1. do 3. z 3
    Początkująca(y)

Domyślnie a może implast bolder 4 ???

witam wszystkich, jestem nowicjuszką na forum i równie niedoświadczoną przyszłą mamusia. Urodze w pażdziernikui właśnie zabieram sie do wyboru wózka. Zainteresował mnie model Bolder 4 firmy Implast. Czy ktos może mi pomóc w ocenie tego wózka? jakieś doświaczenia, spostrzeżenia. Bardzo proszę o pomoc.

Wdrożona(y) Avatar beata6791

Domyślnie Odp: a może implast bolder 4 ???

Witam Cię Aga. Urzywam boldera 4 od 3 miesięcy. Osobiście mogę Ci go polecić z czystym sumieniem. Jedyną wadą jest to że kiepsko nim się jeździ do tyłu, a rączka się nie przekłada. Ja poprostu dokupiłam parasolke. Ogólnie prowadzi się dobrze,ja dopinam do niego jeszcze dostawkę dla starszego syna. Często wygląda to tak - wózek, maluszek, kilogramy zakupów, dostawka a na niej 13kg starszego syna- a wózeczek chodzi jak zegarek.Gondola jest naprawdę obszerna, mój synek ma 5 mies. i jeszcze w niej troszkę pojeździmy , a do małych dzieci nie należy. jest doś ciężki, dla mnie to nie wada bo mam windę,a przez to jest stabilniejszy.Weź to jednak pod uwagę. Nie wiem czy widziałaś go na żywo, ja kupiłam przez internet i byłam pozytywnie zaskoczona wyglądem. Kupiłam czerwono -czarny z kolekcji new line.

Początkująca(y)

Domyślnie jeszcze pytanko

dzieki za odpowiedz,może moglabyś mi jeszcze powiedziec jak jest ze skrętnością tego wózka?czy dobrze się go prowadzi? no i czy łatwo i szybko go złozyć i rozłożyć?czy zajmuje duzo miejsca w samochodzie?