1. do 10. z 18
Temat: Ajona
-
14-04-2010, 22:36 #1Początkująca(y)
Ajona
Polecam świetną pastę do zębów Ajona - pastę, która leczy zęby, choroby przyzębia, a jest przy tym bardzo bezpieczna, ponieważ nie zawiera fluoru. Po więcej informacji zapraszam tutaj: Ajona Stomaticum - pasta do zębów bez fluoru na krwawiące dziąsła i choroby przyzębia
-
6-05-2010, 00:03 #2Początkująca(y)
Odp: Ajona
No właśnie, sama nie wiem, czy ta pastę mogą używać dzieci, a jeśli tak, to od jakiego wieku. Na opakowaniu niestety nie napisano. Faktem ejst, że pasta nie zawiera fluoru, więc nie powinna zaszkodzić dziecku ( pasty dla dzieci mają minimalne dawki fluoru), ale z drugiej strony, ma mocny smak i działa leczniczo na ząbki.Napisałam do producenta z zapytaniem o limit wiekowy dla użytkowników pasty i czekam na odpowiedź. W każdym razie na pewno polecam ją dorosłym :)
-
9-01-2012, 07:57 #3
Znam Ajone i korzystam od dawna. Powiedz proszę - kupiłaś ją sama z siebie, czy ci ją przepisano? Jeśli przepisano to na jaką dolegliwość?
Bo fakt, że to nie sztuka mieć dzieci, ale trzeba jeszcze mieć czas, żeby je wychować.
-
10-01-2012, 10:39 #4Początkująca(y)
Koleżanka pisała jakoś w innym temacie i jeśli dobrze pamiętam, to korzystanie z Ajony wybrała sama.
Chodziło o krwawienie dziąseł? Aż poszukam na forum.
-
11-01-2012, 07:43 #5
Chyba nawet razem o tym pisałyśmy, ale mniejsza z tym - po prostu u mnie również chodziło o krwawienie dziąseł. Apropo - jak tam Twoja koleżanka? Bo to chyba jej proponowałam Ajone jako pastę, która pomoże zapewnić zębom biel?
Bo fakt, że to nie sztuka mieć dzieci, ale trzeba jeszcze mieć czas, żeby je wychować.
-
12-01-2012, 10:39 #6Początkująca(y)
No zęby wyglądają coraz lepiej i w zasadzie ona sama jest bardzo zadowolona z mojej rady - przecież długo jej nic nie pomagała, a pomocna okazała się zwyczajna pasta.
-
13-01-2012, 07:38 #7
Ale to są informacje podane telefonicznie, czy też faktycznie wiesz, widziałaś zmiany? Chyba pisałaś, że z tą laską nie spotykasz się zbyt często, prawda?
-
16-01-2012, 09:57 #8Początkująca(y)
Wiesz... spotykają się rzadko nawet lepiej jest widać, czy faktycznie zmiany się pojawiają. Tutaj mogę z całą pewnością ci napisać, że zmiany są i to bardzo widoczne
-
17-01-2012, 07:33 #9
Lubię kiedy moja forumowa pomoc przynosi komuś poprawę sytuacji

Akurat w przypadku tej Ajony byłam prawie pewna postępu - pomimo tego, że niby ten przypadek był trudny
Bo przecież, niby ona korzystała już ze "wszystkiego".
-
18-01-2012, 13:22 #10Początkująca(y)
Ona naprawdę wcześniej próbowała wszystkich przystępnych cenowo metod i żadna nie przynosiła efektu, więc ta zaproponowana przez ciebie, musiała mieć w sobie to "coś". Poproszę ją to napisze do ciebie na forum z podziękowaniami

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne