1. do 5. z 5
    Fan(ka)
    Wpisów do bloga
    19

Domyślnie siedząca dostawka do wózka

Witajcie, mam do Was pytanie:) Jestem mamą 10-miesięcznego Stasia, jestem obecnie w 7tc. i zaczęlam się po malutku zastanawiać jak będę woziła moje pociechy. Wiem,że istnieją takie dostawki siedzące do wózka które przypina się z boku. Czy któraś z Was korzysta z czegoś takiego? Będę niezmiernie wdzięczna za wszelkie informacje.
    Pozdrawiam

Zadomowiona(y) Avatar kasiagie

Domyślnie Odp: Dostawka do wózka

Widziałam coś takiego u jeden kobiety, była na spacerze z dzieciakami, i fajnie i solidnie to wyglądało.Niestety nie mam namiarów;/
    1-roczna Olcia i 3-letni Mateuszek !

moje największe szczęścia :*:*:*

Początkująca(y) Avatar EmilaiKarol

DOść drogi prezent bo to 500 zeta kosztuje. Znalazłam ale w sklepie internetowym Buggypod Smorph 2 dostawka do wózka dziecięcego | Spacer podróż wędrówka | akcesoria do wózków | artykuły dla niemowląt

Początkująca(y)

mam koleżankę która testowała tą dostawkę i była strasznie niezadowolona, nie pamiętam dokładnie jakie były jej argumenty ale oddała ją producentowi:)
    Ze swojego doświadczenia mogę polecić dostawkę tego typu

BeBonka Avatar Carioca77

Mam dostawkę jak Fishi i jestem z niej zadowolona, zaluje tylko ze nie kupilam od razu jak tylko pojawilo sie drugie dziecko. Teraz juz od pol roku nie uzywam, bo pchac mi w sumie jakies 30 kg zywej wagi + 5 kg wózek + np zakupy to malo przyjemne.
    To siedzisko dostawiane widzialam kiedy przymierzalam sie do zakupu dostawki, widze takie minusy- trudno bedzie przecinac sie miedzy kasami w sklepie, w drzwi, wyminąć na chodniku, sprowadzic po schodach itd. Zastanow sie nad buggyboard.

jedna mała istotka odeszła, by dać szansę drugiej [26.02.2009], pamiętam Malutka, utulę Cię w niebie

Zasady Postowania