1. do 7. z 7
    Początkująca(y)

Domyślnie Skarpetki dla maluchów

Hej,

Niedawno trafiłam na tę stronę i z czystej ciekawości zamówiłam dwie pary dla mojego malucha. Skarpetki okazały się rewelacyjne do nauki chodzenia (stabilizujące nóżkę, antypoślizgowe i do tego urocze!), polecam wszystkim:

Witamy w sklepie SOXO; Życzymy udanych zakupów - Najmłodsi Witamy w sklepie SOXO

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Skarpetki dla maluchów

Jeżeli chodzi o ubranka dla dzieci,to nie brakuje ich także w naszym sklepie SKLEP DLA DZIECI maluch2004.pl wybór jest naprawde szeroki,a myślę że cena również atrakcyjna.
    www.maluch2004.pl - szeroki asortyment artykułów, które oferujemy pozwoli w łatwy i szybki sposób skompletować wyprawkę dla mamy i niemowlaka (m.in. koszule do karmienia, pościel dziecięca do łóżeczka i wózka)

Początkująca(y)

hej,
    niedawno trafiłam na gazetkę z promocjami z supermarketu Lidl, gdzie skarpetki i rajstopki dla dzieci Lupilu są w bardzo niskiej cenie. Jestem strasznie ciekawa, czy to się sprawdzi, bo cena jest niska - 6,99, a moje dziecko mega szybko wyrasta z takich rzeczy. Czy któraś z Was już spotkała się z tymi produktami? promocja zaczyna się 31 stycznia, dlatego zastanawiam się, czy z niej skorzystać....

Fan(ka) Avatar aguska2017

witaj też widziałam tą promocje
    Najlepiej iść samemu i dotknąć zobaczyć ja zawsze tak robię bo przecież nie zawsze to co w gazetce ładnie wygląda na żywo jest takie sameTeż sie wybiorę do Lidla na tą promocjewe wrześniu np.była promocja w biedronce na rajstopki i ku mojemu zdziwieniu były rewelacyjne i to za 7.99zł mojemu synkowi kupiłam 3 pary i jestem zadowolona

Początkująca(y)

To się zgadza,nawet jeżeli kupujemy coś w sklepie internetowym,to warto wcześniej obejrzeć daną rzecz na żywo. Ja również często tak robię,dzięki temu wiem co kupuję.
    www.maluch2004.pl - szeroki asortyment artykułów, które oferujemy pozwoli w łatwy i szybki sposób skompletować wyprawkę dla mamy i niemowlaka (m.in. koszule do karmienia, pościel dziecięca do łóżeczka i wózka)

Początkująca(y)

Ja mogę polecić skarpeteczki dla dzieci firmy Agmi: https://www.kolorowemarzenia.pl/prod...Agmi/?id=12327. Są i cienkie, i frotowe, z ABS-em na stópkach, niektóre wzorki naprawdę śliczne, a co najważniejsze - niezłe jakościowo i nie drogie.

Banned

Teraz warto szukać również w sklepach internetowych,ponieważ spotkamy tutaj szereg promocji i wyprzedaży do końca stycznia. Warto wcześniej tylko sprawdzić opinię na temat danej firmy.

Zasady Postowania