Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
11. do 14. z 14
    Fan(ka) Avatar Pati.b

Domyślnie Odp: Ile czasu trwa leczenie cytomegali i toksoplazmozy ??????????

pinia a robiłaś awidność toxo?? jak nie to zrob bo to ci pokaze czy to stare zachorowanie czy swierze, jak swierze to znaczy ze trzeba leczc, igg swiadczy z reguly o przebyciu dawniej choroby ale dla pewnosci powinno zrobic sie awidnosc. przynajmniej tyle kiedys czytalam

http://dakowski.pl//index.php?option...=127&Itemid=53 - WAŻNE
    na zawsze w sercu aniołki (*) 23.12.2008, (*) 29.06.2009

Fan(ka)

Cytat Napisał Pinia. Zobacz post
    Toxo IgM mam ujemnie ale IgG >650 i leczę to już ponad pół roku, raz mi spadło IgG do >90 ale na krótko bo po 3 miesiącach miałam już IgG >650,0 lekarz twierdzi że nie mogę zajść w ciąże do puki to IgG nie spadnie:( czy ja mam zmienić lekarza? czy to musi trwać tak długo....
    Koleżanka leczy toxoplazmozę u mojego pana dr i leczenie trwa już 4 m-ce i jeszcze potrwa, to choroba, której nie można lekceważyć, Ona straciła dwie ciąże przez to i w końcu dałam jej listę badań do zrobienia i jak poszła już na wizytę z wynikami to od razu było wiadomo co leczyć. A co lekarz Ci zapisał na to?
    Nasz Aniołek - [*] 25.09.2008 10tc ; Nasza Córcia - Adrianna - 04.08.2010 40tc

Początkująca(y)

Dostałam dziś już trzeci raz Rovamycine 3 mln j.m bo odebrała wynik i mam IgG >650, a co to jest ta awidność na toxo? czy to się oddaje krew? O tym nie słyszałam.

Fan(ka) Avatar martusionek

Cytat Napisał Pinia. Zobacz post
    Dostałam dziś już trzeci raz Rovamycine 3 mln j.m bo odebrała wynik i mam IgG >650, a co to jest ta awidność na toxo? czy to się oddaje krew? O tym nie słyszałam.
    Awidność to badanie , które pokazuje jak dawne było zachorowanie. Pobierana jest krew i czeka się na wynik , ja czekałam dwa tygodnie i za badanie płaciłam 68 zł

Mój aniołek 7.03.2009r. 9 t.c. [*] Na zawsze w moim sercu...
    Prosimy o głosy :)
    http://www.bebiko.pl/home/konkurs/ga...045,TOMI%C5%9A

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Zasady Postowania