3 981. do 3 990. z 5026
Temat: Plotki, ploteczki
-
6-02-2012, 15:40 #3981
Odp: Plotki, ploteczki
dzien dobry dziewczynki
Ja wczoraj bylam u dziadka..tak jakos wyszlo,i super,bo nie widzialam go kupe lat jakos....
fanta tobie tez milego dnia...
Ja w domu..zaraz cos do ama trzeba zrobic..
Ja dzisiaj jakas trendowana cala buzia usta zimnami nawalona,,,,masakra...az sie z domunie rusza,abby ludzi nie wystraszyc...
-
6-02-2012, 16:12 #3982
-
6-02-2012, 22:00 #3983
-
6-02-2012, 22:10 #3984
Hejka!
Wpadłam tak popatrzeć co tam u Was, przyznam się że podczytałam i nie wiele zapamiętałam.
Madlen, jestem za karą śmierci
. Małż w domku, to ja dużo cierpliwości życzę ale w kupie niby cieplej 

Eliza, na dwór po kąpieli w taki mróz? :Szok: ale później doczytałam, że nie bez pośrednio ale ja i tak bym nie wyszła, bo zaraz bym zdychała
.
Koralikowa, no proszę kogo to moje oczęta widzą
. Fajnie, że zawitałaś do nas, z Twojego postu zapamiętałam, że ama robisz i śnieg prószył 
.
Aguska, wypuściłaś małego z Ł w taką zimnicę
podziwiam za odwagę. Choć u Was troszkę cieplej niż teraz na zachodzie
.
Zuz-Inka, kochana jak tam Ania, bo miałaś napisać przez co ten cały wypadek. Ale nie ważne grunt, że wsio dobrze
. Tak sezon pitowy to człowiekowi wpadnie troszkę grosza
. Ja puki co robię mojemu T i koleżance więc kokosy żadne 
. Też mam nadzieję, że częściej będziesz zaglądała
.
U mnie no cóż puki co na termometrze mam tylko - 19, a ma być coś ok 24 na minusie
. Dogrzewam się farelką, a co se będę żałowała 

.
Z T się popszytkałam, bo mnie wkuźwia, jego wiem lepiej, a Ty się czepiasz i zamiast kisić się w wyrze obok niego i wąchać pierdów siedzę sobie i korzystam z wolnego czasu
. To chyba wszystko? No i przepraszam, że tak rzadko zaglądam ale brak jakoś brak weny na pisanie ostatnio...
. Obiecuję odtajać 
, tak adekwatne słowo do pogody
.
To ja spokojnej nocki Wam życzę
kolorowych snów i innych takich
-
6-02-2012, 22:46 #3985
A ja nic nie pisalam o szczegolach wypadku???

Ania przechodzila przez przejscie w dobrze widocznym oznakowanym miejscu. Autobus nie wyhamowal i jej "dotchnal" przewrocila sie udezyla glowa o asfalt. Kierowca wysiadl z autobusu zobaczyl ze ok wsadzil i przywiozl mi do domu. W pierwszym momencie pomyslalam dobrze ze nic sie nie stalo ale po chwili ze przeciez to uraz glowy i droga ze zzkoly do domu itp wiec poszlam do przychodni a ona zaraz wyslala mnie na izbe przyjec. Pojecalysmy a tam przeswietlenie i decyzja ze dziecko zostaje 5 dni w szpitalu i powiadamiaja policje taka procedura. zanim wyszlam z Ania na odzial to juz policjanci przesluchanie. Pytaja czy mam jakies dane kierowcy wiec podalam co wiedzialam. Maz jak sie dowiedzial to wrocil nocnym pociagiem do domu.
U Ani stwierdzili wstrzasnienie mozgu w stopniu lekkim, ma sie oszczedzac nie cwiczyc na wfie przez miesiac i kontrola po tygodniu (bylismy) i po 3 (w ten piatek) Na razie ok i mam nadzieje ze tak zostanie. najlepszy jest kierowca bo zeznal ze Ania wtargnela mu na droge...no coz nie wiem jak to zrobila ze tak szybko przeleciala i zdazyla mu wpasc na 2 pasie majac 2 kroki do konca ulicy. Nie wiem czy zrozumialyscie ale ona zdazyla przejsc cala jezdnie i miala 2 kroki do chodnika...a on ze wtargnela. No coz czeka nas sprawa w sadzie.
-
7-02-2012, 08:46 #3986
Nie przyjemna sytuacja
. Dobrze, że nic aż tak poważnego się nie stało, że kierowca przywiózł Anię do domu. Tylko oczywiście wiadomo, że jak jego wina, to będzie bronił swojego tyłka
. Grunt, że kontrole nic nie wykazały i 3mam kciuki za kolejną
. Musieliście przez to tyle nerwów stracić. Współczuję bardzo. Mam nadzieję, że sprawa da pomyślne rozwiązanie.
Witam się porannie z kawką.
Dziś ma na termometrze tylko -15, mam nadzieję, że po południu słonko wyjdzie, to sobie z małym na spacerek wyjdę
.
Spokojnego dnia dziewczyny
, bo nie wiem kiedy zajrzę.
-
7-02-2012, 09:28 #3987
-
7-02-2012, 09:30 #3988
-
7-02-2012, 10:35 #3989
-
7-02-2012, 10:42 #3990

1356Podziękowań