21. do 30. z 40
Temat: Wróżby? Horoskopy?
-
26-10-2005, 08:35 #21AgnexxGuest
Odp: Wróżby? Horoskopy?
No właśnie szkoda... :( tym bardziej, że moje storczyki szykują się do kwitnienia... :laugh: mogłabym im zaszkodzić urywając korzeń...
-
26-10-2005, 08:45 #22kasiula matulaGuest
myślałam też ze te wróżby na faceta bedą troche bardziej z naszej epoki :D
-
30-06-2009, 20:17 #23Czarodziej
Ja przeszedłem chyba wszystkie możliwe podejścia do wróżb i horoskopów. Najpierw zupełna niewiara, wyśmiewanie się z wszystkiego co "paranormalne", inne, ezoteryczne. Potem w bardzo ważnym życiowym momencie spełnił mi się "tarotowy horoskop" z Angory (znacie?). Zacząłem czytać, przyglądać się bliżej tematowi. Okazało się, że kiedy otworzyłem się na ezoteryczną tematykę dowiedziałem się, że mój znajomy zajmuje się tym na co dzień, rozrysował przy mnie mój horoskop i zaczął mi opowiadać co w nim widzi. Zdziwił się trochę mówiąc, że widzi przed sobą horoskop astrologa. Potraktowałem to z uśmiechem, zapomniałem o tym na lata. A dziś? Dziś sam stawiam horoskopy :) Chciałbym, żeby więcej ludzi znało swój horoskop, bo to bardzo pomaga na co dzień. Swoje wystawiłem na Allegro, ale w dość nietypowy sposób - daję moim klientkom i klientom gwarancję, że jeśli ich zdaniem horoskop nie jest wart zapłaconych pieniędzy, ja im te pieniądze oddam, nie stawiając więcej warunków. Chyba nie da się już sprawy postawić uczciwiej. Jestem pewien, że moje horoskopy mogą ludziom pomóc. I pomagają. Jeśli chcecie poczytać na ten temat więcej - zapraszam na www.siegnijgwiazd.pl lub do popisania ze mną.
Pozdrawiam,
Merlin, Wasz prywatny Astrolog
-
8-12-2009, 15:55 #24Początkująca(y)
zawsze zastanawiało mnie jak to jest z tymi wrozbami i horoskopami, kilka ciekawych rzeczy piszą tutaj Magia horoskopu Female - Portal dla kobiet - Internetowy Magazyn Kobiecy - Polish Women Portal
-
28-07-2011, 13:19 #25Początkująca(y)
Życie jest piękne, pełne szczęścia i wspaniałych przeżyć. Ce****e je także nieprzewidywalność i kruchość. Może zakończyć się w najmniej spodziewanym momencie. Twoje wspomnienia, zwyczaje, a także tryb życia odcisnęły piętno na długości Twojego życia. Zajrzyj na POZNAJ DATĘ SWOJEJ ŚMIERCI Przygotuj się, zastanów nad przyszłością. Napraw swoje błędy. Nie daj się zaskoczyć!
Zajrzyj na POZNAJ DATĘ SWOJEJ ŚMIERCI
-
12-08-2011, 12:12 #26
Ja nie widzę powodu, dla którego miałabym chcieć wiedzieć, kiedy umrę... Nie wierzę w horoskopy ;).
-
26-08-2011, 13:38 #27
-
4-02-2012, 19:08 #28Początkująca(y)
Ja wierze i czesto czytam. Tutaj jest fajny horoskop na 2012
-
6-02-2012, 23:50 #29
Ja w horoskopy nie wierzę, czytam czasem tak dla rozrywki, ale powiem wam, że raz mi się kiedyś coś spełniło. Dawno temu (z jakieś 11 lat) miałam jakiś kalendarzyk dla nastolatek, tam były różne horoskopy i wróżby, ale ich nie czytałam. Po tym jak mój K poprosił mnie o chodzenie, a ja się zgodziłam, po jakimś czasie tak z nudów przeglądałam ten kalendarz i natrafiłam na moje szczęśliwe dni w danym roku, wypatrzyłam tam m.in. datę kiedy zostaliśmy parą
-
12-03-2012, 21:09 #30Początkująca(y)