Strona 3 z 503 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni
21. do 30. z 5026
Drzewko podziękowań1356Podziękowań

Temat: Plotki, ploteczki

Fan(ka) Avatar aguska2017

Domyślnie Odp: Plotki, ploteczki

Moje dziecka także najbardziej lubi piloty komórki ostatnio bawił się kartonem.czasem myśle : po co ja wogóle mu kupuje zabawki?choć ostatnio trochę lepiej się bawi np.gada do takiego pluszowego psa albo ma małe autko to już łapie o co chodzi ale i tak krem, butelka plastikowa po napoju czy klucze są o sto razy ciekawszeChyba do zabawek to maluchy musza dorosnąć.
    Dla mnie też jak Bartek był maleńki to najwygodniejsze były ubranka typu body, śpiochy,pajacyki.Teraz już jest większy więc ubieram go już jak dużego chłopca tylko do spania zawsze pajacyk bo to wygodne.No i my mamy etap ogrodniczkowy bo mały jak raczkuje a teraz już chodzi to wiesznie sobie ściągał spodnie i się przewracał więc teraz ogrodniczki i do przodu
    acha ja nie trafiłam z koszulkami które się nie rozpinaja po boku bo główka szybko rośnie a potem jest ciężko włożyć taka koszulke.
    no i u nas króluja antypoślizgowe skarpetki

Gdybym miała córeczke to chyba nie mogłabym sobie odpuscić strojenia he a przy chłopaku dużego wyboru w ciuszkach nie ma....

MAMA NA PEŁNY ETAT
    Wpisów do bloga
    2

Hej ja zagladam powiedziec wszystkim dobranoc!
    Aguska nie pisz post pod postem tylko edytuj poprzedni bo to niezgodne z regulaminem BB
    Madzik a co z tymi suwaczkami??

Co do ubranek to najlepsze sa bodziaki i pajacyki ale jak jest male bo potem jak trzeba przyuczac na nocnik to musi byc cos co szybko da sie sciagnac

DOBRANOC!

Fan(ka) Avatar Joaszka
    Wpisów do bloga
    1

Zuziol już wykąpany i leży w łóżeczku,tuląc misia
    Ja już w lepszym nastroju- przyszła kartka od mamy i przyszła paczka od mamy. Przekochana jest ta moja mama ja też wysłałam małą paczuszkę dla rodzinki. szkoda, że moja mama z bratem nie przyjadą na święta
    Na poczcie kolejka że szok, i oczywiście jedno okienko, bo w drugim najpierw jakiś pan wysyłał mnóstwo paczek, a potem pani zamknęła okienko, bo musiała jakiś tam raport robić...

Od środy mąż ma wolne, więc dwa dni na przygotowania do świąt. weekend odpada, bo mam szkołę. Może tylko choinkę ubiorę w niedzielę.

Na wigilii będziemy tylko we 3+teściowa. Ja robię barszcz, i w sumie coś tam dopiero na 2 dzień świąt (jakiś obiad i mięsko pieczone). Teściowa uszka i sałatkę jarzynową oraz rybę po grecku. Karpia nie lubimy, bigosu nie mogę....Będzie jeszcze kupny makowiec. No i jajka w majonezie, obowiązkowo, bo M lubi
    A potem, jak nie będzie dużego mrozu to w 1 dz.świąt może do rodziny męża.Kurcze,nawet nie pdrinkuję w święta...
    Dobra, zmykam na mój serial_Barwy szczęściaMoje szczęście właśnie śpi więc mam czas.

Ps. a co komu szkodzi post pod postem? No ale jak regulamin, to regulamin

Sorka za ten jeden po drugim jakoś mi sie tak napisao
    Mały marudzi i jeszcze nie śpi a ja za to już prawie zasypiam.

Dobrej nocki kobitki

Fan(ka) Avatar Magdzik20

Zuzkus chodzi ci o to że mam 2 suwaczki z wiekiem synka?? To dlatego że jest wcześniakiem, urodził się w 34 t.c I przy rozwoju małego muszę kierować się wiekiem korygowanym czyli tym ile powinien mieć jak by się urodził w terminie

Hej mam pytanie bo już nie wiem co robić z tym moim maluchem karmię go mlekiem modyfikowanym niestety no i jak miał 2 msc to jadł 150-180 ml co 3 h to wychodziło jakieś 6 karmień na dobę a teraz coś mu się poprzestawiało i je 3x 150-180ml i raz 180 ml z kleikiem na noc śpi od 21 do 8 rano i tak się zastanawiam czy to nie jest za mało... Wiem że nie powinnam się zbytnio sugerować tabelami podanymi na opakowaniu mleka bo każde dzięcie jest inne ale tam jest na pisane że w wieku 4 msc powinien jeść 6 posiłków po 180 ml już nie wiem co robić jutro chyba przejdę się do lekarza zważę małego. Dodam jeszcze że jak się urodził to ważył 2050 g a 2 tyg. temu na szczepieniu 6500g Co wy o tym myślicie?? Nie chcę też wyjść na jakąś przewrażliwioną mamusie ech..

No to nie zle ci przybieraMój nigdy nie jadł tyle ile było podane w tabeli zawsze mniej a nie należy do malutkichDzieciom się zmienia mój też ostatnio na noc jadł 200ml a teraz 150ml i więcej nie chce

Fan(ka) Avatar Joaszka
    Wpisów do bloga
    1

No ja się nie wypowiem, bo karmię cycem i nawet nie wiem ile mała je. czasem wystarczy jej jeden cycek, czasem dwa wydudni ale jak odciągam i podaję w butli to jakieś 90 piła...
    No ale teraz mam ból, bo nie wiem kiedy ona głodna. Wcześniej jak w zegraku- 2 godz. i cyc, a teraz 3,4 a ona nic..Tylko ze złości cycki gryzie, jak nie głodna

happy Mummy ;) Avatar madlen79

mozna jeszcze do was dolaczyc ?
    uwielbiam ploteczki,szczegolnie przy kawce,najlepiej z rana,jak dzieci sa w szkole,a maz w pracy..wtedy jest tak fajnie cichutko w domu,nikt nie krzyczy,nie stoi mi nad glowa i nie wola co 5 min.MAMOOOO..
    pozdrawiam :)

Mamusia Zuzi i Maksa

Cytat Napisał madlen79 Zobacz post
    mozna jeszcze do was dolaczyc ?
    uwielbiam ploteczki,szczegolnie przy kawce,najlepiej z rana,jak dzieci sa w szkole,a maz w pracy..wtedy jest tak fajnie cichutko w domu,nikt nie krzyczy,nie stoi mi nad glowa i nie wola co 5 min.MAMOOOO..
    pozdrawiam :)

witaj :)))
    takie ploteczki każdy uwielbia heheheheh
    moje jeszcze śpia a ja się za kompa wziełam :)
    dzis na obiad placki ziemniaczane więc n ei musze dużo szykowac tylko obrac ziemniaki i do maszyny wrzucic i gotowe
    ale za to pokoje moich dzieci wygladaja jak by tajfun tu był więc jest co robić dziś

Strona 3 z 503 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 8 13 23 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania