Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
1. do 10. z 13
    Początkująca(y)

Smile Polecam fajne zabawki

Fajne zabawki można znaleźć na dzieckaczas.pl - zabawki dla starszych dzieci - polecam

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Polecam fajne zabawki

faktycznie niezła oferta, a ja jak sie zagłębiłem w zabawki to znalazłem fajny sklep z drewnianymi zabawkami i zostawiam linka dla zainteresowanych. Tatusiowie mają nawet większa radoche niż pociechy. Dorzucili mi do tego bilety do Aquarium i spędziłem fajny weekend z rodzinką oglądając rybki. Pozdrawiam wszystkei mamuski i tatusków!

Początkująca(y)

Witam!
    Chciałbym polecić państwu zabawki francuskiej firmy Meccano. Są to zestawy elementów pozwalające konstruować różne modele, np.: pojazdy, dźwigi, roboty, itp. Zabawki dostępne są w dwóch przedziałach wiekowych. Dla młodszych dzieci (5+) są to zestawy elementów plastikowych, które łączy się plastikowymi śrubami za pomocą bezpiecznego, plastikowego śrubokręta.

Nieco starszym (8+) polecam zestawy z metalowych elementów, pozwalające na budowanie naprawdę niezwykłych konstrukcji. Niektóre z nich wyposażone są w silnik i zdalne sterowanie.

Zabawki Meccano można kupić w nowootwartym sklepie http://www.artilandia.pl.

Polecam i zapraszam
    Artur Giera

Zadomowiona(y) Avatar BaFa

A wg mnie zabawek warto szukac w każdym z internetowych sklepów,które posiadają w swoim asortymencie akcesoria dla dzieci. Często można trafic dużo taniej,kupujmy tylko w sprawdzonych i godnych zaufania sklepach.

Fan(ka) Avatar beata26

a ja kupuję na allegro, jestem bardzo zadowolona bo ceny są lepsze niż w niektórych sklepach firmowych, nie mówiąc już o tych z mojego miasta.

Początkująca(y)

Ogólnie rzecz biorąc,warto kupować w sklepach internetowych,ponieważ mamy taniej a sam asortyment o wiele większy niż w stacjonarnych.

Zadomowiona(y) Avatar antekg

Dokładniej - np. oni EUROBOBAS - zabawki i prezenty dla Twojego dziecka. dają 5% zniżki na święta, a mają dobre ceny i zabawki wszystkich znanych producentów.
    Bo fakt, że to nie sztuka mieć dzieci, ale trzeba jeszcze mieć czas, żeby je wychować.

Zadomowiona(y) Avatar kolakinka

A co powiecie teraz na taka bardziej manualna zabawkę jesli tak ja mozna nazwać pianke Moon Dough?

Początkująca(y)

A moja córka nie chce tradycyjnych zabawek. Zdecydowanie bardziej lubi wszelkie rysowanki, malowanki i inne zajęcia plastyczne, dlatego kupuję jej zestawy plastyczne, takie jak ten: https://www.kolorowemarzenia.pl/product/Zestaw-pieczatek-LITTLEST-PET-SHOP/?id=15643.

Zestaw-pieczatek-LITTLEST-PET-SHOP.49412.jpg

Fan(ka) Avatar jagodka1231
    Wpisów do bloga
    2

Witajcie,

Ja ostatnio oglądałam śliczne cymbałki drewniane firmy Voila. Miałam nawet okazje je przetestować. Są bardzo kolorowe,ślicznie wykonane,bardzo porządnie i wydają miłe dla ucha dźwięki.

big-shop.pl – Zabawki drewniane
    www.big-shop.pl Dziecięcy Świat

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Tagi tego tematu

Zasady Postowania