Strona 192 z 193 PierwszyPierwszy ... 172 182 187 191 192 193 OstatniOstatni
1 911. do 1 920. z 1921
Drzewko podziękowań3Podziękowań

Temat: WÓZKI

Wdrożona(y) Avatar merko

Domyślnie Odp: Wózki na medal

Cytat Napisał k4rol4 Zobacz post
    jestem nowa,ale pozwole sie wypowiedziec rowniez ;) nie czytalam dokladnie wszystkiego, wiem tylko tyle, ze chodzi o wozek :P ja pierwszy kupilam 3w1 z adbor vivaro czy cos takiego...masakra, ciezki jak cholera...nie dalam rady, jak moj Filip skonczyl rok postanowilam zaszalec i wydac pieniadze raz a porzadnie....kupilam spacerowke rowniez x-landera, ale xa przy wadze Filipa bylaby za ciezka wiec zdecydowalam sie na x-run...szok!!! wozek jak dla mnie idealny, leciutki, zwrotny, duze pompowane kola, Filip ma prawie 2 lata i po roku moja opinia o nim sie nie zmienila. teraz czekam na druga dzidzie i z pewnoscia dokupie gondole i dalej bede korzystac z tego wlasnie wozka...polecam jesli ktoras z Pan chce wozek lekki przede wszystkim. chyba jedyny minus to brak koszyka na zakupy, jest tylko maly plecak pod wozkiem i na oparciu siedziska siatka na zakupy...balam sie tego,ale do tej pory bez problemu srednie zakupy sie w niego mieszcza ;) jeszcze raz szczerze polecam. a jeszcze przede wszystkim jest strasznie latwy do zlozenia, kola odpinaja sie ekspresowo...no takiego wozka szukalam az znalazlam :)
    A kupiłaś ten wózek z myślą o bieganiu? Teraz widziałam nowe wersje kolorystyczne x-runa i wogule całej kolekcji x-landera i naprawdę się postarali.
    X-Run
    http://www.pierwszyusmiech.com.pl/da.../7/2/927_1.jpg
    X-Q
    http://www.pierwszyusmiech.com.pl/da.../9/2/929_1.jpg
    x-move
    X-Lander X-Move 2012 - nowość w kolekcji!!! | Spacer | wózki trójfunkcyjne | X-Lander | wersja spacerowa | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa

Ten ostatni mi się najbardziej podoba!
    Doczekaliśmy się Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!

Początkująca(y)

ja chciałabym polecić wózek jane rider, mam go już dłuższy czas i jestem bardzo zadwolona! wózek jest lekki do prowadzenia, a mimo to dobrze zabudowany, nie wiem jak bym bez niego tą zimę przetrwała :)
    Miśki 2 dziękuje za post.

Mama Majozy

to ja polecę takko captiva Nasza Majka jest wrześniowa i pan w sklepie zamiast tako jumper lub x-landera polecił nam właśnie ten z uwagi na większą gondolę. Miła rację, bo dziecko +koc+ubiór zimowy zajmują mnóstwo miejsca. Obrotowe przednie koła zdają egzamin tej zimy

Zadomowiona(y) Avatar kotkanadachu
    Wpisów do bloga
    1

Słuchajcie dziewczyny mam do sprzedania 2 super wózki quinny sprzedaję bo jest za wielki na moje małe mieszkanko i myslałam że zamienie na maclarena xt ale córcia nie wsiądzie do niego za nic w świecie . Także quinny jest używany ale bardzo zadbany a maclaren to nowy wózek , a ja muszę szukać nastepnej bryki którą mała zaakceptuje
    Maclaren XT czerwony NOWY wózek spacerowy GRATISY (2124522406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

QUINNY XL Freestyle skórzana Maxi Cosi PILNE !!! (2153161905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Początkująca(y)

Cytat Napisał czeresniowa Zobacz post
    ja chciałabym polecić wózek jane rider, mam go już dłuższy czas i jestem bardzo zadwolona! wózek jest lekki do prowadzenia, a mimo to dobrze zabudowany, nie wiem jak bym bez niego tą zimę przetrwała :)
    Mam pytanie o gondola do wózka jane rider. Jaka wybraliście?

Początkująca(y)

ja wybrałam matrixa, bo duzo jeżdże wiec dla mnie to dobre rozwiązanie. A poza tym mala ma 3 miesiace i juz zaczyna sie podnosic wiec ustawiam jej oparcie i wszystko widzi, a w gondoli to by chyba nie wytrzymała :)

Entuzjast(k)a Avatar Sencilla

Domyślnie Odp: WÓZKI

Ja mam wozek marki Joolz,polecam,jest naprawde swietny.

Wdrożona(y) Avatar Belinea

Kochane mam nadzieje, że mi coś doradzicie. Chciałabym kupić wózek 3w1 tzn. gondola, spacerówka i fotelik w zestawie.By można go było przymocować do stelarza. Przede wszystkim ,żeby nie był zbyt ciężki no i o przystępnej cenie. Ostatnio na mieście zwróciłam uwagę na Tako Warrior, wiecie coś na jego temat?

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BALERINA (mega zestaw 6w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy + torba pielęgnacyjna + moskitiera + folia p/deszczowa GRATIS

Ten również wydaje mi się dobry, ale wiadomo - lepiej posłuchać opinii osób, które mają wiedzę.

Wdrożona(y) Avatar merko

Cytat Napisał Belinea Zobacz post
    Kochane mam nadzieje, że mi coś doradzicie. Chciałabym kupić wózek 3w1 tzn. gondola, spacerówka i fotelik w zestawie.By można go było przymocować do stelarza. Przede wszystkim ,żeby nie był zbyt ciężki no i o przystępnej cenie. Ostatnio na mieście zwróciłam uwagę na Tako Warrior, wiecie coś na jego temat?

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: BALERINA (mega zestaw 6w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik samochodowy + torba pielęgnacyjna + moskitiera + folia p/deszczowa GRATIS

Ten również wydaje mi się dobry, ale wiadomo - lepiej posłuchać opinii osób, które mają wiedzę.
    Widziałam kilka razy te wózki na mieście i wydawały mi się bardzo szerokie i ogólnie duże. Cena jak za zestaw fajna, często też widzę mamy które sobie ten wózek chwalą. Dla mnie osobiście za szeroki! Ja mam navingtona klasycznego, jestem super zadowolona. Jeżeli chcesz mnie wydać to bym Ci polecała albo navingtona cadeta z maxi - cosi Wózek Cadet Atlantic gondola + spacerówka+ fotelik Maxi Cosi | Spacer | wózki trójfunkcyjne | Navington | wersja głęboko - spacerowa z fotelikiem | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa
    albo może x-landera tylko te z nowej kolekcji są trochę droższe, więc może rocznik 2011?
    Belinea dziękuje za post.
    Doczekaliśmy się Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!

Fan(ka)

co sadzicie o parasolkach maclaren xt lub xrl ?