Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 ... OstatniOstatni
31. do 40. z 54
    Początkująca(y) Avatar widhi

Domyślnie Odp: jaka elektroniczna niania?

Cytat Napisał Luiza129 Zobacz post
    zdecydowanie AngelCare!! u mojej siostry sprawdziła sie świetniel[/url]
    Całkowicie zgadzam się z tą opinią. Sprawdza się świetnie, ostatnio nawet przy braku prądu idealnie działała na bateriach.

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: elektroniczna niania

Czy ktoś ma może Vision Baby? Trafiłam na tą "nianię" w sieci i zastanawiam się nad kupnem. Przydał by mi się taki podgląd z kamery, nie mówiąc o zdjęciach czy filmach z poczynań pod moją nieobecność...
    Ostatnio edytowane przez MagdaPea : 8-12-2010 - 15:36

Początkująca(y)

Mnie polecano nianie firmy Angelcare i faktycznie są niezłe ..zdecydowałam się na wersje Niania Elektroniczna Angelcare AC420 dla bezpieczeństwa małego dziecka ze względu na cenę, ale jest też monitor oddechu: Monitor Oddechu z Nianią Elektroniczną Angelcare AC401dla bezpieczeństwa niemowlęcia niestety troszkę drogi ale podobno też niezły ... nasze Państwo powinno dawać sporą wyprawkę dla nowego podatnika:)

dru
    dru jest nieaktywny
    Początkująca(y)

A moim zdaniem niania z czujnikiem ruchu to rewelacyjny pomysł, zwłaszcza teraz kiedy robi się ciepło. Taki łącznik między kuchnią, a salonem lub ogrodem, a domem. Niania elektroniczna z czujnikiem ruchu no i cena do ogarnięcia :D zakupiłam ją przyjaciółce... teraz otrzymuje od niej ciasta i desery w ramach podziękowań i obie jesteśmy zadowolone :)
    http://www.mother-love.pl <--- Zapraszam serdecznie!

Zadomowiona(y)

Cytat Napisał dru Zobacz post
    A moim zdaniem niania z czujnikiem ruchu to rewelacyjny pomysł, zwłaszcza teraz kiedy robi się ciepło. Taki łącznik między kuchnią, a salonem lub ogrodem, a domem. Niania elektroniczna z czujnikiem ruchu no i cena do ogarnięcia :D zakupiłam ją przyjaciółce... teraz otrzymuje od niej ciasta i desery w ramach podziękowań i obie jesteśmy zadowolone :)
    Baby Ono elektronikę ma delikatnie mówiąc średnią.
    Ja polecam Topcom, używałem niani z kamerą przez bardzo długi czas i była świetna, a jak komus nie szkoda trochę grosza to polecam właśnie nianie z kamerą, nianie Topcom:

Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Lipcowe mamy'09 Avatar *Alicja*

Ja również miałam Angel Care z monitorem oddechu i sprawdził się super, u nas naszczęście nigdy nie piszczał, ale u znajomej zdarzyło się i bardzo im pomógł. Tak więc polecam!

Entuzjast(k)a Avatar andrewa88

hej dziewczyny też chce sobie zkaupić takie małe cudo...mi z kolei polecili w sklepie nianie firmy chicco (tą najnowszą wersję)
    06516 CHICCO ANALOGOWA NIANIA ELEKTRONIC.WYPRZEDAZ (1530421294) - Aukcje internetowe Allegro
    myśle, że ją właśnie kupię
    a wy macie może jakies opinie na jej temat??

Początkująca(y)

Cześc wszystkim,

mam takie pytanie ostatnio w sklepie widziałam jak młoda dziewczyna (mama) oglądała przez komórkę co robi opiekunka z dzieckiem w domu, czy ktoś wie jak coś takiego się robi?

jestem baaardzo zainteresowana, niedługo będę musiała wrócić do pracy a mój maluch będzie musiał zostać w domu z nianią...

pls o jakieś info

Entuzjast(k)a Avatar andrewa88

Cytat Napisał gaguś Zobacz post
    Cześc wszystkim,

mam takie pytanie ostatnio w sklepie widziałam jak młoda dziewczyna (mama) oglądała przez komórkę co robi opiekunka z dzieckiem w domu, czy ktoś wie jak coś takiego się robi?

jestem baaardzo zainteresowana, niedługo będę musiała wrócić do pracy a mój maluch będzie musiał zostać w domu z nianią...

pls o jakieś info
    no to mnie zaciekawiłaś ...pierwszy raz słyszę o takim czymś...jesteś pewna, że to była komórka??

Początkująca(y)

Cytat Napisał andrewa88 Zobacz post
    no to mnie zaciekawiłaś ...pierwszy raz słyszę o takim czymś...jesteś pewna, że to była komórka??
    na 100% komorka, zwykla norkia dotykowa... i dlatego postawnoilam popytac na forum bo rpzyznam ze to jest super pomysl..szczegolniejak jestes zabiegana caly dzien i nie masz czasu dzwonic i sprawdzac.....

czy ktos moze cos wie na ten temat?

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 ... OstatniOstatni