Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 ... OstatniOstatni
11. do 20. z 34
Drzewko podziękowań9Podziękowań

Temat: jakie mokre chusteczki polecacie

Fan(ka) Avatar Mateuszkowa

Domyślnie Odp: jakie mokre chusteczki polecacie

hej,
    ja polecam z rossmana te w rozowym opakowaniu sa super idealnie mokre, nie ciagna sie i jest ich duzo! :)
    jak synek byl mniejszy to uzywalismy nivea albo pampersow
    martusia1605 dziękuje za post.

Mama Majozy

ja chyba wszystkie najbardziej popularne ( oprócz dady) przetestowałam i wygrał pampers. Chodzi głównie o nawilżenie. Do biedrony mam nie podrodze więc nie zakupiłam jeszcze, ale wybieramy się niebawem do dziadków co to ją pod blokiem mają więc nie omieszkam przetestować . A jeśli któraś z Was robi zakupy w super-pharm i ma kartę klienta to jeśli macie juz na niej jakieś punkty - mozna wymienić na chusteczki pampers właśnie. Mi z punktów starczy na 2 opakowanie ale to zawsze coś :) Nie wiem tylko do kiedy trwa ta akcja z chusteczkami za punkty bo co jakiś czas zmieniają punktowy asortyment

Początkująca(y)
    Wpisów do bloga
    1

My przetestowaliśmy różne i zdecydowanie Pampers sensitive wygrały. Nawet jak ich się nie zamknie to są wilgotne.

Mama Majozy

Ja pampersa sensitiva nie bardzo lubię -wolę tego zielonego ,ale przetestowałam biedronkowe Dady i muszę powiedzieć ,że albo te albo Pampersy. Dady miałam zielone i niebieskie( zostały jeszcze różowe) i niebieskie mają na chusteczce dużo balsamu . Także polecam

Początkująca(y)

Dada- tanie a bardzo dobre, polecam

Początkująca(y)

ja testowalam : huggies -jak dla mnie najgorsze,bardzo czesto sie rwaly,strasznie sklejone ze soba,ze ciezko wyciagnac ,johnson’s - troszke jakby mi śmierdzą i pampers sensitive wygraly jedyne w swoim rodzaju,nic sie nie rwie,wilgoc trzyma dlugo,czasem nawet gdzies jakas chusteczka sie zapodziala ale nadal byla wilgotna,zadnych niespodzianek typu wysypka nie bylo,ja polecam pampers sensitive

Fan(ka) Avatar Anastazzja

my używamy huggiesów pure (newborn) i faktycznie się rwą, ale dla nas to plus, bo Małej wystarczy czasem tylko pół chusteczki (jak zrobi siusiu):) żadnych odparzeń nie miała..żadnej wysypki super!!:) miałam cleanic kinduś czy jakoś tak i masakra..podrażniły pupę, same były niemiłe w dotyku (takie mało nasączone?? sztywne??)..teraz idą na wypróbowanie pampersy (zielone), dady chcę spróbować też:) ale najpierw zużyjemy zapasy jakie mamy:) kiedyś dla siebie używałam bambino do zmywania makijażu i pamiętam, że je lubiłam:)

Mamuśka Jaśka:)

ja polecam dady niebieskie sa super! i bambino :0 ale dady lepsze i tansze ale tylko nieieskie,bo sa takie naturalne a rozowe i zielone troszke "smierdza"

"Ty jesteś moim skarbem wiesz?,tak bardzo bardzo kocham Cię'' J&R

Fan(ka) Avatar Anula1989

My uzywamy nivea soft & cream nivea pure & fresh i zielone pampresa czasami tez bambino
    dady podraznialy malego huggisy za mokre a j&j smierdzialy

Mama Majozy

huggisy za morke?? dla mnie były jak jedne z wielu za suche Wracając natomist do chusteczek Dady wypróbowałam ostatni z zapachów mianowicie fioletowy i te mi najbardziej odpowiadają. Zielone taki sobie zapach, niebieskie za bardzo wyblsamowane a te są w sam raz. Napisane na nich jest, że to zapach laewndy ale nie jest to taki typowy moim zdaniem i choć za lawendą nie przepadam to te wydają mi się przyjemne Z pamersów droższych o przynajmniej 2 pln przerzucam się zatem oficjalnie na fioletowe Dady

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania