Strona 1 z 6 1 2 ... OstatniOstatni
1. do 10. z 56
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

Początkująca(y)

Domyślnie Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

Witam
    Od czasu do czasu na naszym forum pojawiają sie reklamy bądź nasze opinie na temat sklepów internetowych lub sprzedawców na portalu allegro.pl
    Wpadłam na pomysł żeby stworzyć jeden temat w którym będziemy zamieszczać takie informację. Uporządkuje to nasze forum a dla osób zainteresowanych będzie wygodniej znaleźć jeden post niż 30. e-handel w naszym kraju rozwija się bardzo szybko, sama też często dokonuje zakupów przez internet, więc warto stworzyć taką "białą listę", bo niestety możemy paść łatwo ofiarą e-handlu.
    Pozdrawiam i jako autorka celowo nie polecam nikogo.
    W takcie postępów w dyskusji wskażę moje propozycje :)

Wdrożona(y)

Domyślnie Odp: Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

Allegro - sprzedawca o nicku e-energia. Błyskawiczna wysyłka, fajne ciuszki, dobra jakość i tanio.

Początkująca(y)

a ja polecam sklep internetowy Buna, dobry towar, szybka wysyłka

Początkująca(y)

Thumbs up Odp: Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

Prawdę mówiąc wyprawkę kupowałam po trochu na allegro po trochu sprawdzałam pojedynczymi zamówieniami niektóre sklepu internetowe i z mojego porównania, jeżeli wziąć pod uwagę cenę, szybkość dostawy oraz jakość produktów to najbardziej podobała mi się dostawa z TuTuTu. Można tam kupić ubrania dla niemowląt i artykuły dla mam a także zabawki itp - bardzo duża oszczędność pieniędzy za przesyłkę!

Początkująca(y)

Ja również korzystałam z ofert na allegro i w sumie jest ich tyle, że nie wiadomo co wybrać, więc na początku samo szukanie zajęło mi bardzo dużo czasu i z czasem dopiero znajoma zarekomendowała mi pewnego allegrowicza Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro, który sprzedaje ubranka w stylu glamour dla maluszków, pomysłalam, że pewnie ceny będą kosmiczne, ale okazały się przystępne a jakość ciuszków naprawde super.Do tej pory zakupiłam tam juz sporo ciuszków.

Zadomowiona(y) Avatar BaFa

Właściwie to opinei o każdym sklepie będą podzielone bo każdemu spodoba się co innego. dl ajednych będzie to niska cena,a dla innych szeroki asortyment. Moim zdaniem powinnismy kierowac się przede wszytskim solidnością i czasem przesyłki.

Początkująca(y)

Lightbulb Odp: Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY

przy trasie nr 8 na Kudowe Zdroj . Z tego co wiem meble i rozne dodatki mozna za zamawiec zarowno droga internetowa, jak i telefonicznie. Ale polecam przekonac sie osobiscie, jakie sa fajne te meble meblik dla dzieci i mlodziezy; mozna liczyc na doradztwo sprzedawcy i rabaty

Początkująca(y)

witam,
    w przygotowaniu są nowe marki do wprowadzenia na poslki rynek, dostepne zarówno w sklepach stacjonarnych i internetowych ale zanim to nastapi zbieramy dane. proszę o pomoc w postaci wypelnienia malutkiej anonimowej ankiety, czas okolo 1 minutki

ankiety-online.pl

bardzo bardzo dziękujemy za pomoc i Twój czas :)

a jak tylko się pojawią damy znać i zrobimy promocje i konkursy:)

Początkująca(y)

"mamusia:)" ja też ostatnio zrobiłam zakupy w tym sklepie www.marketbobasa.pl i jestem zadowolona. Podobało mi się to, że osoby obsługujące perfekcyjnie podchodzą do klienta, no i mają duży wybór towaru.

Początkująca(y)

ja kupuję wszystko w sklepie w stolicy w Ursusie, sklep nazywa się Zebra, bardzo duży, bardzo dobrze wyposażony i przystępny na warszawskie ceny, sklep poleciła mi kiedyś znajoma i w sumie od tej pory tam jeżdżę, czasami zdarza mi się coś jeszcze kupić na allegro, ale supermarkety omijam jeśli chodzi o zakupy dla dzieci.

Strona 1 z 6 1 2 ... OstatniOstatni