1. do 4. z 4
    Fan(ka) Avatar natkaa w

Question Szczoteczka elektryczna dla dzieci?

W związku z dzisiejszą wizyta u dentysty postanowiłam kupic dzieciom szczoteczki elektryczne. I tu mam pytanie do Was Czy kupić szczoteczkę taką za ok. 30zł Colgate która ma niewymienne końcówki czy taka za 60zł Oral B z końcówkami wymiennymi. Chodzi mi o to, czy te szczotki się przypadkiem nie psują, i jak kupie droższą to i tak bedę musiała wyrzucić i kupić nową. Widziałam na allegro też tańsze szczoteczki dla dzieci w różnych kształtach: misia, kotka, owieczki itp. ale takie bezfirmowe , a jednak też mają powodzenie.
    Jakich Wy używacie, jeśli używacie, i jakie polecacie, może jeszcze jakieś inne? Byle nie za drogo
    Marcel Oliwier 22.07.2005
    Magdalena Weronika 16.03.2008

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: Szczoteczka elektryczna dla dzieci?

Kupując szczoteczkę z niewymiennymi końcówkami trzeba się liczyć z tym, że za kilka miesięcy trzeba będzie kupić nową gdyż końcówkę trzeba wymieniać tak samo jak wymieniamy szczoteczkę manualną.

Dla Marcela Oliwiera mogę zaproponować taką http://www.shop-dent.pl/braun-oralb-....html?cPath=51

Dla Magdaleny Weroniki http://www.shop-dent.pl/braun-oralb-....html?cPath=51

Obie są szczoteczkami firmy Braun Oral-B.

Odsyłam także do pełnego działu produktów dla dzieci http://www.shop-dent.pl/dla-dzieci-c-51.html

:)
    Ostatnio edytowane przez ShopDent : 11-01-2012 - 20:59 Powód: Dopisanie treści

Początkująca(y)

Witam,
    reprezentuję firmę sprzedającąm.in. szczoteczki elektryczne zarówno dla dzieci jak i dorosłychoparte na technologii sonicznej (drgania o dużej częstotliwości).Dzięki nowego rodzaju końcówce o niezwykle drobnym włosiu,szczoteczka przedostaje się tam gdzie tradycyjna szczoteczka niedaje rady. Szczoteczki zawierają baterię akumulacyjną, dodatkowekońcówki oraz posiadają nowoczesny design. Poza tym w ofercieposiadamy sześć różnych końcówek, które można stosować wewszystkich modelach naszych szczoteczek. Zapraszamy na naszą stronęinternetową
    Higiena jamy ustnej - Internetowy sklep medyczny - Horn Wellness Group - nasz asortyment: aparaty do masażu, ciśnieniomierze, fotele masujące, inhalatory, irygatory, kompresy, nebulizatory, stetoskopy, stymulatory, szczoteczki, szczoteczki elektry

Początkująca(y)

Ja skłaniam się do opinii,że dla dzieci lepsza będzie na razie z niewymiennymi końcówkami,zobaczysz czy są z niej zadowolone i w razie potrzeby wymienisz na inny model.

Zasady Postowania