w oko, jest wygodny, wielofunkcyjny, ma wygodną gondolkę. Ale opini na temat tego wózka w internecie mało jest i chciałabym zasięgnąć porady przed zakupem :)

Początkująca(y)

W ogóle nie słyszałam o tym Mercu.... no cóż radzić, szukaj, sama sprawdź gdzieś w sklepie.
    Ja jak za swoim jeździłam to znalazłam taki sklepik gdzie właściciel pozwolił mi wyjechać z wózkiem na ulicę więc sobie sprawdziłam jak się jeździ kilkoma modelami. Ja sobie kupiłam Jane Nomad 3w1 taki czarno-czerwony. Jakoś najbardziej przypadł mi do gustu, dośc lekki, duza spaceróka, fajnie wygladająca gondola i składa się do małych rozmiarów co dla mnie było ważne. Kółka piankowe ale dobrze amortyzowane więc jeździ bez problemów :)

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 3 4

Zasady Postowania