Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3
21. do 27. z 27
Drzewko podziękowań1Podziękowań

Temat: Nowe pieluszki ROSSMAN -polecam

Ludzik z sierpnia 2008 Avatar Ludzikowa_Mama

Domyślnie Odp: Nowe pieluszki ROSSMAN -polecam

Rossmannowe pieluszki Baby Dream-OK.
    Dobre rzepy i nie wylewa się nic bokami.

Wdrożona(y) Avatar Optyczka24

Smile Odp: Nowe pieluszki ROSSMAN -polecam

Dla mnie najgorsze co miałam to Bella Happy.Totalna porazka bardzo sztywne w nocy wylewało sie bokami w dzien po 5godz odparzało. Obecnie jestesmy na Lidlowych SEVENA (mała paczka 12szt po 7zł i jest bardzo dobrze.Cudów nie ma tak jak pampersy nie trzymają ale o tyle dobrze ze nic sie nie wylewa i nie ma odparzeń uczuleń itp.Ale tak po przeczytaniu waszych opini skusze sie w najbliższym czasie na te Rossmannowe i z Tesco.Pozdrawiam

Początkująca(y) Avatar leonia

mogę powiedzieć ze rossmannowskie pieluchy są naprawdę godne polecenia.
    używam babydream midi - w pomarańczowym opakowaniu. żadnych przecieków ani odparzeń. trochę podrożały - ostatnio kupiliśy paczkę za 32.99.
    a czy ktoś moze mi powiedzieć jakiej jakości są te inne rossmanowskie pieluchy - zapomniałam jak sie nazywaja, ale są w dużych pomarańczowych paczkach a kilka złotych tańsze?

czyli roszpunka Avatar rapunzel
    Wpisów do bloga
    22

ja kupiłam kiedyś pieluchy w rossmannie w takich małych opakowaniach po 2 sztuki rozmiar 2 i 3, bo nie byłam pewna, jakie dla synusia będą lepsze, ale to była totalna porażka, w obu rozmiarach pływał po 2 godzinach i lało się bokami, dla mnie okropny badziew, za to podobno pieluszki TESCO są OK, ale te w fioletowych opakowaniach. Z Babydream polecam za to bardzo fajne przytulanki i piłeczkę oraz książeczkę z materiału, to zabawkowe hity mojego synka

Optyczka, 7 zł za 12 sztuk? To chyba drożej od pampersów z promocji, które są nagminnie.

Wdrożona(y) Avatar Optyczka24

Smile Odp: Nowe pieluszki ROSSMAN -polecam

Cytat Napisał rapunzel Zobacz post
    ja kupiłam kiedyś pieluchy w rossmannie w takich małych opakowaniach po 2 sztuki rozmiar 2 i 3, bo nie byłam pewna, jakie dla synusia będą lepsze, ale to była totalna porażka, w obu rozmiarach pływał po 2 godzinach i lało się bokami, dla mnie okropny badziew, za to podobno pieluszki TESCO są OK, ale te w fioletowych opakowaniach. Z Babydream polecam za to bardzo fajne przytulanki i piłeczkę oraz książeczkę z materiału, to zabawkowe hity mojego synka

Optyczka, 7 zł za 12 sztuk? To chyba drożej od pampersów z promocji, które są nagminnie.

Tak szczerze to sie nad tym nie zastanawiałam bo nie przeliczałam nigdy ile wychodzi za sztuke.Te z Lidla nam podpsaowały po prostu. Musze sie częściej chyba za poromocjami rozglądać Pozdrawiam Anka

Zadomowiona(y)

Odświeżę temat, na necie można znaleźć opinii na temat pieluch tyle co mam z dzidziami Maacie jakieś nowe doświadczenia z pieluchami? Ja zakupiłam dla mojego jeszcze nienarodzonego potomka, pieluchy Rossman Baby Dream 1 i 2, zobaczymy

Fan(ka) Avatar lile

właśnie skończyliśmy zakupioną paczkę. Miękkie to szczególnie nie są, Dady/Pampersy znacznie lepsze. Tyłka młodemu nie odparzyły (tym razem, te same pieluchy jak był młodszy spowodowały piękną czerwoną wysypkę na zadku) - ale to akurat nic dziwnego, tyłek to on ma azbestowy - byle co go nie rusza. Więcej ich nie kupię - musiałam zmieniać mu pieluchę co 2,5h, inaczej gacie i body do zmiany.
    Olajo dziękuje za post.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 2 3

Zasady Postowania