To jest forum eksperckie

Do współpracy przy forach eksperckich zaprosiliśmy ludzi, których znamy i, których kompetencje cenimy. Cieszymy się, że zgodzili się dołączyć do www.babyboom.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 13. z 13
Drzewko podziękowań4Podziękowań

Temat: sprawa o ograniczenie praw

Tym forum zarządza Ewelina Słotwińska-Rosłanowska – prawnik (Uniwersytet Warszawski) oraz ekonomista (Szkoła Główna Handlowa), pracownik Zakładu Demografii SGH. Specjalizuje się w prawie pracy oraz prawie rodzinnym, ze szczególnym uwzględnieniem zagadnień łączenia pracy zawodowej z obowiązkami rodzinnymi. Jest autorką licznych publikacji i opracowań z dziedziny polityki rodzinnej.
    Ekspert BB. Prawniczka

Domyślnie Odp: sprawa o ograniczenie praw

Cytat Napisał joanna_makaronik Zobacz post
    Bardzo Panin dziękuję za cenne rady. Wygrałam sprawę o odebranie praw rodzicielskich. Jest Pani wielka:)
    Gratuluje. Bardzo się cieszę że mogłam choć troszkę ponmoc.
    Szkoda, że nie zdążyłam odpowiedzieć na Pani poprzedniego posta to bylaby Pani pewniejsza na sprawie.

Początkująca(y)

Troszkę? Bardzo mi pani pomogła i uspokoiła. Jednak moje zdanie o ex mezu potwierdziło sie w minach i sędziny i ławników. Człowiek opetany przez niewiadomo co. ilosc słow wulgarnych, ktore poleciały w moja strone przeszła wszelkie dopuszczalne normy. powinien być wdzięczny sędzinie ze go nie wyslała do aresztu za obrazę.

Czy mogę podziękować sedzinie za taki obrót sprawy np wysylajac kartkę z podziękowaniami?

Ekspert BB. Prawniczka

Cytat Napisał joanna_makaronik Zobacz post
    Troszkę? Bardzo mi pani pomogła i uspokoiła. Jednak moje zdanie o ex mezu potwierdziło sie w minach i sędziny i ławników. Człowiek opetany przez niewiadomo co. ilosc słow wulgarnych, ktore poleciały w moja strone przeszła wszelkie dopuszczalne normy. powinien być wdzięczny sędzinie ze go nie wyslała do aresztu za obrazę.

Czy mogę podziękować sedzinie za taki obrót sprawy np wysylajac kartkę z podziękowaniami?
    Nie sądzę by to był dobry pomysł.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania