Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 23
    Podwójna mama Avatar nimfii

Domyślnie Hipp - produkty spożywcze, herbatki

Jak oceniacie produkty firmy Hipp? Do tej pory nie mialam okazji ich stosować, a lekarz zalecił podawac dziecku herbatke wspomagajaca trawienie. No i nie wiem, co może być skuteczniejsze - kupić taką herbatkę, czy podać dziecku zaparzony rumianek z koprem włoskim (które są w składzie w/wymienionej herbatki)

Entuzjast(k)a
    Wpisów do bloga
    1

Domyślnie Odp: Hipp - produkty spożywcze, herbatki

Ogolnie uwazam, ze sa to dobre produkty. Herbatki sa swietne i lepsze, moim zdaniem, od Bobovity i bardziej wydajne. Deserki tez sa dobre ale obiadki nie za bardzo. Sloiczki dla roczniakow sa za bardzo zmiksowane, lepsze sa Gerberki. Kupowalam tez kaszki z Hippa, rewelacyjna byla jablkowa i koprem wloskim. Ale najlepsze sa gotowe kaszki Na Dobranoc, sprawdzaja sie na spacerze czy w gosciach, synek je uwielbial.

Fan(ka) Avatar izyda

Też mam herbatki z hipp i są ok, obiadek też czasem dam małemu, chociaż częściej bobovita i gerber

Matka-wariatka x3 :)))

Cytat Napisał nimfii Zobacz post
    Jak oceniacie produkty firmy Hipp? Do tej pory nie mialam okazji ich stosować, a lekarz zalecił podawac dziecku herbatke wspomagajaca trawienie. No i nie wiem, co może być skuteczniejsze - kupić taką herbatkę, czy podać dziecku zaparzony rumianek z koprem włoskim (które są w składzie w/wymienionej herbatki)
    Jak dla mnie firma hipp jest superDo dzisiaj kupuje herbatki hippa w tym rowniez ta ułatwiajaca trawienie
    Maja swietne obiadki,pyszne deserki i nawet ciasteczka
    Gdy dzieci są małe, to są tak słodkie, że chce się je zjeść. A potem, gdy dorosną, żałuje się, że się tego nie zrobiło...
    Dominik ur 23.11.2003 13;53 2660 i 47cm

Wiktoria i Klaudia 16.05.2007 1810 i 42cm i 1950 i 43cm

styczniowa mama 08'

Cytat Napisał nimfii Zobacz post
    Herbatke hipp z kopru maly pil i polecam za to nie polecam rumianku w nadmiarze moze uczulac dziecko niestety...
    obiadkow maly z hippa nigdy nie jadl nie smakowaly mu nigdy , jadl tylko bobovite i bardziej mu wszystko z tej firmy spasowalo...

Fan(ka)

Na początku pierwsze sloiczki to tylko Hipp-dynia z ziemniami była hitem a potem to Bobovbita bo Hipp nie smakowal i też nei ma takich fajnych gródek jak Bobvita.Za to deserki Hippa lepsze, akszk na na Dobranoc.Herabtek nie pija Oli, czasem soczki mu kupuję-bananowy króluje.
    Za to kosmetyki Hippa jak dla mnie bomba

czyli roszpunka Avatar rapunzel
    Wpisów do bloga
    22

wg mnie HIPP jest OK, jedyna wada to cena rzeczy do jedzenia, wszystko droższe niż innych firm

sierpniowa mama '08 Avatar mama_Adrianka

Cytat Napisał salik_agnieszka Zobacz post
    Herbatke hipp z kopru maly pil i polecam za to nie polecam rumianku w nadmiarze moze uczulac dziecko niestety...
    salik_agnieszka masz rację ...
    Rumianek jest alergizujący. Mój synek jest na niego uczulony.

Z produktów Hipp kupuję herbatki .
    Stosowałam z tej firmy również chusteczki nawilżające, krem ochronny przeciw odparzeniom i oliwkę.
    Po oliwce Adrianek dostał wysypki. Pozostałe środki pielęgnacyjne sprawdziły się. Jednak 10,99 zł za paczkę chusteczek nawilżających (cena w hipermarkecie Real) to jak dla mnie za dużo.
    Ostatnio edytowane przez mama_Adrianka : 13-05-2009 - 21:26

Wdrożona(y) Avatar Optyczka24

Post Odp: Hipp - produkty spożywcze, herbatki

Dla nas Hipp tez rewelacja zwłaszcza herbatki. Co do deserków i obiadków to nie kupowałam.Zgadzam sie też z opinia ze kosmetyki mają świetne zwłaszcza, krem na odparzenia, balsam do ciała ,oliwka tez sie sprawdziła

Podwójna mama Avatar nimfii

Rumianek juz mu zaprzalam - nie ma oznakow uczulenia. Puki co stosowalam 3 razy, wiec zobaczymy co bedzie dalej.

Dzieki za wypowiedzi...

Strona 1 z 3 1 2 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania