1. do 5. z 5
    Początkująca(y)

Domyślnie Jaki Esklep ??

Czy ktos moze polecic mi jakis dobry sklep ktory sprzedaje odzież ciążowa przez internet ? Polecano mi preggi.pl - odzież ciążowa . Co o nim sadzicie ??

doradca ds bezpieczeństwa Avatar e-foteliki

Domyślnie Odp: Jaki Esklep ??

Zdecydowanie mogę polecić sklep: Odzież ciążowa :: Piękna Mama
    Proponuję przeczytać ogromną liczbę pozytywnych komentarzy: PIEKNAMAMA.PL - odzież ciążowa: Opinie o sklepie na Opineo.pl
    No i oczywiście nie mogę nie polecić najlepszego sklepu :) foteliki samochodowe dla dzieci
    Ostatnio edytowane przez e-foteliki : 27-06-2010 - 09:34
    BEZPIECZNIE FOTELIKI SAMOCHODOWE - co grozi Twojemu dziecku ? Foteliki samochodowe testy ADAC 2011
    Sprawdź Foteliki samochodowe testy oraz Foteliki samochodowe ranking
    Pomogłem w wyborze ? - kliknij przycisk dzięki.

Zadomowiona(y) Avatar BaFa

Jest kilka sklepów internetowych które sprzedają odzież ciążowa,a opinie możesz sprawdzac na portalach opiniotwórczych,tam ich nie brakuje.

Początkująca(y)

A ja jak pisałam we wcześniejszym temacie mogę polecić 9MONTHS.pl - sklep internetowy z asortymentem dla kobiet w ciąży. Oprócz odzieży firmy Mamma Tinello mają tam także bieliznę m.in. Canpol, Benefit, IF a także kosmetyki, rajstopy itp. Jestem zwolenniczką zakupów w sieci, gdyż nie lubię biegać po sklepach w poszukiwaniu upragnionego towaru i wczoraj złożyłam tam zamówienie. Przyznam że jestem ciekawa, jak szybko dostanę zamówiony towar (troszkę Dax-a, pasy ciążowe i legginsy). Mają fajną, czytelną szatę graficzną - łatwo się tam odnaleźć.

Początkująca(y)

Witam ,
    właśnie startuje ze sklepem internetowym z odzieżą ciążową i niemowlęcą zawsze to było moim marzeniem miec taki sklepik.. po stracie pracy i urodzeniu dziecka okazało się że to jedyne wyjście żeby pracować i być z dzieckiem ..więc jeśli macie jakies rady piszcie !! www.malinowaszafa.pl

Tagi tego tematu

Zasady Postowania