Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 6 10 11
101. do 106. z 106

Temat: zabawki

Początkująca(y)

Domyślnie Odp: zabawki

A u mnie w domu królują klocki LaQ, dzieciaki robią z tego takie cuda że szkoda rozbierać. Kupuję w sklepie w Warszawie nie będę wymieniać nazwy, zresztą każdy może poszukać w internecie. Polecam bo zabawa i możliwości przechodzą najśmielsze oczekiwania.

Zadomowiona(y) Avatar kolakinka

U nas to tak naprawde wszystko sie zmienia wraz z reklamami w TV ;) Jesli wchodzi cos nowego to dzieci tez uwazaja ze trzeba to kupic.U nas teraz takim hitem jest pianka Moon Dough .Ale to tez wynika wszystko juz z wieku dziecka i to ze gusty sie zmieniaja.

Banned

Wszystko zależy do wieku dziecka,u nas np bardzo popularne są pluszowe maskotki oraz samochodziki i klocki. Synek bawi się nimi bardzo często,a kupuje głównie w sklepach internetowych.

Początkująca(y)

Witam forumowiczów! Myślę, że nie znacie czegoś takiego, a jest to bardzo fajna zabawka dla dzieci, u mnie w domu zrobiła prawdziwą furorę ;)

Angry Birds - Szaleńczy zjazd! - - Taniutko.pl

Wdrożona(y) Avatar merko

A od jakiego wieku te wściekłe ptaszyska są? I o co w tym chodzi? Ja póki co wybieram narazie spośród gryzaków i grzechotek. Fajny jest np. Motyl z fishera, bo można go gryźć do tego szeleści i Zosi go uwielbia. Jeszcze Pan metka robi u nas furorę Pan Metka | Zabawa | Grzechotki i Gryzaczki | Artykuły dziecięce - Akcesoria dla dzieci - Sklep Częstochowa
    Doczekaliśmy się Witaj Zosiu! 22/10/2011 dzień naszego szczęście!

Początkująca(y)

Witam,

Nowa jestem na tym forum i mam chrześniaka nie wiem jaka zabawka będzie dobra dla niego pluszaki odpadają i inne zabawki ma trzy latka i nie jestem pewna czym takie dziecko się bawi na stronie Babybloom.pl :: Drewniane Zabawki Przyjazne Dla Twojego Dziecka i Środowiska znalazłam fajne zabawki drewniane ale nie wiem czy teraz to nie lepiej zakupić jakiś grających, brzęczących zabawek...tam jest taki fajny jezdzik ale czy on nie jest na to za mały? proszę o odpowiedzi i o pomoc.
    Nie reklamuję strony Babybloom.pl :: Drewniane Zabawki Przyjazne Dla Twojego Dziecka i Środowiska tylko szukam pomocy....nie mam dzieci i mało z nimi przebywam chcę coś mu kupić.

Dziękuję

Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 6 10 11