1. do 5. z 5
Temat: Jaki Esklep ??
-
13-04-2010, 13:03 #1Początkująca(y)
Jaki Esklep ??
Czy ktos moze polecic mi jakis dobry sklep ktory sprzedaje odzież ciążowa przez internet ? Polecano mi preggi.pl - odzież ciążowa . Co o nim sadzicie ??
-
13-04-2010, 19:10 #2
Odp: Jaki Esklep ??
Zdecydowanie mogę polecić sklep: Odzież ciążowa :: Piękna Mama
Proponuję przeczytać ogromną liczbę pozytywnych komentarzy: PIEKNAMAMA.PL - odzież ciążowa: Opinie o sklepie na Opineo.pl
No i oczywiście nie mogę nie polecić najlepszego sklepu :) foteliki samochodowe dla dzieciOstatnio edytowane przez e-foteliki : 27-06-2010 - 09:34
BEZPIECZNIE FOTELIKI SAMOCHODOWE - co grozi Twojemu dziecku ? Foteliki samochodowe testy ADAC 2011
Sprawdź Foteliki samochodowe testy oraz Foteliki samochodowe ranking
Pomogłem w wyborze ? - kliknij przycisk dzięki.
-
19-04-2010, 15:41 #3
Jest kilka sklepów internetowych które sprzedają odzież ciążowa,a opinie możesz sprawdzac na portalach opiniotwórczych,tam ich nie brakuje.
-
13-06-2010, 21:47 #4Początkująca(y)
A ja jak pisałam we wcześniejszym temacie mogę polecić 9MONTHS.pl - sklep internetowy z asortymentem dla kobiet w ciąży. Oprócz odzieży firmy Mamma Tinello mają tam także bieliznę m.in. Canpol, Benefit, IF a także kosmetyki, rajstopy itp. Jestem zwolenniczką zakupów w sieci, gdyż nie lubię biegać po sklepach w poszukiwaniu upragnionego towaru i wczoraj złożyłam tam zamówienie. Przyznam że jestem ciekawa, jak szybko dostanę zamówiony towar (troszkę Dax-a, pasy ciążowe i legginsy). Mają fajną, czytelną szatę graficzną - łatwo się tam odnaleźć.
-
19-06-2010, 23:19 #5Początkująca(y)
Witam ,
właśnie startuje ze sklepem internetowym z odzieżą ciążową i niemowlęcą zawsze to było moim marzeniem miec taki sklepik.. po stracie pracy i urodzeniu dziecka okazało się że to jedyne wyjście żeby pracować i być z dzieckiem ..więc jeśli macie jakies rady piszcie !! www.malinowaszafa.pl

LinkBack URL
About LinkBacks

Facebook

..:: Młode Mamy Weteranki ::..
Dzisiaj, 09:37 w Młodziutkie mamy -przyszłe i obecne