Strona 10877 z 11262 PierwszyPierwszy ... 10857 10867 10872 10876 10877 10878 10882 10887 10897 ... OstatniOstatni
108 761. do 108 770. z 112616
Drzewko podziękowań7201Podziękowań

Temat: Ciąża Po Poronieniu

Fan(ka) Avatar enya81

Domyślnie Odp: Ciąża Po Poronieniu

Kurcze jak tak Was czytam to stwierdzam że mam przefikane- mam 30 lat i cykle 34-35 dniowe i tak jak IZW napisałaś czekanie na kolejną @ doprowadza mnie do szału!!! Koleżanki mi zazdroszczą no bo mam mniej @ w ciągu roku ale jak się chce mieć dziecko to już nie jest tak kolorowo...Ja jutro będę miała 32 dc - robię test bo niewiem jak z lutką. Myślę że nic z tego bo tempka mi spadła. Poza tym chora jestem - gardło mnie boli i mam 2 dni urlopu - siedzę z dzieckiem i przy okazji z sobą

Wdrożona(y)

Nio ja dziś byłam na usg ;) bałam się jak djabli...ale kiedy położyłam się i zobaczyłam moje maleństwo z paluszkiem w buzi;) wzruszyłam się ;) to był cudowny widok;) a serducho bije było słychać ;) ma 7 cm ;) jestem przeszcześliwa;)

Entuzjast(k)a Avatar kasia_8481

enya a przypomnę ci kłaczka u niej też tempka spadła i jak określiła swój wykres- taki naleśnik i co? karolek jest,: piękny zdrowiutki i rozrabiaczek więc nie trać nadziei moja droga
    lena i jak najwięcej takich cudownych wzruszeń ci życzę
    Ostatnio edytowane przez kasia_8481 : 6-02-2012 - 21:16
    enya81 dziękuje za post.
    9.XII.2010 mały bzyczek (*)11tc.

Wdrożona(y)

Wiecie,chyba racja z tymi skracającymi sie z wiekiem cyklami-na to nie wpadłabym:) ja mam od razu teorie o chorobach.
    A dobre wiesci od Leny dają nadzieje i pokrzepiają:D Ciesze sie razem z Toba,zawsze mam lzy w oczach jak czytam takie wpisy.
    Dzis poszlam po koledzie po znajomych ekspertach i Ci,ktorzy mnie troche juz znaja mowia,ze mi sie czerwona lampka zapalila,ze panikuje.Ale to nie jest takie proste wyluzowac po tym,co przezylam...Ufff,dzis chyba nie zasne...

siła w tym co małe... Avatar karola1388

witajcie.podczytuje,ale sie nie odzywam,bo tak jakos nie mam weny...lapciok nam szwankuje i pewnie oddamy go do serwisu poki jest na gwarancji.dzis mam usg o 19.30 trzymajcie prosze kciuki...tak sie boje...ale przed kazdym bede sie bała...dzis wogole fatalnie sie czuje.jest mi bardzo słabo,z łozka nie moglam sie podniesc,myslalam,ze to z glodu,ale maz zrobil mi snadanie do lozka,zjadłam i nic nie przeszlo teraz leze z lapciokiem,ale czuje takie jakby kołatanie w klatce...ehh...dziewczyny kora debu jest naprawde rewelacyjna.w 3 dni pozbyłam sie tej infekcji polecam lena fajnie,ze z maluszkiem wszystko dobrze...kiedy teraz usg a i przypomnij mi ktory to tydzien?? pozdrawiam

Fan(ka) Avatar enya81

Cytat Napisał kasia_8481 Zobacz post
    enya a przypomnę ci kłaczka u niej też tempka spadła i jak określiła swój wykres- taki naleśnik i co? karolek jest,: piękny zdrowiutki i rozrabiaczek więc nie trać nadziei moja droga
    Kasiu dziękuję Ci bardzo:P Dzisiaj tempka znowu w górę, nie chcę się nie potrzebnie łudzić ale gdzieś tam nadzieja kołacze. Dzisiaj rano zrobiłam test - tam gdzie T wyszło bardzo dziwnie -oddzieliła się taka biała?? kreska a po jakimś czasie pojawiło się z prawej stronie jak odbarwienie?? i ta granica wygląda jak mała kreska. Jestem teoretycznie 2 dni przed @ i drżę żeby się nie pojawiła a tempka nie malała. W piątek powtórzę test - proszę trzymajcie kciuki!!!

Wdrożona(y) Avatar Talf13

Hej dziewczyny:) Jestem w 8 tyg i 4 dniu ciąży. Tydzień temu miałam USG i widziałam bijące serduszko. Mam do Was pytanie, czy na początku ciąży miałyście pobolewania w podbrzuszu? Ja od ok 5 dni czuję napięcie w podbrzuszu i bóle jak na owulację. Zastanawiam się czy to normlane. Biorę czasami nospę, ale nie pomaga za bardzo.
    [url=http://www.suwaczki.com/][/url

Fan(ka) Avatar kobietka22

Lena- bardzo się cieszę i gratuluję:)
    Talf- gratulacje, ja miałam takie pobolewania w ciąży i moja bratowa też to podobno normalne ,ale jakby ból stawał się silniejszy to można brać nospę nawet 3 razy dziennie, a mówiłaś o tym lekarzowi?

Karola- trzymam kciuki&&&&&&&&&&
    Talf13 dziękuje za post.

Fan(ka) Avatar enya81

Cytat Napisał AniolkowaMama Zobacz post
    Wiecie,chyba racja z tymi skracającymi sie z wiekiem cyklami-na to nie wpadłabym:) ja mam od razu teorie o chorobach.
    A dobre wiesci od Leny dają nadzieje i pokrzepiają:D Ciesze sie razem z Toba,zawsze mam lzy w oczach jak czytam takie wpisy.
    Dzis poszlam po koledzie po znajomych ekspertach i Ci,ktorzy mnie troche juz znaja mowia,ze mi sie czerwona lampka zapalila,ze panikuje.Ale to nie jest takie proste wyluzowac po tym,co przezylam...Ufff,dzis chyba nie zasne...
    Aniołkowa mamo!! To co czujesz jest tak normalne jak ten śnieg za naszymi oknami Ja przechodziłam poszczególne etapy rozpaczy chyba w dosyć klasyczny sposób - najpierw wielki płacz, potem udawanie że nic się nie stało, potem natychmiastowa chęć bycia znowu w ciąży, potem lęk że to za szybko i może się historia powtórzyć i danie sobie na luz...A teraz czekam za każdym razem że @ nie nadejdzie, siedzę godzinami na necie i czytam, porównuję, sprawdzam. Jestem w tej gorszej sytuacji że mój mąż jest za granicą i mój cykl napewno nie dostosuje się do jego przyjazdów...Liczę na fart. Ostatnio usłyszałam od jednej z moich przyjaciółek że temat dziecka zdominował moje życie (sama jest w ciąży) i nie można tak, ale powiedziałam jej że to moje życie....Mój mąż też cały czas upomina mnie żebym się nie napalała...To fakt że przestałam o tym mówić, ale nie myśleć. I to forum jest jedynym na którym mogę podzielić się swoimi myślami bo wiem że dziewczyny zrozumieją. Ty też pisz co Ci leży na sercu - to naprawdę pomaga!!! Ściskam Cię mocno

Fan(ka) Avatar enya81

Talf 13, Lena gratuluję dzidków w brzuszkach - podzielcie się trochę tym szczęściem!!!