1. do 5. z 5
Drzewko podziękowań1Podziękowań
  • 1 Post Pielgrzym

Temat: Baby Safe speedy

Wdrożona(y)

Domyślnie Baby Safe speedy

Drogie Mamy, przeglądam dziesiątki wypowiedzi na forach odnośnie wózków i wszędzie są bardzo cenne porady, ale też niestety ogólnikowe. Wiem mniej więcej na co zwrócić uwagę i co dla mnie jest ważne,ale brakuje mi oceny konkretnych modeli. Tak się składa że w moim otoczeniu nie ma zbyt wiele mam więc porad muszę szukać w internecie:) Moja siostra przy pierwszym i drugim dziecku miała wózek Quinny Buzz i niestety oprócz wielu zalet ten wózeczek ma wiele wad, więc doradziła mi poszukanie czegoś innego albo przynajmniej innego modelu Quinny. Ale prawda jest taka że mogę wpaść z deszczy pod rynnę:) więc szukam pomocy mam który sprawdziły już konkretne wózki.
    Być może gdzieś na babyboomie jest miejsce gdzie można podzielić się wiedzą o konkretnym produkcie, ale niestety nie znalazłam go.
    No więc szukam właścicielek wózków BabySafe speedy ze skóry ekologicznej. Nie ukrywam że spodobał nam się wizualnie, posiada wszystko co chciałabym żeby posiadał, ale pewnie dopiero w praniu okaże się co jest z nim nie tak:) czy któraś z Was może mi śmiało go polecić albo ewentualnie na coś uczulić i coś doradzić?
    Jeszcze rozważamy Espiro Vector Pro..

Wdrożona(y)

Domyślnie Odp: Baby Safe speedy

Nikt nic nie doradza, więc za kilka miesięcy sama podzielę się doświadczeniem z Wami bo zdecydowałam się jednak na ten właśnie model. Mam nadzieję że nie będę żałowała tej decyzji :)

Zadomowiona(y)

Już kupiony? Wózek nie jest zły, ale nastawiaj się, że zapewne w sprawach serwisowych do sklepu w którym go wzięłaś będziesz wracać;) Nic poważnego się z nimi nie dzieję, ale drobne usterki się zdarzają. Jeśli jeszcze nie kupiłaś to proponowałbym obejrzeć Tutka Grandera albo Tako Warrior/Laret/Perso.

Pozdraiwam
    marmila dziękuje za post.

Wdrożona(y)

już kupiony:) ( przez teściową ) Na szczęście sklep w którym go kupiłam blisko, dokładnie wypytałam o elementy podlegające gwarancji i co jest najczęściej reklamowane. Nie ma rzeczy wiecznych i nie psujących się, tylko niektóre bardziej :) Miejmy nadzieję że nie będzie tak źle :) Skusiłam się na ten model bo gondola była z ekspozycji więc o 400 zł tańszy cały zestaw.

Banned

W takim razie nie będzie problemów z zaniesieniem go do sklepu w przypadku jeżeli coś się zepsuje,ale może nie będzie aż tak źle. Jeżeli całość zestawu była o 400zł tańsza,to faktycznie dobra cena i opłacało się. Daj znać za jakiś czas jak sprawuje się nowy wózek.

Zasady Postowania