11. do 20. z 56
-
10-11-2011, 11:39 #11Początkująca(y)
Odp: Najlepsze sklepy dla naszych dzieci!!! POLECAMY
Jeżeli można to chciałabym poznać także Wasze opinie odnośnie naszego sklepu Chrzest.co może ktoś z Was już kupował? Im więcej opinii tym lepiej.
-
15-11-2011, 16:36 #12
A ja polecam sklep internetowy www.dzieciecykram.pl . Cały czas pojawiają się jakieś nowości, mają wiele promocyjnych cen, są otwarci na sugestie klientów.
-
30-01-2012, 22:15 #13
Ja polecam Pierwszy Uśmiech - Artykuły dziecięce - Sklep Częstochowa - Wózki | Krzesełka | Leżaczki | Akcesoria Kupiłam wózek z navingtona i w zasadzie całą wyprawkę. Prócz ubranek, można kupić w zasadzie wszystko. Jako sklep pot patronatem deltimu, polecam każdemu kto chce kupić i mieć szybko dostarczony wózek z x-landera albo navingtona.
Doczekaliśmy się
Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!
-
31-01-2012, 20:46 #14Początkująca(y)
Ja polecam meblosklep jeśli planujecie kupno mebli- obojętnie jakich. My kupowaliśmy tam dla małej łóżko "następne" ;)
Takie jak to na zdjęciu trzecim: Łóżka piętrowe dla dzieci i łóżka piętrowe młodzieżowe
Super się sprawuje i mała bardzo zadowolona.
-
1-02-2012, 20:25 #15Początkująca(y)
Jeżeli jesteście w trakcie zakupy wyprawki sprawdźcie ten sklep. Ma świetne ceny, ale otwarcie dopiero w marcu, podobno na zmówienia złożone od 20 lutego ma być jeszcze 5% rabatu.
Link: artykuły dziecięce
-
13-02-2012, 15:55 #16
Jeśli chodzi o ciuszki, obuwie dla dzieci to ja najcześciej właśnie szperam po internecie, bo raz można spotkać naprawdę fajne rzeczy, a dwa są często w niższych cenach. Najlepiej jeszcze jak w przypadku tego sklepu Komfortowe buty dla dzieci - MivoKids - jedyne odpowiednie obuwie dziecięce dla waszych pociech
można kupić w necie, albo stacjonarnie w Blue City. Ja bardzo często praktykuje takie właśnie zakupy.
-
5-03-2012, 18:49 #17Początkująca(y)
Ja jestem nowa i strasznie mi się tu podoba! Tyle wątków!
Jeśli chodzi o sklepy internetowe, to polecam chyba nowy sklep - sprytnazuza.pl. Zrobiłam zakupy i jestem bardzo zadowolona!! Poza tym cenowo, porównując z innymi sklepami internetowymi (raczej tylko tak robię zakupy, szczególnie domowe, żeby nie dźwigać
), to naprawdę super. To jeśli chodzi o artykuły do domu i dla dzieci.
Ubranka jednak kupuję częściej w sklepach "normalnych", lubię zobaczyć jaki materiał, jak uszyte itd.
Pozdrawiam wszystkich!!!
-
6-03-2012, 14:14 #18Początkująca(y)
Ja ostatnio staram sie kupowac znizki na Groupon i w sumie dobrze na tym wyszlam. Kupilam fajne zabawki z fischer price no i bylo duzo zabawy. W sumie oczywiscie ze na tych portalach grupowych mozna sie zawsze na cos nadziac ale mozna tez czasami co ciekawego wyczaic.
-
20-03-2012, 12:48 #19
Dziewczyny, a mam do Was pytanie, co powiecie na takie buciki dla dziewczynki na wiosne
Kiowa Baby | Buty | Trzewiki i Półbuty |, strasznie mi się podobaja, wygladaja na dosyc dobrze wykonane, jestem ciekawa czy sa tez i wygodne. Ale musicie mi przyznac ze sa bardzo modne ;)
-
28-03-2012, 09:56 #20Wdrożona(y)
J apolecam sklep Toys R Us w Warszawie i Rzeszowie, sklep dla dzieci z prawdziwego zdarzenia!