Strona 26 z 39 PierwszyPierwszy ... 6 16 21 25 26 27 31 36 ... OstatniOstatni
251. do 260. z 387
Drzewko podziękowań54Podziękowań

Temat: Mamy rocznik 89'

Wdrożona(y)

Domyślnie Odp: Mamy rocznik 89'

Hej
    Sylcia poczekasz na tego okroszka jeszcze.W koncu i tak wyjdzie
    mala czarna
    nie zazdroszcze,ale dobrze,ze jest juz lepiej.Ta nasza slozba zdrowia rece opadaja!!Jak moga w ogole nie pozwolic zostac na noc z dzieckiem w szpitalu My jak bylismy to nawet M cala noc z nami byl w weekendy bo mialysmy izolatke i pielegniarki mowily,ze nikomu to nie przeszkadza.Bycie matki z dzieckiem szczegolnie w takim miejscu jak szpital to powinno byc nasze swiete prawo!!!

My z koleji dzisiaj mielismy pogrzeb prababci mojego m,az w Oswiecimiu i moja Myszka byla dzis pierwszy raz tak dlugo beze mnie z babcia(nadal u nas )Byla dzielna tylko nie chciala spac w dzien,a spi jeszcze dwa razy.Wiec padla o 19.30 jak nigdy

Piszcie co tam u was szybciutko bo pusto tu

A i mala czarna ZDROWKA dla Patrycji!!!

Nadinka i Nataniel ;* Avatar sylcia007

Mala czarna, niezla masakra w pl szpitalach Ja sobie ogolnie nie wyobrazam zostawic dziecko same w jakimkolwek wieku w szpitalu Ja mialam 13 lat jak zachorowalam na nerki i bylam na batorego w bytomiu, na slasku, i przyznam szczerze ze syf melina pielegniarki straszne ryje darly chamskie Ludzie jak mozna byc taka swinia Wiekszosc z nich w ogole nie powinna pracowac w takich miejscach A mendy tylko dobrze wiedza jak o wiecej pieniedzy sie upominac
    Zdrowka dla pyskiii :***** i pozytywnych wynikow :*****

Ikusia, (*) swiatelko dla prababci, wyrazy wspolczucia ;( bardzo nie lubie gdy ktos umiera, na kazdym pogrzebie placze Nawet jakbym kogos nie znala to lzami bym sie zalala :(

Fan(ka) Avatar 89gwiazdeczka89

witam ostatnio brak czasów aby cos napisac wchodze tylko zobaczyc ze sylcia juz "rozpakowana" ale widze ze wciaz 2 w 1 takze kochana szybckiego i szczesliwego rozwiazania jakbym juz nie zdarzyła
    mała czarna brak słów na ta nasza służbe zdrowia, oby wszystko u was było dobrze

Mama Igorka Avatar VoceDelCuore

Kochane witam i znów nie nadrobie i Igor sie pochorował jeszcze dostał lek -Bactrim i go chyba uczulił ma wysypke na buzi kaszle brzydko naszej pediatry jak zwykle nie ma i w tym tyg.musze zmienic przychodnie.

Mamuśka Jaśka:)

Hej ja rowniez jestem z rocznika 89:D najpeikniejszy rocznik:D mam synka Janka.I Meża Radka reszte info widac na suwaczkach.Na bb juz jestes ponad 3 lata;)

Mam nadzieje,ze mnie przyjimiecie??

"Ty jesteś moim skarbem wiesz?,tak bardzo bardzo kocham Cię'' J&R

Fan(ka) Avatar Anula1989

hej;)
    W koncu jestemu nas ok, maly zdrowy jak zawszerosnie jak na drozdzach, wyrosl juz z ubranek na 74ale jest coraz bardziej samodzielny juz stabilnie siedzi, sam siada z brzucha, potrafi bawic sie w lozeczku 40 min tyulko zerka czy jestem
    Mala czarna, ja tez nie wyobrazam sobie jak mozna nie pozwolic zostac z dzieckiemco do egzaminow, wszytskie zdal najnizej na 4 ale jeszcze troche posiedzi w domu wiec nie wiem jak bedzie z dostepem do neta
    Sycia widze ze sie trzymasz ale tak to jest, dzieciaki robia nam na zlosc. Moj pachal sie na swiat w 6 mies a w koncu ur sie 5 dni po terminie
    Voce jak po urodzinachnie mialam jak wejsc zlozyc zyczenia ale wszytskiego naj
    Maziajka witaj
    VoceDelCuore dziękuje za post.

Mamuśka Jaśka:)

Anula dzieki za przywitanie mam nadzieje,ze jakos mi sie uda tutaj miedzy Was wkrecic:)

Widzialam,ze pisalyscie o rocznicy wieku,wiec moj R jest starczy ode mnie o 3 mies.I czasami marzy mi sie by byl starszy nie wiem jakies 27-28,bo nieraz wydaje mi sie ze mam 2 synków.Ale ogolnie nie narzekam jest nam dobrze:)

Co do dzieci(bo tez widzialam ,ze pisalyscie) ja tez narazie nie planuje bo jest mi dobrze tak jak jest ,nie moge sobie teraz wyobrazic siebie z malym dzieckim.Brrr:P Moze za jakies 7-8 lat.

"Ty jesteś moim skarbem wiesz?,tak bardzo bardzo kocham Cię'' J&R

Wdrożona(y)

Witam!

Sylcia dziekuje.

Voce zdrowka dla Igora i obyscie trafili na lepszego lekarz

Anula gratuluje postepow malucha i jaki grzeczny.Pozazdroscic.

Maziajka witaj i rozgosc sie
    Ostatnio edytowane przez ikusia895 : 4-02-2012 - 18:36
    VoceDelCuore dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar Anula1989

Maziajka, moj Ł mlodszy ode mnie o 6 dni a tez czesto czuje sie jakbym miala 2 dzieci. Kiedys przez 3 lata chodzilam z chlopakiem straszym 7 lat i tez bylo bez rewelacji, fakt nie zachwoywal sie jak dziecko ale mial inne wady. Kazdy wiek jakies maa co do dziecka ja tak samo, mozne nawet pozniej niz za 7 czy 8
    Ikusia, dopiero teraz potrafi sie sam bawic. Ma gitare co chwila naciska i mu gra, z inna zabawka tyle nie wysiedziw sumie obiad tez moge zrobic bo siedzi w krzeselku w kuchni i je chrupki a jeszcze 2 tyg bylo to nie do pomyslenia

Wdrożona(y)

Tyle dobrego bo nie dlugo zacznie raczkowac i chodzic.U nas mala juz chodzi i w domu szalenstwo.Trzeba miec oczy do okola glowy,a i to malo.Czasami mysle sobie,ze milo bylo miec grzeczna coreczke ktora lezy i bawi sie grzecznie.Teraz czasami tylko mysle kiedy ona sie zmeczy bo wydaje sie byc nie zniszczalna A dzieciaczka to w sumie chciala bym miec juz drugiego.

Strona 26 z 39 PierwszyPierwszy ... 6 16 21 25 26 27 31 36 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania