101. do 110. z 113
-
8-01-2012, 10:33 #101
Odp: Wszystko na temat spacerówek !
No to tak...Byłam wczoraj zaś na wypadzie zakupowo-wózkowym,nie wiem który już raz

i Maclaren odpadł
Właśnie ten Quest ma dla mnie za małe kółka a inne modele są nie na moją kieszeń
Ale spodobał mi się jeszcze: Voyage - Black/Grey - Buggies - Mamas & Papas Tylko,że znalazłam go w niższej cenie bo za 159E bodajże
No i teraz moje pytanie kto go ma i co mi może na jego temat opowiedziec?
EVE oglądałam ten Cosatto i tak,faktycznie inne modele Cosatto takie lichutkie się wydają,ale Diablo jest dużo fajniejszy i jak na razie to nadal mój faworyt
Tyle,że jego musiałabym z UK ściągac
Więc koszty przesyłki jeszcze
Ale mój P musi tam zadzwonic i zapytac ile by to wynioslo.Nie ukrywam,ze wolałabym coś na miejscu zakupic,ale tu taki "wielki" wybór,że szok
AlexisL u nas to bardzo popularny wózek,szczególnie wśród Irlandek
Ale nie znam ceny,wiem,że są dośc drogie
-
8-01-2012, 20:52 #102
Tichonek nie znam niestety tego wozka..
Ale diablo mozesz kupic przeciez w ie.Zaraz cu znajde.
A pytalas w sklepach? Bo u mnie napewno mozna..
http://www.babydepot.ie/products/Cos...ler-Buggy.html
Dawalam ci te strone.To w Irlandii jest.
http://www.murphysprams.ie/store/pro...Diablo-Banzai/
http://www.shopwiki.ie/Cosatto-Diabl...ng-Accessories
-
9-01-2012, 11:20 #103
Tak,Gastone,wiem,dzięki ale ten pomarańczowy zbyt drogi a mnie się najbardziej taki podoba: Just4Baby.co.uk Cosatto Diablo Pushchair Pitch
-
20-02-2012, 08:00 #104
witam mam do sprzedania maclarena xt , dla mnie wygral przy wyborze mnóstwo odblasków czyli bezpieczeństwo ale niestety córka nie chce do niego wsiąść więc go muszę sprzedać a jest nowy
Maclaren XT czerwony NOWY wózek spacerowy GRATISY (2124522406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-
29-02-2012, 22:26 #105
przeczytałam cały watek - i zgłupiałam.
mam jedo bartatine 3 w 1 ale chce dokupić lekką spacerówkę. dośc tanią, ale dobra- bezpieczną, wygodna i lekką- taaak wiem, ale mam wymagania ;DD
jestem w kropce, o. Natalia niebawem koczy 7 mcy i pora na zmiane wózka.
-
1-03-2012, 14:36 #106
Witam, ja mam pytanie z "innej beczki", a mianowicie chciałam spytać, jak dodać suwaczek na swoje konto, za nic w świecie nie wiem gdzie się to dodaje, pomóżcie!! ;)
-
28-03-2012, 10:44 #107
Witam:)
Planuję zakup "paparasolki" jako wózka dodatkowego. Jako wózek całoroczny mamy Espiro gtx Wózek Espiro GTX 3w1 | Kolekcja 2012 (2217556050) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Jednak potrzebuje spacerówki która będzie lekka, po złożeniu bedzie miała niewielkie rozmiary i będzie łatwa do złożenia i rozłożenia. Mam do wydania 500zł. Trafiłam na coś takiego Wózek spacerowy EuroCart Loop lekka spacerówka (2206901942) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Czy ktoś może mi o nim coś powiedzieć? Albo może ktośmógłby mi coś polecić? Przeanalizowałam wątek ale nadal nic niewiem:/
Zastanawiam się przede wszystkim nad kółkami w parasolkach. Wydaje mi się że lepiej jak z przodu są pojedyncze kółeczka...Chyba że się mylę? Będę niezmiernia wdzięczna za każdą pomoc:)
-
29-03-2012, 08:29 #108
Kółka w zasadzie nie mają jak dla mnie znaczenia. Mam spacerówkę zarówno z pojedyńczymi (jane challenger) jak i podwójnymi kołami (maclaren quest). Dla starszego dziecka, takiego ponad rocznego polecam maclarena. To takich jednorazowych wózków nie jestem przekonana.
-
1-04-2012, 11:59 #109
Za 500 zł to już może różne cuda kupić. Z takiej sredniej cenowo, ale dobrej jakosciowo półki to bym CI polecała x-s Wózek X-S Energy Energy | Spacer | wózki spacerowe | X-Lander X-S PROMOCJA | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa za 339 zł. Widziałam kilka dziewczyn z nim, i wygląda fajnie. Teraz go rozważam jako parasolkę!
Doczekaliśmy się
Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!
-
2-04-2012, 23:12 #110
Tak, też biorę go pod uwagę:) jak rówież x-landera x-go X-LANDER Wózek parasolka X-GO XGO ocean, energy (2237358145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale tak analizując allegro mam wrażenie że w przypadku tych wózków płaci się przede wszytkim za markę. Jest bardzo dużo parasolek w podobnej cenie, mniej renomowanych firm które są lepiej wyposarzone i nie gorzej jakościowo wyglądają.
Chiałabym też żeby daszek parasolki rozkładał się aż do pałąka, koła żeby były amortyzowane i siedzisko żeby było w miarę głębokie. Wczoraj w oko wpadło mi coś takiego WOZEK SPACEROWY MILLY MALLY RIDER 2012 RAIDER HIT (2219591557) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Na maclareny nawet nie patrzę bo jak wspomniałam do wydania mam 500zł.

3Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne