11. do 20. z 440
Temat: Rocznik 87'
-
29-07-2011, 13:33 #11
Odp: Rocznik 87'
Naila, a Ty nie powinnaś iść do szpitala i powiedzieć, że na jutro masz termin? Albo od razu zgłosić się jutro? Tylko wiedz, że od razu Cię położą i zrobią potrzebne badani <sprawdą KT i czy wody nie są zielone> no i będą wywoływali poród. U mnie 2 tygodnie wywoływali i nic tak się chłopak trzymał
. Najważniejsze żebyś się nie stresowała i dzielnie trzymała
. Ja również życzę Ci miłego i spokonego dnia
-
29-07-2011, 15:25 #12
to wlasnie wczesniej pisalam, ze bylam na kontroli - a kontrol w szpitalu :) KTG mi zrobili,wody sprawdzili i wszystko w jak najlepszym porzadku :) jak nic mnie nie wezmie to mam przyjsc we wtorek ponownie. Takze narazie wywolywac porodu nie zamierzaja.
Poki co sie trzymam :) mimo ze z kazdym dniem jestem coraz bardziej zniecierpliwiona :/
-
29-07-2011, 17:15 #13
Witam
również jestem z tego rocznika :) o czym że tak zapytam się piszecie na tym forum ??
-
3-08-2011, 14:04 #14
-
6-08-2011, 11:48 #15
tak jestem mamą starającą się ... może wkońcu się uda, jestem ze Starachowic, teraz w lutym będę bronić mgr
mam nadzieję,że z brzuszkiem
-
6-08-2011, 16:27 #16
Pyscek, oj to trzymam kciuki również za magisterkę
, bo będzie ciężko z brzuszkiem ale dla chcącego nic trudnego. Ja jestem ze Szczecina <nie leży on nad morzem tak jak uważa większość osób
>, nie mam kompletnie pojęcia gdzie leżą starachowice
.
Widzę, że dziewczyny wpadły się tylko przywitać i znikły, szkoda
ale mam nadzieję, że coś się ruszy i będą zaglądały
.
Miłego dnia i udanego weekendu
-
6-08-2011, 22:08 #17
starachowice leżą niedaleko kielc ( ok.50 kilometrów) no też mam nadzieję,że wątek się rozwinie ... przecież nasz rocznik to że tak powiem wygadany jest
-
8-08-2011, 13:14 #18
Pyscek, oj to masz blisko w góry
. Tak samo jak ja nad morze
. Masz racje nasz rocznik wygadany no i co nie co pyskaty
. Czym się zajmujesz kochana? Bo jak obecnie siedzę w domu i zajmuje się smykiem. Niby nic ale zawsze jest mnóstwo roboty
.
Tak po za tym to jesteśmy w trakce brania kredytu na mieszkanko i już we wrześniu będziemy w końcu na swoim, bo puki co siedzimy u teściów <raczej ze względów oszczędnościowych niż z wielkiej miłości do nich
> i już nie możemy się doczekać własnego kątu.
-
9-08-2011, 15:41 #19
Witam serdecznie, fajnie że pojawił się wątek 1987 :) Ja jestem z 10 czerwca. Jestem mamą małego Antosia i tak jak Wy dziewczyny realizuję się w domu. Dobrze mi z tym, mam wspaniałego męża i staram się cieszyć każdą chwilą spędzoną z synkiem. Lubię bbardzo zaglądać na forum, oststnio trochę wyjeżdżałąm wakacyjnie, ale cieszę suię że mogę wrócić. Tak poza tym to lubię gotować, interesuje mnie też dekorowanie/urządzanie wnętrz i fotografia. Pozdrawiam serdecznie :)
-
10-08-2011, 09:13 #20
Cześć dziewczyny! Zaglądam co tam u Was i widzę, że z wątkiem słabiutko
ale mam nadzieję, że coś sięjeszcze ruszy
.
Witam nową mamę na naszym wątku
anusia_POZnan
. W domku siedzisz? To tak jak ja, też lubię zaglądać na BB, teraz jestem na mamach będących w domach z dziećmi, jeśli chcesz, to zapraszam Cię i na ten wątek
.
Ja dziś mam lenia jak sto pięćdziesiąt
ale wydaje mi się, że to kwestia pogody. Czekam aż sie poprawi by móc z małym wyskoczyć na jakiś spacerek, bo od 2 dni siedzimy w domu, bo strasznie wieje i leje...

92Podziękowań
LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne