1. do 8. z 8
Temat: jaki sklep z ubrankami
-
31-03-2011, 11:15 #1Początkująca(y)
jaki sklep z ubrankami
Witam
Jaki internetowy sklep dziecięcy polecacie oferujący ubranka dziecięce ? Ja znalazłam kilka :
modnedziecko.net
ciuszkinamaluszki.pl
agugu.com.pl
Co o nich myślicie ?
-
20-06-2011, 16:56 #2Początkująca(y)
Odp: jaki sklep z ubrankami
Witam,
ja polecam secend handy. Mozna kupić dobrej jakosci ciuszki, a oprócz tego mozna ich kupic więcej. Dobry w Warszawie jest np. na Trakcie Lubelskim 410- Strefa Stylu, nie znam danych kontaktowych, ale mają profil na facebooku, pozdrawiam
-
3-07-2011, 16:22 #3Początkująca(y)
Może nie internetowy, ale moje ostatnie odkrycie to Gocco w Centrum Malta w Poznaniu :) Z czystym sumieniem polecam. W internetowych nie kupuję, bo już tak mam, że muszę najpierw obmacać ;)
-
2-08-2011, 21:59 #4
O mój ulubiony ! Nie wiedziałam, że jest w Poznaniu! Na wakacjach z Walencji trafiłam tam po raz pierwszy rok temu i kupiłam synowi komplet letni, bardzo dobra jakość i w sumie dość unikatowy design. Przejdę się do Malty zobaczyć jakie mają ubranka na lato. Wiesz może peesdek czy są teraz jakieś promocje?:)
-
3-08-2011, 15:10 #5
Monika, strony są fajne i dużo tam jest nie drogich rzeczy. Po za tym plus ten, że można zrobić zakupy nie wychodząc z domu. Choć wolę osobiście sprawdzić ciuszek jaki chcem kupić swojemu sykowi <gatunek itp.>. Wiadomo, że jak trafi się jakaś promocja i można z niej skorzystać, to korzytam i kupuję przez neta. Niespodobało mi się to, że chcąc zamówić spodnie dla smyka na www.ciuszkimaluszka.pl cena ich była 33,70, a jak je dodałam do koszyka to wyskoczyła mi cena 69,90 + koszt przesyłki 8,50
. Zamawiałaś już coś tam może? Trzeba uważać na ceny
-
12-10-2011, 11:28 #6
Ja nie lubię kupować ubrań przez internet, nie zgadzają mi się te rozmiary nawet jak wszystko pomierzę :( Za to bardzo lubię chodzić po sklepach, jak znajdę coś ciekawego to kupuję, uwielbiam zaglądać do sklepu Baby holiday jak jestem w BC ależ tam są cudne te ubranka. Nigdy nie sądziłam, że w dziecięcym stylu też może być tak modnie.
-
22-11-2011, 10:57 #7Początkująca(y)
polecam portal internetowy aukcjusz.pl - duży wybór ubranek i dokładne opisy.
-
19-01-2012, 19:58 #8Początkująca(y)
Zawsze miałam obawy przed kupowaniem ubranek przez internet, dopóki nie spróbowałam. Polecam skleppuchatka.pl, gdzie wszystkie produkty są bardzo dobrze opisane. Biorę ubrania, które moje dzieci teraz noszą, mierzę je, a następnie porównuję z wymiarami zamieszczonymi na stronie internetowej. Nie martwię się czy coś może być za małe lub za duże. Dodatkowo dostałam rabat na kolejne zakupy :)

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne