Strona 41 z 42 PierwszyPierwszy ... 21 31 36 40 41 42 OstatniOstatni
401. do 410. z 418
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: SPACERÓWKI na medal za przystepna CENE

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: SPACERÓWKI na medal za przystepna CENE

A ja mam NANUQ firmy JANE i tez moge sie pochwalic, ze jestem bardzo zadowolona i wozek spelnil moje wszelkie oczekiwania, kompaktowy, wygodny dla dziecka i dobrej jakosci :) moge polecic :)

Fan(ka) Avatar an82

Ja mam ABC Desting Primo i jestem super zadowolona

Początkująca(y) Avatar arnikam

Ja mam kontynuację wózka 3w1 czyli navingtona cadeta. Kupiony jako wózek gondola, ale wybierałam głównie przez pryzmat spacerówki, bo jednak gondolą nie jeździ się zbyt długo. Polecam! Jak na spacerówkę wózka 3w1 to naprawdę jest super. Zresztą ostatnio widziałam jako samą spacerówkę też można kupić. Niestety dużo wózków 3w1 jest takimi tylko z nazwy. Bo potem się okazuje że spacerówka z takiego wózka jest tak ciężka, że razem z dzieckiem żadna mama nie da rady tego pchać. No i kończy się zakupem nowego wózka. Ja za swój 3w1 dałam 1800 zł z fotelikiem maxi-cosi i na tym w mojej przygodzie wózkowej jak narazie się kończy

Wdrożona(y) Avatar MarciaBe

Jestem posiadaczką Quinny Speedi i jestem w 100% zadowolona:) nie wyobrażam sobie jeździć czymś innym!

Wdrożona(y) Avatar merko

Ja mam klasycznego navingtona, ze spacerówką i jest super. Gdybym miała kupować typową spacerówkę, to albo dokupię ramę parasolkę do tego siedziska które mam, albo ew. scoonera. Ale tak jak mówię póki co jestem zadowolona ze spacerówki 3w1, chociaż na razie była próbowana na sucho, bo Zosia jeszcze w gondoli jeździ.
    Doczekaliśmy się Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!

Fan(ka) Avatar ariska

my mamy coneco albatros dla nas rewelacja

http://michalinkamamy.blogspot.com/Nasz nowy blog - zapraszamy

Początkująca(y)

My mamy inglesinę trip- jak dla mnie idealna. Polecam z pełnym przekonaniem.

Wdrożona(y) Avatar pinkyball

witam wszystkie przyszle mamy.mam maly dylemat, poniewaz tu gdzie mieszkam jest ogolnie przyjete zeby robic liste prezentow dla maluszka i tak sobie pomyslalam , ze na ta liste dodam spacerowke , ktora przyda mie sie co prawda duzo pozniej , ale jak dla mnie na pozniej jest niezbedna.mam juz wozek PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzi vendite offerte PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzo , w ktorym jest spacerowka , ale nie jest zbyt lekki, i zajmuje troche miejsca.mieszkam w miasteczku, gdzie wszedzie jest pod gore wiec raczej lekka spacerowka bylaby lepsza na spacery. myslalam o Giordani Passeggino Theos super leggero Pink/Purple - 68.50EUR : BEBISSIMO, Il tuo BabyStore di fiducia ta jest super lekka , fajnie sie sklada , siedzenie rozklada sie do konca, jedyny minus to plastikowe kola.boje sie , ze dlugo nie wytrzymaja. druga to BEBE CONFORT Passeggino Mila Power Flower | eBay , tylko ze i ta ma plastikowe kola.w mojej miejscowosci uliczki sa wybrukowane kamieniami wiec nie wiem czy taka spacerowka bedzie odpowiednia.problem w tym , ze w sklepie gdzie robie liste sa tylko z plastikowymi kolami.a co wy sadzicie?bylabym wdzieczna za rade , bo w koncu czas skompletowac ta liste.

i Aniki :D

Cytat Napisał pinkyball Zobacz post
    witam wszystkie przyszle mamy.mam maly dylemat, poniewaz tu gdzie mieszkam jest ogolnie przyjete zeby robic liste prezentow dla maluszka i tak sobie pomyslalam , ze na ta liste dodam spacerowke , ktora przyda mie sie co prawda duzo pozniej , ale jak dla mnie na pozniej jest niezbedna.mam juz wozek PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzi vendite offerte PEG PEREGO TRIO PLIKO P3 COMPACT MODULAR MYRTO prezzo , w ktorym jest spacerowka , ale nie jest zbyt lekki, i zajmuje troche miejsca.mieszkam w miasteczku, gdzie wszedzie jest pod gore wiec raczej lekka spacerowka bylaby lepsza na spacery. myslalam o Giordani Passeggino Theos super leggero Pink/Purple - 68.50EUR : BEBISSIMO, Il tuo BabyStore di fiducia ta jest super lekka , fajnie sie sklada , siedzenie rozklada sie do konca, jedyny minus to plastikowe kola.boje sie , ze dlugo nie wytrzymaja. druga to BEBE CONFORT Passeggino Mila Power Flower | eBay , tylko ze i ta ma plastikowe kola.w mojej miejscowosci uliczki sa wybrukowane kamieniami wiec nie wiem czy taka spacerowka bedzie odpowiednia.problem w tym , ze w sklepie gdzie robie liste sa tylko z plastikowymi kolami.a co wy sadzicie?bylabym wdzieczna za rade , bo w koncu czas skompletowac ta liste.
    Moim zdaniem plastikowe kola nie sa problemem, istotna jest amortyzacja z tych wybrala bym bebe confort :) koła ma piankowe :) A tak pozatym, bee ma swietna amortyzacje :)