251. do 260. z 387
Temat: Mamy rocznik 89'
-
3-02-2012, 21:36 #251Wdrożona(y)
Odp: Mamy rocznik 89'
Hej
Sylcia poczekasz na tego okroszka jeszcze.W koncu i tak wyjdzie
mala czarna nie zazdroszcze,ale dobrze,ze jest juz lepiej.Ta nasza slozba zdrowia rece opadaja!!Jak moga w ogole nie pozwolic zostac na noc z dzieckiem w szpitalu
My jak bylismy to nawet M cala noc z nami byl w weekendy bo mialysmy izolatke i pielegniarki mowily,ze nikomu to nie przeszkadza.Bycie matki z dzieckiem szczegolnie w takim miejscu jak szpital to powinno byc nasze swiete prawo!!!
My z koleji dzisiaj mielismy pogrzeb prababci mojego m,az w Oswiecimiu i moja Myszka byla dzis pierwszy raz tak dlugo beze mnie z babcia(nadal u nas
)Byla dzielna tylko nie chciala spac w dzien,a spi jeszcze dwa razy.Wiec padla o 19.30 jak nigdy
Piszcie co tam u was szybciutko bo pusto tu
A i mala czarna ZDROWKA dla Patrycji!!!
-
3-02-2012, 23:51 #252
Mala czarna, niezla masakra w pl szpitalach Ja sobie ogolnie nie wyobrazam zostawic dziecko same w jakimkolwek wieku w szpitalu Ja mialam 13 lat jak zachorowalam na nerki i bylam na batorego w bytomiu, na slasku, i przyznam szczerze ze syf melina pielegniarki straszne ryje darly chamskie Ludzie jak mozna byc taka swinia Wiekszosc z nich w ogole nie powinna pracowac w takich miejscach A mendy tylko dobrze wiedza jak o wiecej pieniedzy sie upominac

Zdrowka dla pyskiii :***** i pozytywnych wynikow :*****
Ikusia, (*) swiatelko dla prababci, wyrazy wspolczucia ;( bardzo nie lubie gdy ktos umiera, na kazdym pogrzebie placze Nawet jakbym kogos nie znala to lzami bym sie zalala :(
-
4-02-2012, 12:09 #253
-
4-02-2012, 15:24 #254
-
4-02-2012, 15:31 #255
-
4-02-2012, 16:48 #256
hej;)
W koncu jestem
u nas ok, maly zdrowy jak zawszerosnie jak na drozdzach, wyrosl juz z ubranek na 74
ale jest coraz bardziej samodzielny juz stabilnie siedzi, sam siada z brzucha, potrafi bawic sie w lozeczku 40 min tyulko zerka czy jestem
Mala czarna, ja tez nie wyobrazam sobie jak mozna nie pozwolic zostac z dzieckiem
co do egzaminow, wszytskie zdal najnizej na 4 ale jeszcze troche posiedzi w domu wiec nie wiem jak bedzie z dostepem do neta
Sycia widze ze sie trzymasz ale tak to jest, dzieciaki robia nam na zlosc. Moj pachal sie na swiat w 6 mies a w koncu ur sie 5 dni po terminie
Voce jak po urodzinach
nie mialam jak wejsc zlozyc zyczenia ale wszytskiego naj
Maziajka witaj
-
4-02-2012, 17:52 #257
Anula dzieki za przywitanie mam nadzieje,ze jakos mi sie uda tutaj miedzy Was wkrecic:)
Widzialam,ze pisalyscie o rocznicy wieku,wiec moj R jest starczy ode mnie o 3 mies.I czasami marzy mi sie by byl starszy nie wiem jakies 27-28,bo nieraz wydaje mi sie ze mam 2 synków.Ale ogolnie nie narzekam jest nam dobrze:)
Co do dzieci(bo tez widzialam ,ze pisalyscie) ja tez narazie nie planuje bo jest mi dobrze tak jak jest ,nie moge sobie teraz wyobrazic siebie z malym dzieckim.Brrr:P Moze za jakies 7-8 lat.
-
4-02-2012, 18:18 #258Wdrożona(y)
-
4-02-2012, 20:41 #259
Maziajka, moj Ł mlodszy ode mnie o 6 dni a tez czesto czuje sie jakbym miala 2 dzieci. Kiedys przez 3 lata chodzilam z chlopakiem straszym 7 lat i tez bylo bez rewelacji, fakt nie zachwoywal sie jak dziecko ale mial inne wady. Kazdy wiek jakies ma
a co do dziecka ja tak samo, mozne nawet pozniej niz za 7 czy 8
Ikusia, dopiero teraz potrafi sie sam bawic. Ma gitare co chwila naciska i mu gra, z inna zabawka tyle nie wysiedzi
w sumie obiad tez moge zrobic bo siedzi w krzeselku w kuchni i je chrupki a jeszcze 2 tyg bylo to nie do pomyslenia
-
4-02-2012, 21:16 #260Wdrożona(y)
Tyle dobrego bo nie dlugo zacznie raczkowac i chodzic.U nas mala juz chodzi i w domu szalenstwo.Trzeba miec oczy do okola glowy,a i to malo.Czasami mysle sobie,ze milo bylo miec grzeczna coreczke ktora lezy i bawi sie grzecznie.Teraz czasami tylko mysle kiedy ona sie zmeczy bo wydaje sie byc nie zniszczalna
A dzieciaczka to w sumie chciala bym miec juz drugiego.

54Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

kaszle brzydko naszej pediatry jak zwykle nie ma

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne