Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 113
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: Wszystko na temat spacerówek !

Fan(ka) Avatar aga4444

Domyślnie Odp: jaka spacerówka

Cytat Napisał EVE81 Zobacz post
    Jaki masz kolor tego buzza?? Ja miałam capri :)

Co do maclarenów to zawsze mówiłam, ze takiego brzydactwa to ja nie chcę :D a jednak kupiłam, bo to jedyny wózek do którego moja córka biegła przez cały sklep by do niego wsiąść :D Przekonałam się, ze prostota jest praktyczna.
    raccoon

a ty swojego buzza nie sprzedałaś może jakiejś listopadóweczce ??

co do maclarenów to mnie też na kolana nie powalają z wyglądu ale ten jest nawet fajny:

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: SPITFIRE spacerowy + śpiworek

M i K moje szczescia:-) Avatar gie-oska

Cytat Napisał aga4444 Zobacz post
    raccoon

a ty swojego buzza nie sprzedałaś może jakiejś listopadóweczce ??
    Agus tak mnie:P:P:P

Zadomowiona(y) Avatar EVE81

Tak potwierdzam :)

Ale gie-oska też chyba do końca z niego nie była zadowolona. Przyznaj sie kochana co Ty teraz kupiłaś?? Miałaś tego speedziaka, teraz masz coś innego.

Ten mac bardzo ładny, ja mam takiego ale w innym "malowaniu" :D

Tak potwierdzam :)

Ale gie-oska też chyba do końca z niego nie była zadowolona. Przyznaj sie kochana co Ty teraz kupiłaś?? Miałaś tego speedziaka, teraz masz coś innego.

Ten mac bardzo ładny, ja mam takiego ale w innym "malowaniu" :D
    fakt nie pasowaly mi za krotkie pasy bo Kacper bardzo ruchliwie siedzial w spacerowce..i troche ciezko mi sie z tym moim klockiem go prowadzilo ale po jakims czasie od sprzedazy buzza znowu go chcialam ale z wiekszym siedziskiem ale M mi go wybil z glowy...a kupilam pliko zielone na czarnym stelazu rowniez na Kunickiego hehe moze kojarzysz taka mloda dziewczyna go miala...i powiem Ci ze wozek jak dla mnie super pcham dwojke z przedszkola i nie jest ciezko no ale nie wiem czy na jesien nie skusze sie na maclarena volo czarno-limonkowy juz mam zaklepanego w tym kolorze

Fan(ka) Avatar aga4444

Cytat Napisał gie-oska Zobacz post
    Agus tak mnie:P:P:P

hahahaha tak właśnie Gosiu sobie poyślłam jak przeczytałam tego posta

Cytat Napisał gie-oska Zobacz post
    fakt nie pasowaly mi za krotkie pasy bo Kacper bardzo ruchliwie siedzial w spacerowce..i troche ciezko mi sie z tym moim klockiem go prowadzilo ale po jakims czasie od sprzedazy buzza znowu go chcialam ale z wiekszym siedziskiem ale M mi go wybil z glowy...a kupilam pliko zielone na czarnym stelazu rowniez na Kunickiego hehe moze kojarzysz taka mloda dziewczyna go miala...i powiem Ci ze wozek jak dla mnie super pcham dwojke z przedszkola i nie jest ciezko no ale nie wiem czy na jesien nie skusze sie na maclarena volo czarno-limonkowy juz mam zaklepanego w tym kolorze
    kurcze ty maniaczko wózkowa ale pewnie próbuj próbuj wszystkie które Tobie sie podobają jak masz okazję

ja kupiłam w końcu casualplay downtown i powiem że świetnie się nim jeździ tzn i tak wolę buzza ale jak na parasolkę to jest super łatwo się podbija nie "skacze" po krzywym chodniku i co najważniejsze jest meeeeeega szeroki

z tym że zapp jeszcze mi po głowie goni może będę jeszcze miała okazję o ile mój syn nie zrezygnuje z wózka bo ostatnio to różnie bywa

Cytat Napisał aga4444 Zobacz post
    hahahaha tak właśnie Gosiu sobie poyślłam jak przeczytałam tego posta

kurcze ty maniaczko wózkowa ale pewnie próbuj próbuj wszystkie które Tobie sie podobają jak masz okazję

ja kupiłam w końcu casualplay downtown i powiem że świetnie się nim jeździ tzn i tak wolę buzza ale jak na parasolkę to jest super łatwo się podbija nie "skacze" po krzywym chodniku i co najważniejsze jest meeeeeega szeroki

z tym że zapp jeszcze mi po głowie goni może będę jeszcze miała okazję o ile mój syn nie zrezygnuje z wózka bo ostatnio to różnie bywa
    Aga pokaz ten wozio:p nic sie nie przyznalas ze kupilas oj neladnie...jaki kolorek??w PL kupowalas??co do mnie to nie ma szans zeby wszystkie wozki ktore mi sie podobaja wyprobowac..M by mnie z chaty wypedzil poza tym juz cos nosem kreci ze wiecej wozkow nie bedzie...no ale ja nie mowie NIE hehe.. poza tym tj piszesz nie wiem ile jezcze K pojezdzi w wozku i tak juz woli chodzic niz jezdzic..

No nie , byłas w okolicy i nie wstąpiłaś??

Wózka nie kojarzę - ale w moim bloku??

może mojego jane gdzieś widziałaś przypadkiem??

No nie , byłas w okolicy i nie wstąpiłaś??

Wózka nie kojarzę - ale w moim bloku??

może mojego jane gdzieś widziałaś przypadkiem??
    Ewelinko ja bylam tam z poltory mca temu i to bylo ok 13 wiec pewnie w pracy bylas i to nie bylo to Twoje osiedle tylko to na poczatku co blok stoi przy ulicy i na dole na rogu sa sklepy.(pierwsza w lewo od miasta to przeswit ulica) pewnie wiesz o ktorych blokach pisze a jane nie widzialam Twojego chyba ten co go ukradl nie bylby tak beszczelny i nie jezdzil tym wozkiem po Twoim osiedlu??

Wszystko jest już możliwe :/

Blok wiem który, chyba chodzi Ci o osiedle nad potokiem :)

Początkująca(y) Avatar kacka

mi się podobają navingtona, ale mnie nie stać. Ja kupiłam sobie używaną spacerówkę X-Landera XA na NIE MA REKLAMOWANIA NA FORUM Śliczna jest i lekka, często jeżdzę komunikacją miejską i ta spacerówka jest do tego idealna
    Ostatnio edytowane przez pawimi : 5-05-2011 - 05:05

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania