Strona 26 z 44 PierwszyPierwszy ... 6 16 21 25 26 27 31 36 ... OstatniOstatni
251. do 260. z 440
Drzewko podziękowań92Podziękowań

Temat: Rocznik 87'

Zadomowiona(y) Avatar Naila

Domyślnie Odp: Rocznik 87'

to pyscek pozostalo dzialac dalej :) moze zrob tak jak fanta radzi, nie nastwaiaj sie tak bardzo i moze wtedy cie te dwie kreseczki zaskocza :)) zreszta co ja o tym moge wiedziec... u nas bylo nagle i praktycznie niespodziewanie, wiec moze w tego typu poradach nie jestem dobra :/ no coz, po prostu zycze szczecia w dalszym staraniu

u nas nocki nadal kiepsko :/ Myslalam, ze moze Kubus bedzie lepiej spal na nowym miezskaniu, no ale niestety sie przeliczylam... Czekam z utesknieniem na noc ktora bede mogla przespac chociaz 6godzin ciagiem :P

Pełna nadziei na cud ... Avatar Pyscek

witam
    powiem Wam że ja dziś nie nadaję się do życia od rana źle się czuję, z rana wymiotowałam, leje się ze mnie jak z kranu dobrze,że większą paczkę zabezpieczeń kupiłam bo małej już bym nie miała ... ogólnie czuje się słabo .. nie wiem o co chodzi ... buuu ...
    miłego dnia Wam życzę ... ja idę dalej mordować się do łóżka :(

301.gif hej :)

dziś już mi lepiej , tzn. mam dni złe i dobre na przemian po tym leku ... dziś wziełam się za poprawianie mojej pracy mgr i szlak mnie trafia ... ponieważ miałam zaakceptowane 3 rozdziały jak dodałam 4 to mi pokreślił wszystkie i weź bądź mądrym i poprawiaj ehh ... brak słów .. i jak mam się tu nie denerwować
    a co tam Dziewuszki u Was ?? widzę że zabiegane, zapracowane i pochłonięte opieką nad dziećmi ... w wolnej chwili napiszcie chociaż jeden wyraz że żyjecie lub że wszystko ok :)
    Pozdrawiam

buu czy tylko ja na to forum zaglądam ??

Mamusia Kubusia 2009 Avatar fanta20062

Witam się kochane!
    Załącznik 432479
    Maluch mój broi w najlepsze zamiast spać, ja już ogarnęłam całą chatkę, pozostało mi mycie podług ale na to zbieram wenę . Obiadek sam się gotuje, słonko wyszło zza chmur, do pełni szczęścia brakuję mi kawy .
    Pyscek, pewnie, że zaglądam tylko nie zawsze piszę . Jak tam Twoje samopoczucie? Co do pracy magisterskiej to masz jakiegoś popapranego promotora . Popraw tylko ten 4ty rozdział i zanieś zobaczymy co Ci powie . Dużo masz jeszcze czasu na oddanie pracy?
    Naila, jak tam mały Kubuś wygrzeczniał troszkę? Za kilka dni pół roczku kończy. Jak się ma dumna mama?

Zadomowiona(y) Avatar Naila

melduje sie :)
    u nas po staremu. Kubus jaki byl taki jest...tzn ruchowo rozwija sie z dnia na dzien coraz lepiej, te jego przewroty, gaworzenie i wszystko inne to mnie tak zaskakuje, ze sama jestem w szoku jak takie malenstwo szybko sie uczy a nocki nadal roznie...
    no pol roczku juz w niedziele - oj zlecialo, zlecialo - rosnie ten moj maluszek

pyscek i jak tam praca, poprawilas?? zycze aby tym razem bylo wszystko perfekt :)

fanta ja to bogu dziekuje, ze mam teraz mame u siebie, bo i chatke mi ogarnie i ugotuje. takze obowiazkow na mojej glowie duzo mniej

Witam wieczornie!
    Naila, dobrze, że masz taką kochaną mamę no i pomoc . Zawsze możesz sobie troszkę odpocząć. Duży buziak dla Kubusia, bo przecież wczoraj kończył pół roczku!! . Powiedział już MAMA? Bo mój Kuba 1 czerwca powiedział takie świadome mama i pół roczku prawie miał .
    Pyscek, kochana co u Ciebie? Jak zajrzysz, to zdaj nam relację
    Kamilka, a co z Tobą? Jak ma się smyk?
    U mnie no cóż od piątku mam śnieg, w sumie to co dziennie prawie sypie, jak nie w dzień to w nocy . Teraz na termometrze mam tylko -19 stopni i na samą myśl mi zimno . Szczerze, bo ja straszny zmarźluch jestem . Rano dziś miałam -24 więc teraz jest cieplej .
    Zaczęłam taką pracę, nie pracę jako konsultantka telefoniczna, więc siedzę w domu i dzwonię po firmach. Moje zarobki zależą od złapania klientów. Więc dlatego taka praca, a nie praca. Ale babeczka jest super! Telefonik mi wysłała, można z nią pogadać, szkoda, że zarobki to 20 % klienta. Ale lepszy rydz niżeli nic. Pity powoli się zaczynają, to mam nadzieję, że coś wpadnie . Pokoik Kubulca już skończony ale jeszcze kwestia zakupienia mebelków i wsio będzie chłopak miał . Małż urlop przymusowy <nie wykorzystany> musi od 10 wsiąść. 2tygodnie będzie mi się pod nogami pałętał i mam nadzieję, że nie zwariuję. Ale już wymyśliłam przemeblowanie, to zawsze jakieś zajęcie .
    To by było chyba na tyle tak w skrócie .
    Spokojnego wieczora!

Witam się rano!
    Z kubkiem kawy
    Załącznik 434449
    Miłego i spokojnego dnia!

hej :]
    co do pracy mgr napisana w całości i oddana do sprawdzenia, ale i tak promotor kazał pisać całej grupie podania o przesunięcie - a z tym się wiąże dodatkowa opłata w wysokości 150 zł no wkurzył nas masakrycznie. a po za tym to sesja już prawie skończona, jeden egzamin został, u mnie po staremu. całe szczęście że po bromku już mi lepiej :] jak łykam wieczorem to 20 min i śpię jak dziecko
    Fanta gratuluję znalezienia pracy :) lepiej mieć te 20 % od klienta niż wogóle żadnych pieniążków nie zarabiać
    a tak to kochane obijacie się !!! żeby od początku forum tylko pisać o swoich pociechach i nawet zdjęcia ciotce nie wstawić no wiecie co ... już mi tu nadrabiać zaległości i dawać zdjęcia synków

Bry!
    Wpadłam tak zajrzeć co tam u Was.
    Widzę, że cisza .
    Puki co nie będzie mnie bo małż ma od poniedziałku 2tygodnie wolnego .
    Oczywiście postaram się wpadać i zaglądać jak dopuści mnie do kompa
    Miłego i spokojnego dnia.

Strona 26 z 44 PierwszyPierwszy ... 6 16 21 25 26 27 31 36 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania