1. do 3. z 3
-
11-11-2011, 14:39 #1Początkująca(y)
Edukacyjny miś - mówi po imieniu:)
Witajcie
ostatnio miałam okazję kliknąć w reklamę na jakimś portalu i zobaczyłam super produkt. Jest to miś, którego możemy stworzyć specjalnie dla swojego malucha.
Ja mam synka w wieku 3,5 roku. Kupiłam misia. Totalnie się zaskoczyłam. Nie chcę szczegółowo tutaj opisywać tego produktu . Napisze jedynie, że mój synek jak usłyszał, że miś mówi do niego po imieniu to oszalał. Nie może rozstać się już z zabawką a ja się boje , że wydam majątek na baterię
W dodatku wwieczorami puszczam bajki i miś gada przez min. godzinę
Super sprawa. MAm trochę czasu dla siebie...
Widziałam, że jest też opcja wyhaftowania specjalnej dedykacji na koszulce misia ale ja tego akurat nie robiłam.
Największym plusem tego misia jest to, że możemy wgrać dużo bajek mp3 ( na stronie Misiomat.pl - Stwórz misia Ricco jest wiele do wyboru ) a odtwarzany dźwięk jest naprawdę czysty . Wiem co to znaczy mieć głośną zabawkę w domu
Ten miś ma regulację głośności i naprawdę polecam zakup. Dziecko czuje ogromną więź z zabawką , która wypowiada imię dziecka.
Zobaczcie same Misiomat.pl - Stwórz misia Ricco . Jeżeli macie jakieś pytania co do prodktu to mogę coś dopisać bo testuje zabawkę na codzień
-
21-11-2011, 21:03 #2
-
13-01-2012, 10:24 #3Początkująca(y)
Odp: Edukacyjny miś - mówi po imieniu:)
Bardzo ciekawa zabawka,dawno nie miałam do czynienia z czymś takim,więc chętnie zobacze zdjęcia. Jeżeli możesz to wstaw również tego drugiego.

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne